Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Ook Romelu Lukaku haakt af bij de Rode Duivels: “Een overload in de spieren”

Ook Romelu Lukaku haakt af bij de Rode Duivels: “Een overload in de spieren”

Fase per fase 17:55vooraf, 17 uur 55. In België zullen we verder werken met Lukaku en Hazard om ze klaar te krijgen voor hun clubs. Roberto Martinez.In België zullen we verder werken met Lukaku en Hazard om ze klaar te krijgen voor hun clubs.Roberto Martinez 17:54vooraf, 17 uur 54. Martinez: “Een overload in de spieren bij Lukaku”. Op de persconferentie daags voor de kleine finale gaf bondscoach Martinez wat extra uitleg bij het afhaken van Lukaku. “Romelu blesseerde zich op dezelfde manier als Hazard, een overload in de spieren.” “Hier hebben we de faciliteiten niet om te werken zoals we willen met onze medische staf. We zullen in België verder werken om ze klaar te krijgen voor hun clubs. Thomas Foket zit in een andere situatie. Hij liep tijdens de opwarming tegen Frankrijk een blessure in de kuit op. Hopelijk herstellen ze snel.” .Martinez: “Een overload in de spieren bij Lukaku”Op de persconferentie daags voor de kleine finale gaf bondscoach Martinez wat extra uitleg bij het afhaken van Lukaku. “Romelu blesseerde zich op dezelfde manier als Hazard, een overload in de spieren.””Hier hebben we de faciliteiten niet om te werken zoals we willen met onze medische staf. We zullen in België verder werken om ze klaar te krijgen voor hun clubs. Thomas Foket zit in een andere situatie. Hij liep tijdens de opwarming tegen Frankrijk een blessure in de kuit op. Hopelijk herstellen ze snel.” 17:27vooraf, 17 uur 27. Exit Lukaku. Na Eden Hazard en Thomas Foket zal ook Romelu Lukaku er zondag niet bij zijn in de wedstrijd tegen Italië. De spits was eerder vandaag al afwezig op de training en verlaat nu ook het kamp van de Rode Duivels in Italië.  De afwezigheid van Lukaku betekent wellicht een basisplaats voor Michy Batshuayi. Verder wordt het uitkijken welke wijzigingen Roberto Martinez in zijn basiselftal zal doorvoeren.  .Exit LukakuNa Eden Hazard en Thomas Foket zal ook Romelu Lukaku er zondag niet bij zijn in de wedstrijd tegen Italië. De spits was eerder vandaag al afwezig op de training en verlaat nu ook het kamp van de Rode Duivels in Italië. De afwezigheid van Lukaku betekent wellicht een basisplaats voor Michy Batshuayi. Verder wordt het uitkijken welke wijzigingen Roberto Martinez in zijn basiselftal zal doorvoeren.  17:26vooraf, 17 uur 26. 14:12vooraf, 14 uur 12. 11:41vooraf, 11 uur 41. Geen Lukaku op training. 21 Rode Duivels, 17 veldspelers en 4 doelmannen, zijn zaterdagvoormiddag in Turijn op het veld verschenen voor de laatste training in de voorbereiding op het duel met Italië voor de derde plaats in de UEFA Nations League van morgen. Romelu Lukaku was de enige afwezige. De spits van Chelsea scoorde donderdag zijn 68e doelpunt in 101 interlands, waarvan 51 in zijn laatste 51 wedstrijden voor de nationale elf. In de slotfase werd een tweede treffer van Lukaku nog afgekeurd vanwege buitenspel. Het is nog afwachten of zijn afwezigheid iets te betekenen heeft voor de match tegen Europees kampioen Italië. Zal Roberto Martinez enkele vaste waarden laten rusten of niet? .Geen Lukaku op training21 Rode Duivels, 17 veldspelers en 4 doelmannen, zijn zaterdagvoormiddag in Turijn op het veld verschenen voor de laatste training in de voorbereiding op het duel met Italië voor de derde plaats in de UEFA Nations League van morgen.Romelu Lukaku was de enige afwezige. De spits van Chelsea scoorde donderdag zijn 68e doelpunt in 101 interlands, waarvan 51 in zijn laatste 51 wedstrijden voor de nationale elf. In de slotfase werd een tweede treffer van Lukaku nog afgekeurd vanwege buitenspel.Het is nog afwachten of zijn afwezigheid iets te betekenen heeft voor de match tegen Europees kampioen Italië. Zal Roberto Martinez enkele vaste waarden laten rusten of niet? 11:40vooraf, 11 uur 40.UEFA Nations League Aanvoerder Eden Hazard en Thomas Foket haken af bij Rode Duivels 11:39vooraf, 11 uur 39.11:39 – VoorafVooraf, 11 uur 39 Opstelling Italië. Gianluigi Donnarumma, Davide Calabria, Francesco Acerbi, Alessandro Bastoni, Federico Dimarco, Nicolò Barella, Manuel Locatelli, Lorenzo Pellegrini, Federico Chiesa, Giacomo Raspadori, Moise KeanOpstelling ItaliëGianluigi Donnarumma, Davide Calabria, Francesco Acerbi, Alessandro Bastoni, Federico Dimarco, Nicolò Barella, Manuel Locatelli, Lorenzo Pellegrini, Federico Chiesa, Giacomo Raspadori, Moise Kean Opstelling België. Simon Mignolet, Toby Alderweireld, Dedryck Boyata, Jan Vertonghen, Alexis Saelemaekers, Hans Vanaken, Axel Witsel, Yannick Carrasco, Dodi Lukebakio, Romelu Lukaku, Leandro TrossardOpstelling BelgiëSimon Mignolet, Toby Alderweireld, Dedryck Boyata, Jan Vertonghen, Alexis Saelemaekers, Hans Vanaken, Axel Witsel, Yannick Carrasco, Dodi Lukebakio, Romelu Lukaku, Leandro Trossard – ploegopstellingen

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement