Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

LIVE: Openda schiet de Belgische U21 vanaf de stip op voorsprong

LIVE: Openda schiet de Belgische U21 vanaf de stip op voorsprong

EK-kwalificatie U21

België Kazachstan 

10

","textStripped":"Na een moeilijke eerste helft, met heel weinig kansen, gaan de Belgen toch rusten met een verdiende voorsprong. Openda mikte het enige doelpunt vanaf de stip voorbij de Kazachse doelman.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2079416","title":"Goede periode van de Belgen","source":"","time":"??+?","eventTime":1633718456832,"text":"

Ook Raskin probeert het vanop afstand. Hij mikt een halve meter over.  ","textStripped":"Ook Raskin probeert het vanop afstand. Hij mikt een halve meter over.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2079415","title":"Verschaeren net naast","source":"","time":"??+?","eventTime":1633718330606,"text":"

Een schot van Verschaeren gaat via een Kazaks been maar net naast. De Duivels willen nog voor de rust de wedstrijd helemaal beslissen.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Een schot van Verschaeren gaat via een Kazaks been maar net naast. De Duivels willen nog voor de rust de wedstrijd helemaal beslissen.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2079414","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1633718127660,"text":"

De Belgen lijken eindelijk bevrijd. Is het moeilijkste achter de rug? ","textStripped":"De Belgen lijken eindelijk bevrijd. Is het moeilijkste achter de rug?","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2079413","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1633718097716,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1446544608922636313"},{"eventId":"2079412","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1633717941210,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1446543897644175367"},{"eventId":"2079411","title":"Openda scoort","source":"","time":"??+?","eventTime":1633717872737,"text":"

Openda brengt de jonge Duivels vanaf de stip met de nodige moeite op voorsprong. Zijn vierde doelpunt deze campagne.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Openda brengt de jonge Duivels vanaf de stip met de nodige moeite op voorsprong. Zijn vierde doelpunt deze campagne.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2079409","title":"Bal op de stip!","source":"","time":"??+?","eventTime":1633717822240,"text":"

Openda wordt neergehaald in de zestien door Zoemachanov. Strafschop voor de Belgen. ","textStripped":"Openda wordt neergehaald in de zestien door Zoemachanov. Strafschop voor de Belgen.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2079403","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1633717750551,"text":"

De Belgen vinden de opening niet echt vanavond. Jacky Mathijssen loopt er dan ook maar wat mistroostig bij langs de zijlijn...

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"De Belgen vinden de opening niet echt vanavond. Jacky Mathijssen loopt er dan ook maar wat mistroostig bij langs de zijlijn...","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2079379","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1633717629853,"text":"

Verschaeren vindt aanvoerder Onana voor doel op corner. De middenvelder kopt hoog over. Hier zat toch wat meer in, want hij werd niet goed verdedigd in de zestien. ","textStripped":"Verschaeren vindt aanvoerder Onana voor doel op corner. De middenvelder kopt hoog over. Hier zat toch wat meer in, want hij werd niet goed verdedigd in de zestien.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2079253","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1633717335950,"text":"

El Hadj probeert zijn Anderlecht-maatje Verschaeren diep te sturen, een Kazak steekt er nog net een stokje voor.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"El Hadj probeert zijn Anderlecht-maatje Verschaeren diep te sturen, een Kazak steekt er nog net een stokje voor.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2079224","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1633717227531,"text":"

De Belgen nemen de wedstrijd in handen, met een heel gevaarlijke Openda. De spits van Vitesse blijft even liggen na een nieuwe tik. ","textStripped":"De Belgen nemen de wedstrijd in handen, met een heel gevaarlijke Openda. De spits van Vitesse blijft even liggen na een nieuwe tik.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2079108","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1633716875769,"text":"

Openda werkt knap af uit een scherpe hoek, maar er was al gevlagd voor buitenspel.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Openda werkt knap af uit een scherpe hoek, maar er was al gevlagd voor buitenspel.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2079091","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1633716737978,"text":"

Dik tien minuten gespeeld en de Belgen kwamen nog niet echt dreigen. Het staat goed bij de Kazakken. ","textStripped":"Dik tien minuten gespeeld en de Belgen kwamen nog niet echt dreigen. Het staat goed bij de Kazakken.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2079003","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1633716458671,"text":"

