Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

LIVESTREAM EK baan: Van Den Bossche pakt zilver, om 20.35u rijdt Bossuyt puntenkoers

LIVESTREAM EK baan: Van Den Bossche pakt zilver, om 20.35u rijdt Bossuyt puntenkoers

Fabio Van Den Bossche heeft de 4e dag van het EK baanwielrennen gekleurd met een zilveren medaille op de omnium. De 21-jarige Belg reed een knappe temporace, afvalling en puntenkoers. Om 20.18 u. komt Shari Bossuyt nog in actie op de puntenkoers. Katrijn De Clercq eindigde 13e in de achtervolging. Kijk vanaf 18 u. op Canvas of livestream.  

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Advertisement. Scroll to continue reading.

,

EK baanwielrennen in Grenchen (dag 4)

 1. 20 uur 48. Bekijk hoe Van Den Bossche zilver pakt in omnium.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Bekijk hoe Van Den Bossche zilver pakt in omnium

 2. 20 uur 47. Bekijk de podiumceremonie met zilver Van Den Bossche.

  Bekijk de podiumceremonie met zilver Van Den Bossche

 3. Fabio Van Den Bosschen met de zilveren medaille. 20 uur 30.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Fabio Van Den Bosschen met de zilveren medaille

 4. 20 uur 01. Van Canvas naar Ketnet. Wie op tv aan het kijken is, moet naar Ketnet overschakelen. Om 20u stopte de uitzending op Canvas. Maar hierboven in de livestream kunt u gewoon blijven voortkijken. .

  Van Canvas naar Ketnet

  Wie op tv aan het kijken is, moet naar Ketnet overschakelen. Om 20u stopte de uitzending op Canvas. Maar hierboven in de livestream kunt u gewoon blijven voortkijken.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 5. 19 uur 33. Fabio Van Den Bossche pakt zilver in omnium. Fabio Van Den Bossche heeft het zilver weggegraaid in de omnium. Het is de eerste medaille voor ons land op dit EK. In de afsluitende puntenkoers sprong de 21-jarige Belg van de zesde naar de tweede plaats. Van Den Bossche reed een geweldige slotrace, goed voor 100 ronden met 10 sprints. Van Den Bossche pakte 2 bonusrondes (die leveren 20 punten op), de tweede op 20 ronden van het einde. Zo klom hij naar de 2e plaats. De Pool Alan Banaszek kon hij evenwel niet meer voorbij. Die haalde 136 punten, Van Den Bossche 130. De Deen Matias Malmberg, die als leider aan de puntenkoers begon, was goed voor brons met 124 punten.  Na het zilver op het EK voor beloften in de zomer  (lees daarover meer hieronder) is er nu dus ook zilver bij de elite voor Van Den Bossche. Daarmee schrijft hij een stukje wielergeschiedenis, want nooit eerder pakte een Belg EK-metaal in de omnium. Een knappe prestatie, gezien het feit ook dat hij in de temporace onderuit gekegeld werd door de Griek Soulios. Hij werd door de jury op plaats 6 gezet. Mogelijk had hij daar dus nog wat punten kunnen sprokkelen, maar gedane zaken nemen geen keer.  .

  Fabio Van Den Bossche pakt zilver in omnium

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Fabio Van Den Bossche heeft het zilver weggegraaid in de omnium. Het is de eerste medaille voor ons land op dit EK. In de afsluitende puntenkoers sprong de 21-jarige Belg van de zesde naar de tweede plaats. Van Den Bossche reed een geweldige slotrace, goed voor 100 ronden met 10 sprints.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Van Den Bossche pakte 2 bonusrondes (die leveren 20 punten op), de tweede op 20 ronden van het einde. Zo klom hij naar de 2e plaats. De Pool Alan Banaszek kon hij evenwel niet meer voorbij. Die haalde 136 punten, Van Den Bossche 130. De Deen Matias Malmberg, die als leider aan de puntenkoers begon, was goed voor brons met 124 punten. 