De eerste goede kans is voor de bezoekers. Lammens grijpt goed in in de korte hoek.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"De eerste goede kans is voor de bezoekers. Lammens grijpt goed in in de korte hoek.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2078905","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1633716166156,"text":"

De Kazakken vliegen er stevig in. Openda wordt meteen stevig aangepakt door zijn bewaker. ","textStripped":"De Kazakken vliegen er stevig in. Openda wordt meteen stevig aangepakt door zijn bewaker.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2078889","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1633716102741,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1446536250652073991"},{"eventId":"2078875","title":"Aftrap","source":"","time":"??+?","eventTime":1633716057657,"text":"

De bal rolt op Den Dreef. Pakken de jonge Belgen 9 op 9 na de komst van Kazachstan?

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"De bal rolt op Den Dreef. Pakken de jonge Belgen 9 op 9 na de komst van Kazachstan?","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2078823","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1633715835541,"text":"

De volksliederen weerklinken door de luidsprekers in Leuven. De Kazakken zingen uit volle borst mee, gevolgd door de Belgen. ","textStripped":"De volksliederen weerklinken door de luidsprekers in Leuven. De Kazakken zingen uit volle borst mee, gevolgd door de Belgen.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2078392","time":"??+?","eventTime":1633715394061,"text":"Er waren toch wat zorgen tijdens de voorbereiding. Veel jongens hebben wat problemen meegebracht van bij hun club. Zo kies ik voor Lammens in doel in plaats van Vandevoordt.","type":"QUOTE","sport":"GENERIC","url":"","person":"Jacky Mathijssen"},{"eventId":"2078277","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1633715224997,"text":"

Doen onze nationale beloften de pijnlijke nederlaag van de Rode Duivels vergeten? Op papier moeten ze Kazachtan van de mat spelen in Leuven.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Doen onze nationale beloften de pijnlijke nederlaag van de Rode Duivels vergeten? Op papier moeten ze Kazachtan van de mat spelen in Leuven.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2077964","title":"Veel aanvallend geweld","source":"","time":"??+?","eventTime":1633714346425,"text":"

Na de zeges tegen Kazachstan en Turkije, wil Jacky Mathijssen met de Jonge Duivels ook voor het eerst in eigen huis winnen in de kwalificatiecampagne.

Advertisement. Scroll to continue reading.

In Leuven kiest hij voor een offensief elftal met voorin El Hadj, Verschaeren en Openda. De Ketelaere en Theate ontbreken, zij zitten in Italië met de grote jongens. ","textStripped":"Na de zeges tegen Kazachstan en Turkije, wil Jacky Mathijssen met de Jonge Duivels ook voor het eerst in eigen huis winnen in de kwalificatiecampagne. In Leuven kiest hij voor een offensief elftal met voorin El Hadj, Verschaeren en Openda. De Ketelaere en Theate ontbreken, zij zitten in Italië met de grote jongens.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2077951","title":"De opstelling van de Belgen:","source":"","time":"??+?","eventTime":1633713349028,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1446524540373266434"},{"eventId":"2077666","title":"Coach Mathijssen waarschuwt voor onderschatting","source":"","time":"??+?","eventTime":1633698570379,"text":"

De thuismatch tegen Kazachstan is op papier de makkelijkste opdracht van de voorronde. Maar juist daarom waarschuwt coach Jacky Mathijssen.

Advertisement. Scroll to continue reading.