  Na het zilver op het EK voor beloften in de zomer (lees daarover meer hieronder) is er nu dus ook zilver bij de elite voor Van Den Bossche. Daarmee schrijft hij een stukje wielergeschiedenis, want nooit eerder pakte een Belg EK-metaal in de omnium.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Een knappe prestatie, gezien het feit ook dat hij in de temporace onderuit gekegeld werd door de Griek Soulios. Hij werd door de jury op plaats 6 gezet. Mogelijk had hij daar dus nog wat punten kunnen sprokkelen, maar gedane zaken nemen geen keer. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 6. 19 uur 32.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  baanwielrennen
  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Fabio Van Den Bossche pakt omnium-zilver op EK baanwielrennen voor beloften

 • 19 uur 20. Puntenkoers rondt omnium af. Fabio Van Den Bossche doet een gooi naar eremetaal in de laatste 100 rondjes van de omnium, het puntenkoersonderdeel. Hij staat 6e.Om de 10 ronden zijn er sprints, met 5, 3, 2, 1 punten, de slotsprint telt dubbel. Een bonusronde levert 20 punten op. De eindstand van de puntenkoers is ook de eindstand van de omnium. .

  Puntenkoers rondt omnium af

  Fabio Van Den Bossche doet een gooi naar eremetaal in de laatste 100 rondjes van de omnium, het puntenkoersonderdeel. Hij staat 6e.Om de 10 ronden zijn er sprints, met 5, 3, 2, 1 punten, de slotsprint telt dubbel.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Een bonusronde levert 20 punten op. De eindstand van de puntenkoers is ook de eindstand van de omnium.

 • 19 uur 02. Van Den Bossche rijdt naar mooie 4e plaats in spectaculaire afvalling van omnium.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Van Den Bossche rijdt naar mooie 4e plaats in spectaculaire afvalling van omnium

 • 18 uur 15. Van Den Bossche is mooi 4e in afvalling. In een spectaculaire afvalling heeft Fabio Van Den Bossche beslag gelegd op een mooie 4e plaats. De 21-jarige Belg verdiende daarmee 34 punten en schoof met 80 punten op van de 8e naar de 6e plek in de tussenstand. De Fransman Thomas Boudat won de afvalling na een spannende spurt met de Deen Matias Malmberg. De Deense omniumleider Malmberg kwam te van in de race, maar na een neutralisatie kon hij voort. Het was zijn 2e tweede plaats, na een eerste in de temporace. .

  Van Den Bossche is mooi 4e in afvalling

  In een spectaculaire afvalling heeft Fabio Van Den Bossche beslag gelegd op een mooie 4e plaats. De 21-jarige Belg verdiende daarmee 34 punten en schoof met 80 punten op van de 8e naar de 6e plek in de tussenstand.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  De Fransman Thomas Boudat won de afvalling na een spannende spurt met de Deen Matias Malmberg. De Deense omniumleider Malmberg kwam te van in de race, maar na een neutralisatie kon hij voort. Het was zijn 2e tweede plaats, na een eerste in de temporace.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 • 18 uur 05. Van Den Bossche likt wonden na val. Fabio Van Den Bossche reed een goeie temporace, tot hij in een valpartij belandde door de Griekse deelnemer, die zonder te kijken onze landgenoot aanreed. Van Den Bossche kreeg nog de 6e plaats toebedeeld, maar het is afwachten hoe hij hersteld is. .

  Van Den Bossche likt wonden na val

  Fabio Van Den Bossche reed een goeie temporace, tot hij in een valpartij belandde door de Griekse deelnemer, die zonder te kijken onze landgenoot aanreed. Van Den Bossche kreeg nog de 6e plaats toebedeeld, maar het is afwachten hoe hij hersteld is.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 • 17 uur 28. Shari Bossuyt om 19.08 u. in puntenkoers. Gisteren deed Shari Bossuyt het goed in de omnium, vooral in de afvalling. Daarin eindigde ze 2e, maar in de puntenkoers kon ze haar 6e plaats niet meer verbeteren. Vanavond om 19.08 u. begint ze aan de puntenkoers van 100 ronden met 10 sprints. .

  Shari Bossuyt om 19.08 u. in puntenkoers

  Gisteren deed Shari Bossuyt het goed in de omnium, vooral in de afvalling. Daarin eindigde ze 2e, maar in de puntenkoers kon ze haar 6e plaats niet meer verbeteren.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Vanavond om 19.08 u. begint ze aan de puntenkoers van 100 ronden met 10 sprints.

 • 17 uur 22. Fabio Van Den Bossche staat halfweg op 8 in omnium. In de omnium bij de mannen verdedigt Fabio Van Den Bossche (21) de Belgische eer. De youngster reed naar een 13e plaats in de scratch (40 ronden) en deed het bijna dubbel zo goed in de temporace (40 ronden). Een 6e plaats leverde daar 30 punten op. Van Den Bossche won 3 van de 36 sprints. Zo staat hij halfweg op plaats 8 met 46 punten. Het podium is 22 punten verwijderd. Bovenaan staat de Den Matias Malmberg, die 2e eindigde in de scratch en 1e in de temporace, wat 78 punten opleverde. De Pool Alan Banaszek (5e en 2e) volgt met 70 punten, de Fransman Thomas Boudat (4e en 4e) is derde met 68 punten. Vanavond staan er nog de afvalling (18.07 u.) en de afsluitende puntenkoers (19.08 u.) op het menu. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Fabio Van Den Bossche staat halfweg op 8 in omnium

  In de omnium bij de mannen verdedigt Fabio Van Den Bossche (21) de Belgische eer. De youngster reed naar een 13e plaats in de scratch (40 ronden) en deed het bijna dubbel zo goed in de temporace (40 ronden). Een 6e plaats leverde daar 30 punten op. Van Den Bossche won 3 van de 36 sprints.

  Zo staat hij halfweg op plaats 8 met 46 punten. Het podium is 22 punten verwijderd. Bovenaan staat de Den Matias Malmberg, die 2e eindigde in de scratch en 1e in de temporace, wat 78 punten opleverde. De Pool Alan Banaszek (5e en 2e) volgt met 70 punten, de Fransman Thomas Boudat (4e en 4e) is derde met 68 punten.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Vanavond staan er nog de afvalling (18.07 u.) en de afsluitende puntenkoers (19.08 u.) op het menu.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 • 14 uur . De Clercq is 13e in achtervolging. Katrijn De Clercq (19) heeft de 13e tijd neergezet in de kwalificaties van de individuele achtervolging: 3'38″591 voor 3 kilometer. Enkel de top 4 mag om de medailles strijden. De Duitse Lisa Brennauer  duelleert vanavond om het goud met de Française Marion Borras, ze reden respectievelijk 3'18″538 en 3'20″780. Voor het brons gaat het tussen de Duitse Mieke Kröger (3'21″742) en de Italiaanse Martina Alzini (3'28″206). .

  De Clercq is 13e in achtervolging

  Katrijn De Clercq (19) heeft de 13e tijd neergezet in de kwalificaties van de individuele achtervolging: 3’38″591 voor 3 kilometer.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Enkel de top 4 mag om de medailles strijden. De Duitse Lisa Brennauer  duelleert vanavond om het goud met de Française Marion Borras, ze reden respectievelijk 3’18″538 en 3’20″780. Voor het brons gaat het tussen de Duitse Mieke Kröger (3’21″742) en de Italiaanse Martina Alzini (3’28″206).

 • 12 uur . 3 Belgen op dag 4 . Fabio Van Den Bossche (omnium), Shari Bossuyt (puntenkoers) en Katrijn De Clercq (individuele achtervolging) zijn de 3 Belgen van de dag in Zwitserland. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  3 Belgen op dag 4

  Fabio Van Den Bossche (omnium), Shari Bossuyt (puntenkoers) en Katrijn De Clercq (individuele achtervolging) zijn de 3 Belgen van de dag in Zwitserland.