"We mogen hen zeker niet onderschatten. We hebben daarin al een lesje gehad, met hetgeen er in de vorige campagne gebeurd is." "Deze groep heeft dat ook zelf al gevoeld, want die heenwedstrijd in Kazachstan was niet zo simpel als de uitslag laat vermoeden. Ook tegen Denemarken wisten de Kazakken heel wat kansen af te dwingen en hadden ze eigenlijk altijd een resultaat moeten halen", vertelde Mathijssen gisteren. "Het is aan hen om te tonen dat wij ook in dit soort wedstrijden onszelf niet voorbijlopen. We kunnen fantastisch voetballen en willen dat ook maar al te graag laten zien en net daardoor maak je op het veld niet altijd de juiste keuzes." ","textStripped":"De thuismatch tegen Kazachstan is op papier de makkelijkste opdracht van de voorronde. Maar juist daarom waarschuwt coach Jacky Mathijssen. "We mogen hen zeker niet onderschatten. We hebben daarin al een lesje gehad, met hetgeen er in de vorige campagne gebeurd is." "Deze groep heeft dat ook zelf al gevoeld, want die heenwedstrijd in Kazachstan was niet zo simpel als de uitslag laat vermoeden. Ook tegen Denemarken wisten de Kazakken heel wat kansen af te dwingen en hadden ze eigenlijk altijd een resultaat moeten halen", vertelde Mathijssen gisteren. "Het is aan hen om te tonen dat wij ook in dit soort wedstrijden onszelf niet voorbijlopen. We kunnen fantastisch voetballen en willen dat ook maar al te graag laten zien en net daardoor maak je op het veld niet altijd de juiste keuzes."","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2077672","time":"??+?","eventTime":1633698420000,"text":"Ik ga niet wisselen om te wisselen, maar ik zie en voel dat er een aantal gasten op de limiet zitten. We mogen geen dingen van hen vragen die hun lichaam niet aankan en dan moet je ook op de andere jongens een beroep durven te doen.","type":"QUOTE","sport":"GENERIC","url":"","person":"Coach Jacky Mathijssen"},{"permalink":"https://sporza.be/nl/artikels/beloftecoach-mathijssen-is-trots-op-a-selectie-theate-kreeg-het-niet-cadeau~1633698851609/","teaser":{"externalId":"1633698851609","title":"Beloftecoach Mathijssen is trots op A-selectie Theate: "Kreeg het niet cadeau"","description":"Het gaat hard voor Arthur Theate: transfer van Oostende naar Bologna, debuut in basis bekroond met goal en assist tegen Lazio en nu overgeheveld van de Belgische belofteploeg naar de A-selectie. Jacky Mathijssen, de coach van de 21-jarige centrale verdediger bij de U21, was niet verrast door die selectie. "Ik zie de problemen van ver aankomen en wist dat er iets op til was."","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2021/10/08/beloftecoach-mathijssen-is-trots-op-a-selectie-theate-kreeg-he~1633698851609/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2021/10/05/921b9ab5-2604-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/soccer","id":"functional:sporza/sports/soccer","title":"voetbal"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/competities/internationaal/rode-duivels","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/competities/internationaal/rode-duivels","title":"Rode Duivels","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/b/belgie-onder-21","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/b/belgie-onder-21","title":"België Onder-21","description":"104735"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/b/belgie","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/b/belgie","title":"België","description":"3004"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal","title":"voetbal"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/spelers/t/theate-arthur","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/spelers/t/theate-arthur","title":"Arthur Theate","description":"2117521"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/spelers/m/mathijssen-jacky","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/spelers/m/mathijssen-jacky","title":"Jacky Mathijssen","description":"38275"},{"path":"/content/cq:tags/system/sporza/labels/voetbalapp","id":"system:sporza/labels/voetbalapp","title":"Voetbalapp","description":""}]},"eventId":"2077700","source":"","time":"??+?","eventTime":1633698240000,"type":"TEASER","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2076869","title":"Vertessen: "Mijn debuut in Turkije was heel goed"","source":"","time":"??+?","eventTime":1633550664058,"text":"

Yorbe Vertessen, spits bij PSV, is opnieuw van de partij. Hij debuteerde in Turkije en scoorde daar meteen. "Naar mijn gevoel was mijn debuut heel goed. Ik ben toen scherp ingevallen. De minuten die ik heb gekregen, heb ik prima benut." "Elke wedstrijd moet echter gespeeld worden", is Vertessen beducht voor de tegenstander. "We staan scherp en zijn klaar voor de strijd. Hopelijk mogen we veel supporters ontvangen in Leuven."

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Yorbe Vertessen, spits bij PSV, is opnieuw van de partij. Hij debuteerde in Turkije en scoorde daar meteen. "Naar mijn gevoel was mijn debuut heel goed. Ik ben toen scherp ingevallen. De minuten die ik heb gekregen, heb ik prima benut." "Elke wedstrijd moet echter gespeeld worden", is Vertessen beducht voor de tegenstander. "We staan scherp en zijn klaar voor de strijd. Hopelijk mogen we veel supporters ontvangen in Leuven."","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2076865","title":"Zaroury (Charleroi) hoopt op eerste speelminuten","source":"","time":"??+?","eventTime":1633550596874,"text":"