 • ","textStripped":"Wie op tv aan het kijken is, moet naar Ketnet overschakelen. Om 20u stopte de uitzending op Canvas. Maar hierboven in de livestream kunt u gewoon blijven voortkijken.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2078785","title":"Fabio Van Den Bossche pakt zilver in omnium","source":"","time":"??+?","eventTime":1633714384133,"text":"

  Fabio Van Den Bossche heeft het zilver weggegraaid in de omnium. Het is de eerste medaille voor ons land op dit EK. In de afsluitende puntenkoers sprong de 21-jarige Belg van de zesde naar de tweede plaats. Van Den Bossche reed een geweldige slotrace, goed voor 100 ronden met 10 sprints. Van Den Bossche pakte 2 bonusrondes (die leveren 20 punten op), de tweede op 20 ronden van het einde. Zo klom hij naar de 2e plaats. De Pool Alan Banaszek kon hij evenwel niet meer voorbij. Die haalde 136 punten, Van Den Bossche 130. De Deen Matias Malmberg, die als leider aan de puntenkoers begon, was goed voor brons met 124 punten.  Na het zilver op het EK voor beloften in de zomer (lees daarover meer hieronder) is er nu dus ook zilver bij de elite voor Van Den Bossche. Daarmee schrijft hij een stukje wielergeschiedenis, want nooit eerder pakte een Belg EK-metaal in de omnium. Een knappe prestatie, gezien het feit ook dat hij in de temporace onderuit gekegeld werd door de Griek Soulios. Hij werd door de jury op plaats 6 gezet. Mogelijk had hij daar dus nog wat punten kunnen sprokkelen, maar gedane zaken nemen geen keer.  ","textStripped":"Fabio Van Den Bossche heeft het zilver weggegraaid in de omnium. Het is de eerste medaille voor ons land op dit EK. In de afsluitende puntenkoers sprong de 21-jarige Belg van de zesde naar de tweede plaats. Van Den Bossche reed een geweldige slotrace, goed voor 100 ronden met 10 sprints. Van Den Bossche pakte 2 bonusrondes (die leveren 20 punten op), de tweede op 20 ronden van het einde. Zo klom hij naar de 2e plaats. De Pool Alan Banaszek kon hij evenwel niet meer voorbij. Die haalde 136 punten, Van Den Bossche 130. De Deen Matias Malmberg, die als leider aan de puntenkoers begon, was goed voor brons met 124 punten. Na het zilver op het EK voor beloften in de zomer (lees daarover meer hieronder) is er nu dus ook zilver bij de elite voor Van Den Bossche. Daarmee schrijft hij een stukje wielergeschiedenis, want nooit eerder pakte een Belg EK-metaal in de omnium. Een knappe prestatie, gezien het feit ook dat hij in de temporace onderuit gekegeld werd door de Griek Soulios. Hij werd door de jury op plaats 6 gezet. Mogelijk had hij daar dus nog wat punten kunnen sprokkelen, maar gedane zaken nemen geen keer.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"permalink":"https://sporza.be/nl/artikels/fabio-van-den-bossche-pakt-omnium-zilver-op-ek-baanwielrennen-voor-beloften~1629574141948/","teaser":{"externalId":"1629574141948","title":"Fabio Van Den Bossche pakt omnium-zilver op EK baanwielrennen voor beloften","description":"Fabio Van Den Bossche heeft de Belgische medailleteller op 5 stuks gezet op het EK baanwielrennen voor junioren en beloften. De 20-jarige Van Den Bossche veroverde zaterdag zilver in het omnium.","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2021/08/21/fabio-van-den-bossche-pakt-omnium-zilver-op-ek-baanwielrennen-voor-beloften~1629574141948/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2020/11/19/adbb1692-2a58-11eb-aae0-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/baanwielrennen","id":"functional:sporza/sports/baanwielrennen","title":"baanwielrennen","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/baanwielrennen","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen/baanwielrennen","title":"baanwielrennen"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/wielrennen","title":"wielrennen"}]},"eventId":"2078965","source":"","time":"??+?","eventTime":1633714320000,"type":"TEASER","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2078080","title":"Puntenkoers rondt omnium af","source":"","time":"??+?","eventTime":1633713600000,"text":"