Anass Zaroury kende een knap seizoensbegin bij Charleroi en zag zichzelf daarvoor beloond met een plek in de selectie van Jacky Matthijsen. "Ik voel me goed in deze groep. Het feit dat ik erbij ben, toont aan dat hard werken zijn vruchten afwerpt." De jonge Duivels wachten een druk schema met 4 wedstrijden in anderhalve maand tijd, te beginnen met Kazachstan. "De 6 op 6 is goed voor het vertrouwen, maar alles moet gespeeld worden. We bekijken het match per match." "Natuurlijk hoop ik mijn eerste speelminuten te maken. Dit is waarvoor je het doet. Dat Charles De Ketelaere en Arthur Theate hebben mogen aansluiten bij het eerste elftal, is nog een extra reden die motiveert om het hier goed te doen", aldus de aanvallend ingestelde speler. ","textStripped":"Anass Zaroury kende een knap seizoensbegin bij Charleroi en zag zichzelf daarvoor beloond met een plek in de selectie van Jacky Matthijsen. "Ik voel me goed in deze groep. Het feit dat ik erbij ben, toont aan dat hard werken zijn vruchten afwerpt." De jonge Duivels wachten een druk schema met 4 wedstrijden in anderhalve maand tijd, te beginnen met Kazachstan. "De 6 op 6 is goed voor het vertrouwen, maar alles moet gespeeld worden. We bekijken het match per match." "Natuurlijk hoop ik mijn eerste speelminuten te maken. Dit is waarvoor je het doet. Dat Charles De Ketelaere en Arthur Theate hebben mogen aansluiten bij het eerste elftal, is nog een extra reden die motiveert om het hier goed te doen", aldus de aanvallend ingestelde speler.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2076863","title":"Tweeluik Kazachstan-Denemarken","source":"","time":"??+?","eventTime":1633550526063,"text":"

Het nationale U21-elftal, met assistent Olivier Deschacht vandaag een eerste keer mee op het trainingsveld, hoopt een vervolgstuk te kunnen breien aan de goede start die het maakte in de kwalificaties voor het EK in Georgië en Roemenië van 2023. Verplaatsingen naar Kazachstan (1-3) en Turkije (0-3) werden succesvol afgerond. Aankomende vrijdag staat de derde groepsmatch, thuis tegen Kazachstan, op het menu in Leuven. Dinsdag komt Denemarken dan weer over de vloer.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Het nationale U21-elftal, met assistent Olivier Deschacht vandaag een eerste keer mee op het trainingsveld, hoopt een vervolgstuk te kunnen breien aan de goede start die het maakte in de kwalificaties voor het EK in Georgië en Roemenië van 2023. Verplaatsingen naar Kazachstan (1-3) en Turkije (0-3) werden succesvol afgerond. Aankomende vrijdag staat de derde groepsmatch, thuis tegen Kazachstan, op het menu in Leuven. Dinsdag komt Denemarken dan weer over de vloer.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2076860","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1633550346017,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1445751462156374018"},{"eventId":"2076852","title":"België op kop na 2 uitduels","source":"","time":"??+?","eventTime":1633549870896,"text":"

De Belgische U21-ploeg is goed aan de EK-voorronde begonnen met 2 uitzeges in Kazachstan en Turkije. Op de derde speeldag zakt vrijdag Kazachstan naar Leuven af. België staat op kop in groep I met 6 op 6. Denemarken volgt met 3 op 3. ","textStripped":"De Belgische U21-ploeg is goed aan de EK-voorronde begonnen met 2 uitzeges in Kazachstan en Turkije. Op de derde speeldag zakt vrijdag Kazachstan naar Leuven af. België staat op kop in groep I met 6 op 6. Denemarken volgt met 3 op 3.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"}],"matchId":"3302733","name":"Belgische beloften kwalificatie EK 2023 België-Kazachstan","status":"LIVE","genericType":"SOCCER","startTime":"2021-10-08T20:00:00.000+0200","homeScore":1,"awayScore":0,"winner":"HOME_TEAM","teams":[{"teamId":"13","name":"België","type":"HOME_TEAM","_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/teams/13"}}},{"teamId":"2700","name":"Kazachstan","type":"AWAY_TEAM","_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/teams/2700"}}}],"scores":[{"number":1,"homeScore":1,"awayScore":0}],"highlight":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3302733"}}},"title":"EK-kwalificatie U21","host":"https://sport-components.sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","timestamp":"1633719804573","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3302733","interval":10}-->

Advertisement. Scroll to continue reading.

De Belgische U21-ploeg is goed aan de EK-voorronde begonnen met 2 uitzeges in Kazachstan en Turkije. Vanavond op speeldag 3 zakt Kazachstan naar Leuven af. Volg de wedstrijd hier. 

Advertisement. Scroll to continue reading.
Advertisement. Scroll to continue reading.

Doelpunten:

 • 31′: 1-0, Openda (strafschop)
Advertisement. Scroll to continue reading.

,

België – Kazachstan

 1. 21 uur 02. Tweede helft. De bal rolt opnieuw in Leuven. Vinden de Belgen de weg naar het doel wat vlotter in de tweede helft? .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Tweede helft

  De bal rolt opnieuw in Leuven. Vinden de Belgen de weg naar het doel wat vlotter in de tweede helft?

 2. De Belgische 11. 21 uur 01.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  De Belgische 11

 3. 21 uur . Er komen voorlopig geen wijzigingen, later in de tweede helft is dat wel de bedoeling. Thomas Buffel (assistent Mathijssen).

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Er komen voorlopig geen wijzigingen, later in de tweede helft is dat wel de bedoeling.
  Thomas Buffel (assistent Mathijssen)

 4. 20 uur 45. Rust: 1-0. Na een moeilijke eerste helft, met heel weinig kansen, gaan de Belgen toch rusten met een verdiende voorsprong. Openda mikte het enige doelpunt vanaf de stip voorbij de Kazachse doelman. .

  Rust: 1-0

  Na een moeilijke eerste helft, met heel weinig kansen, gaan de Belgen toch rusten met een verdiende voorsprong. Openda mikte het enige doelpunt vanaf de stip voorbij de Kazachse doelman.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 5. 20 uur 40. Goede periode van de Belgen. Ook Raskin probeert het vanop afstand. Hij mikt een halve meter over.  .

  Goede periode van de Belgen

  Ook Raskin probeert het vanop afstand. Hij mikt een halve meter over. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 6. 20 uur 38. Verschaeren net naast. Een schot van Verschaeren gaat via een Kazaks been maar net naast. De Duivels willen nog voor de rust de wedstrijd helemaal beslissen. .

  Verschaeren net naast

  Een schot van Verschaeren gaat via een Kazaks been maar net naast. De Duivels willen nog voor de rust de wedstrijd helemaal beslissen.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 7. 20 uur 35. De Belgen lijken eindelijk bevrijd. Is het moeilijkste achter de rug? .

  De Belgen lijken eindelijk bevrijd. Is het moeilijkste achter de rug?

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 8. 20 uur 31. Openda scoort. Openda brengt de jonge Duivels vanaf de stip met de nodige moeite op voorsprong. Zijn vierde doelpunt deze campagne. .

  Openda scoort

  Openda brengt de jonge Duivels vanaf de stip met de nodige moeite op voorsprong. Zijn vierde doelpunt deze campagne.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 9. 20 uur 30. Bal op de stip! Openda wordt neergehaald in de zestien door Zoemachanov. Strafschop voor de Belgen. .

  Bal op de stip!

  Openda wordt neergehaald in de zestien door Zoemachanov. Strafschop voor de Belgen.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 10. 20 uur 29. De Belgen vinden de opening niet echt vanavond. Jacky Mathijssen loopt er dan ook maar wat mistroostig bij langs de zijlijn… .

  De Belgen vinden de opening niet echt vanavond. Jacky Mathijssen loopt er dan ook maar wat mistroostig bij langs de zijlijn…

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 11. 20 uur 27. Verschaeren vindt aanvoerder Onana voor doel op corner. De middenvelder kopt hoog over. Hier zat toch wat meer in, want hij werd niet goed verdedigd in de zestien. .

  Verschaeren vindt aanvoerder Onana voor doel op corner. De middenvelder kopt hoog over. Hier zat toch wat meer in, want hij werd niet goed verdedigd in de zestien.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 12. 20 uur 22. El Hadj probeert zijn Anderlecht-maatje Verschaeren diep te sturen, een Kazak steekt er nog net een stokje voor. .

  El Hadj probeert zijn Anderlecht-maatje Verschaeren diep te sturen, een Kazak steekt er nog net een stokje voor.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 13. 20 uur 20. De Belgen nemen de wedstrijd in handen, met een heel gevaarlijke Openda. De spits van Vitesse blijft even liggen na een nieuwe tik. .