  Fabio Van Den Bossche doet een gooi naar eremetaal in de laatste 100 rondjes van de omnium, het puntenkoersonderdeel. Hij staat 6e.Om de 10 ronden zijn er sprints, met 5, 3, 2, 1 punten, de slotsprint telt dubbel. Een bonusronde levert 20 punten op. De eindstand van de puntenkoers is ook de eindstand van de omnium.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Fabio Van Den Bossche doet een gooi naar eremetaal in de laatste 100 rondjes van de omnium, het puntenkoersonderdeel. Hij staat 6e.Om de 10 ronden zijn er sprints, met 5, 3, 2, 1 punten, de slotsprint telt dubbel. Een bonusronde levert 20 punten op. De eindstand van de puntenkoers is ook de eindstand van de omnium.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2077950","title":"Van Den Bossche rijdt naar mooie 4e plaats in spectaculaire afvalling van omnium","time":"??+?","eventTime":1633712573052,"type":"VIDEO","sport":"GENERIC","videoId":"vid-c49c2048-2727-4650-93a7-8787879f9a0c","publicationId":"pbs-pub-2a39d8ec-76b0-497d-9412-50465fcd9de0","assetName":"afvalling_omnium_mannen_ONL_211008","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2021/10/08/a4e7ae83-2859-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/content/sporza/nl/matches/baanwielrennen/2021-10/ek-baanwielrennen-in-grenchen-vrijdag-dag-4/jcr:content/par-body/timeline/video-729a557e-1c8b-471f-83fe-d315ba5257e0"},{"eventId":"2077912","title":"Van Den Bossche is mooi 4e in afvalling","source":"","time":"??+?","eventTime":1633709751040,"text":"

  In een spectaculaire afvalling heeft Fabio Van Den Bossche beslag gelegd op een mooie 4e plaats. De 21-jarige Belg verdiende daarmee 34 punten en schoof met 80 punten op van de 8e naar de 6e plek in de tussenstand. De Fransman Thomas Boudat won de afvalling na een spannende spurt met de Deen Matias Malmberg. De Deense omniumleider Malmberg kwam te van in de race, maar na een neutralisatie kon hij voort. Het was zijn 2e tweede plaats, na een eerste in de temporace. ","textStripped":"In een spectaculaire afvalling heeft Fabio Van Den Bossche beslag gelegd op een mooie 4e plaats. De 21-jarige Belg verdiende daarmee 34 punten en schoof met 80 punten op van de 8e naar de 6e plek in de tussenstand. De Fransman Thomas Boudat won de afvalling na een spannende spurt met de Deen Matias Malmberg. De Deense omniumleider Malmberg kwam te van in de race, maar na een neutralisatie kon hij voort. Het was zijn 2e tweede plaats, na een eerste in de temporace.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2077900","title":"Van Den Bossche likt wonden na val","source":"","time":"??+?","eventTime":1633709100000,"text":"

  Fabio Van Den Bossche reed een goeie temporace, tot hij in een valpartij belandde door de Griekse deelnemer, die zonder te kijken onze landgenoot aanreed. Van Den Bossche kreeg nog de 6e plaats toebedeeld, maar het is afwachten hoe hij hersteld is.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Fabio Van Den Bossche reed een goeie temporace, tot hij in een valpartij belandde door de Griekse deelnemer, die zonder te kijken onze landgenoot aanreed. Van Den Bossche kreeg nog de 6e plaats toebedeeld, maar het is afwachten hoe hij hersteld is.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2077899","title":"Shari Bossuyt om 19.08 u. in puntenkoers","source":"","time":"??+?","eventTime":1633706938882,"text":"

  Gisteren deed Shari Bossuyt het goed in de omnium, vooral in de afvalling. Daarin eindigde ze 2e, maar in de puntenkoers kon ze haar 6e plaats niet meer verbeteren. Vanavond om 19.08 u. begint ze aan de puntenkoers van 100 ronden met 10 sprints. ","textStripped":"Gisteren deed Shari Bossuyt het goed in de omnium, vooral in de afvalling. Daarin eindigde ze 2e, maar in de puntenkoers kon ze haar 6e plaats niet meer verbeteren. Vanavond om 19.08 u. begint ze aan de puntenkoers van 100 ronden met 10 sprints.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2077898","title":"Fabio Van Den Bossche staat halfweg op 8 in omnium","source":"","time":"??+?","eventTime":1633706567179,"text":"