  De Belgen nemen de wedstrijd in handen, met een heel gevaarlijke Openda. De spits van Vitesse blijft even liggen na een nieuwe tik.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 14. 20 uur 14. Openda werkt knap af uit een scherpe hoek, maar er was al gevlagd voor buitenspel. .

  Openda werkt knap af uit een scherpe hoek, maar er was al gevlagd voor buitenspel.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 15. 20 uur 12. Dik tien minuten gespeeld en de Belgen kwamen nog niet echt dreigen. Het staat goed bij de Kazakken. .

  Dik tien minuten gespeeld en de Belgen kwamen nog niet echt dreigen. Het staat goed bij de Kazakken.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 16. 20 uur 07. De eerste goede kans is voor de bezoekers. Lammens grijpt goed in in de korte hoek. .

  De eerste goede kans is voor de bezoekers. Lammens grijpt goed in in de korte hoek.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 17. 20 uur 02. De Kazakken vliegen er stevig in. Openda wordt meteen stevig aangepakt door zijn bewaker. .

  De Kazakken vliegen er stevig in. Openda wordt meteen stevig aangepakt door zijn bewaker.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

","textStripped":"Na een moeilijke eerste helft, met heel weinig kansen, gaan de Belgen toch rusten met een verdiende voorsprong. Openda mikte het enige doelpunt vanaf de stip voorbij de Kazachse doelman.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2079416","title":"Goede periode van de Belgen","source":"","time":"??+?","eventTime":1633718456832,"text":"

Ook Raskin probeert het vanop afstand. Hij mikt een halve meter over.  ","textStripped":"Ook Raskin probeert het vanop afstand. Hij mikt een halve meter over.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2079415","title":"Verschaeren net naast","source":"","time":"??+?","eventTime":1633718330606,"text":"

Een schot van Verschaeren gaat via een Kazaks been maar net naast. De Duivels willen nog voor de rust de wedstrijd helemaal beslissen.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Een schot van Verschaeren gaat via een Kazaks been maar net naast. De Duivels willen nog voor de rust de wedstrijd helemaal beslissen.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2079414","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1633718127660,"text":"

De Belgen lijken eindelijk bevrijd. Is het moeilijkste achter de rug? ","textStripped":"De Belgen lijken eindelijk bevrijd. Is het moeilijkste achter de rug?","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2079413","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1633718097716,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1446544608922636313"},{"eventId":"2079412","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1633717941210,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1446543897644175367"},{"eventId":"2079411","title":"Openda scoort","source":"","time":"??+?","eventTime":1633717872737,"text":"

Openda brengt de jonge Duivels vanaf de stip met de nodige moeite op voorsprong. Zijn vierde doelpunt deze campagne.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Openda brengt de jonge Duivels vanaf de stip met de nodige moeite op voorsprong. Zijn vierde doelpunt deze campagne.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2079409","title":"Bal op de stip!","source":"","time":"??+?","eventTime":1633717822240,"text":"

Openda wordt neergehaald in de zestien door Zoemachanov. Strafschop voor de Belgen. ","textStripped":"Openda wordt neergehaald in de zestien door Zoemachanov. Strafschop voor de Belgen.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2079403","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1633717750551,"text":"

De Belgen vinden de opening niet echt vanavond. Jacky Mathijssen loopt er dan ook maar wat mistroostig bij langs de zijlijn...

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"De Belgen vinden de opening niet echt vanavond. Jacky Mathijssen loopt er dan ook maar wat mistroostig bij langs de zijlijn...","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2079379","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1633717629853,"text":"

Verschaeren vindt aanvoerder Onana voor doel op corner. De middenvelder kopt hoog over. Hier zat toch wat meer in, want hij werd niet goed verdedigd in de zestien. ","textStripped":"Verschaeren vindt aanvoerder Onana voor doel op corner. De middenvelder kopt hoog over. Hier zat toch wat meer in, want hij werd niet goed verdedigd in de zestien.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2079253","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1633717335950,"text":"

El Hadj probeert zijn Anderlecht-maatje Verschaeren diep te sturen, een Kazak steekt er nog net een stokje voor.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"El Hadj probeert zijn Anderlecht-maatje Verschaeren diep te sturen, een Kazak steekt er nog net een stokje voor.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2079224","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1633717227531,"text":"

De Belgen nemen de wedstrijd in handen, met een heel gevaarlijke Openda. De spits van Vitesse blijft even liggen na een nieuwe tik. ","textStripped":"De Belgen nemen de wedstrijd in handen, met een heel gevaarlijke Openda. De spits van Vitesse blijft even liggen na een nieuwe tik.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2079108","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1633716875769,"text":"

Openda werkt knap af uit een scherpe hoek, maar er was al gevlagd voor buitenspel.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Openda werkt knap af uit een scherpe hoek, maar er was al gevlagd voor buitenspel.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2079091","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1633716737978,"text":"

Dik tien minuten gespeeld en de Belgen kwamen nog niet echt dreigen. Het staat goed bij de Kazakken. ","textStripped":"Dik tien minuten gespeeld en de Belgen kwamen nog niet echt dreigen. Het staat goed bij de Kazakken.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2079003","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1633716458671,"text":"

De eerste goede kans is voor de bezoekers. Lammens grijpt goed in in de korte hoek.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"De eerste goede kans is voor de bezoekers. Lammens grijpt goed in in de korte hoek.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2078905","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1633716166156,"text":"

De Kazakken vliegen er stevig in. Openda wordt meteen stevig aangepakt door zijn bewaker. ","textStripped":"De Kazakken vliegen er stevig in. Openda wordt meteen stevig aangepakt door zijn bewaker.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2078889","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1633716102741,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1446536250652073991"},{"eventId":"2078875","title":"Aftrap","source":"","time":"??+?","eventTime":1633716057657,"text":"

De bal rolt op Den Dreef. Pakken de jonge Belgen 9 op 9 na de komst van Kazachstan?

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"De bal rolt op Den Dreef. Pakken de jonge Belgen 9 op 9 na de komst van Kazachstan?","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2078823","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1633715835541,"text":"

De volksliederen weerklinken door de luidsprekers in Leuven. De Kazakken zingen uit volle borst mee, gevolgd door de Belgen. ","textStripped":"De volksliederen weerklinken door de luidsprekers in Leuven. De Kazakken zingen uit volle borst mee, gevolgd door de Belgen.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2078392","time":"??+?","eventTime":1633715394061,"text":"Er waren toch wat zorgen tijdens de voorbereiding. Veel jongens hebben wat problemen meegebracht van bij hun club. Zo kies ik voor Lammens in doel in plaats van Vandevoordt.","type":"QUOTE","sport":"GENERIC","url":"","person":"Jacky Mathijssen"},{"eventId":"2078277","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1633715224997,"text":"

Doen onze nationale beloften de pijnlijke nederlaag van de Rode Duivels vergeten? Op papier moeten ze Kazachtan van de mat spelen in Leuven.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Doen onze nationale beloften de pijnlijke nederlaag van de Rode Duivels vergeten? Op papier moeten ze Kazachtan van de mat spelen in Leuven.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2077964","title":"Veel aanvallend geweld","source":"","time":"??+?","eventTime":1633714346425,"text":"

Na de zeges tegen Kazachstan en Turkije, wil Jacky Mathijssen met de Jonge Duivels ook voor het eerst in eigen huis winnen in de kwalificatiecampagne.

Advertisement. Scroll to continue reading.

In Leuven kiest hij voor een offensief elftal met voorin El Hadj, Verschaeren en Openda. De Ketelaere en Theate ontbreken, zij zitten in Italië met de grote jongens. ","textStripped":"Na de zeges tegen Kazachstan en Turkije, wil Jacky Mathijssen met de Jonge Duivels ook voor het eerst in eigen huis winnen in de kwalificatiecampagne. In Leuven kiest hij voor een offensief elftal met voorin El Hadj, Verschaeren en Openda. De Ketelaere en Theate ontbreken, zij zitten in Italië met de grote jongens.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2077951","title":"De opstelling van de Belgen:","source":"","time":"??+?","eventTime":1633713349028,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1446524540373266434"},{"eventId":"2077666","title":"Coach Mathijssen waarschuwt voor onderschatting","source":"","time":"??+?","eventTime":1633698570379,"text":"

De thuismatch tegen Kazachstan is op papier de makkelijkste opdracht van de voorronde. Maar juist daarom waarschuwt coach Jacky Mathijssen.

Advertisement. Scroll to continue reading.