  In de omnium bij de mannen verdedigt Fabio Van Den Bossche (21) de Belgische eer. De youngster reed naar een 13e plaats in de scratch (40 ronden) en deed het bijna dubbel zo goed in de temporace (40 ronden). Een 6e plaats leverde daar 30 punten op. Van Den Bossche won 3 van de 36 sprints. Zo staat hij halfweg op plaats 8 met 46 punten. Het podium is 22 punten verwijderd. Bovenaan staat de Den Matias Malmberg, die 2e eindigde in de scratch en 1e in de temporace, wat 78 punten opleverde. De Pool Alan Banaszek (5e en 2e) volgt met 70 punten, de Fransman Thomas Boudat (4e en 4e) is derde met 68 punten. Vanavond staan er nog de afvalling (18.07 u.) en de afsluitende puntenkoers (19.08 u.) op het menu.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"In de omnium bij de mannen verdedigt Fabio Van Den Bossche (21) de Belgische eer. De youngster reed naar een 13e plaats in de scratch (40 ronden) en deed het bijna dubbel zo goed in de temporace (40 ronden). Een 6e plaats leverde daar 30 punten op. Van Den Bossche won 3 van de 36 sprints. Zo staat hij halfweg op plaats 8 met 46 punten. Het podium is 22 punten verwijderd. Bovenaan staat de Den Matias Malmberg, die 2e eindigde in de scratch en 1e in de temporace, wat 78 punten opleverde. De Pool Alan Banaszek (5e en 2e) volgt met 70 punten, de Fransman Thomas Boudat (4e en 4e) is derde met 68 punten. Vanavond staan er nog de afvalling (18.07 u.) en de afsluitende puntenkoers (19.08 u.) op het menu.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2077897","title":"De Clercq is 13e in achtervolging","source":"","time":"??+?","eventTime":1633694400000,"text":"

  Katrijn De Clercq (19) heeft de 13e tijd neergezet in de kwalificaties van de individuele achtervolging: 3'38"591 voor 3 kilometer. Enkel de top 4 mag om de medailles strijden. De Duitse Lisa Brennauer  duelleert vanavond om het goud met de Française Marion Borras, ze reden respectievelijk 3'18"538 en 3'20"780. Voor het brons gaat het tussen de Duitse Mieke Kröger (3'21"742) en de Italiaanse Martina Alzini (3'28"206). ","textStripped":"Katrijn De Clercq (19) heeft de 13e tijd neergezet in de kwalificaties van de individuele achtervolging: 3'38"591 voor 3 kilometer. Enkel de top 4 mag om de medailles strijden. De Duitse Lisa Brennauer duelleert vanavond om het goud met de Française Marion Borras, ze reden respectievelijk 3'18"538 en 3'20"780. Voor het brons gaat het tussen de Duitse Mieke Kröger (3'21"742) en de Italiaanse Martina Alzini (3'28"206).","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2077896","title":"3 Belgen op dag 4 ","source":"","time":"??+?","eventTime":1633687200000,"text":"

  Fabio Van Den Bossche (omnium), Shari Bossuyt (puntenkoers) en Katrijn De Clercq (individuele achtervolging) zijn de 3 Belgen van de dag in Zwitserland.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  ","textStripped":"Fabio Van Den Bossche (omnium), Shari Bossuyt (puntenkoers) en Katrijn De Clercq (individuele achtervolging) zijn de 3 Belgen van de dag in Zwitserland.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"}],"matchId":"3302731","name":"EK Baanwielrennen in Grenchen (vrijdag, dag 4)","startTime":"2021-10-05T12:55:00.000+0200","teams":[],"highlight":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3302731"}}},"title":"EK baanwielrennen in Grenchen (dag 4)","matchID":"3302731","layout":"default","context":"web","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","timestamp":"1633719818912","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3302731","interval":10}-->
  EK baanwielrennen baanwielrennen
  taal- of schrijffout opgemerkt?

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Click to comment

  Leave a Reply

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  voetbal

  wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

  palms

  Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

  Wielrennen

  Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

  Wielrennen

  Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

  Wielrennen

  Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

  Wielrennen

  Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

  voetbal

  Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

  Wielrennen

  Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

  Atletiek

  Elise Vanderelst (archieffoto)

  Advertisement