"We mogen hen zeker niet onderschatten. We hebben daarin al een lesje gehad, met hetgeen er in de vorige campagne gebeurd is." "Deze groep heeft dat ook zelf al gevoeld, want die heenwedstrijd in Kazachstan was niet zo simpel als de uitslag laat vermoeden. Ook tegen Denemarken wisten de Kazakken heel wat kansen af te dwingen en hadden ze eigenlijk altijd een resultaat moeten halen", vertelde Mathijssen gisteren. "Het is aan hen om te tonen dat wij ook in dit soort wedstrijden onszelf niet voorbijlopen. We kunnen fantastisch voetballen en willen dat ook maar al te graag laten zien en net daardoor maak je op het veld niet altijd de juiste keuzes." ","textStripped":"De thuismatch tegen Kazachstan is op papier de makkelijkste opdracht van de voorronde. Maar juist daarom waarschuwt coach Jacky Mathijssen. "We mogen hen zeker niet onderschatten. We hebben daarin al een lesje gehad, met hetgeen er in de vorige campagne gebeurd is." "Deze groep heeft dat ook zelf al gevoeld, want die heenwedstrijd in Kazachstan was niet zo simpel als de uitslag laat vermoeden. Ook tegen Denemarken wisten de Kazakken heel wat kansen af te dwingen en hadden ze eigenlijk altijd een resultaat moeten halen", vertelde Mathijssen gisteren. "Het is aan hen om te tonen dat wij ook in dit soort wedstrijden onszelf niet voorbijlopen. We kunnen fantastisch voetballen en willen dat ook maar al te graag laten zien en net daardoor maak je op het veld niet altijd de juiste keuzes."","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2077672","time":"??+?","eventTime":1633698420000,"text":"Ik ga niet wisselen om te wisselen, maar ik zie en voel dat er een aantal gasten op de limiet zitten. We mogen geen dingen van hen vragen die hun lichaam niet aankan en dan moet je ook op de andere jongens een beroep durven te doen.","type":"QUOTE","sport":"GENERIC","url":"","person":"Coach Jacky Mathijssen"},{"permalink":"https://sporza.be/nl/artikels/beloftecoach-mathijssen-is-trots-op-a-selectie-theate-kreeg-het-niet-cadeau~1633698851609/","teaser":{"externalId":"1633698851609","title":"Beloftecoach Mathijssen is trots op A-selectie Theate: "Kreeg het niet cadeau"","description":"Het gaat hard voor Arthur Theate: transfer van Oostende naar Bologna, debuut in basis bekroond met goal en assist tegen Lazio en nu overgeheveld van de Belgische belofteploeg naar de A-selectie. Jacky Mathijssen, de coach van de 21-jarige centrale verdediger bij de U21, was niet verrast door die selectie. "Ik zie de problemen van ver aankomen en wist dat er iets op til was."","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2021/10/08/beloftecoach-mathijssen-is-trots-op-a-selectie-theate-kreeg-he~1633698851609/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2021/10/05/921b9ab5-2604-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/soccer","id":"functional:sporza/sports/soccer","title":"voetbal"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/competities/internationaal/rode-duivels","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/competities/internationaal/rode-duivels","title":"Rode Duivels","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/b/belgie-onder-21","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/b/belgie-onder-21","title":"België Onder-21","description":"104735"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/b/belgie","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/ploegen/b/belgie","title":"België","description":"3004"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal","title":"voetbal"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/spelers/t/theate-arthur","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/spelers/t/theate-arthur","title":"Arthur Theate","description":"2117521"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/spelers/m/mathijssen-jacky","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/voetbal/spelers/m/mathijssen-jacky","title":"Jacky Mathijssen","description":"38275"},{"path":"/content/cq:tags/system/sporza/labels/voetbalapp","id":"system:sporza/labels/voetbalapp","title":"Voetbalapp","description":""}]},"eventId":"2077700","source":"","time":"??+?","eventTime":1633698240000,"type":"TEASER","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2076869","title":"Vertessen: "Mijn debuut in Turkije was heel goed"","source":"","time":"??+?","eventTime":1633550664058,"text":"

Yorbe Vertessen, spits bij PSV, is opnieuw van de partij. Hij debuteerde in Turkije en scoorde daar meteen. "Naar mijn gevoel was mijn debuut heel goed. Ik ben toen scherp ingevallen. De minuten die ik heb gekregen, heb ik prima benut." "Elke wedstrijd moet echter gespeeld worden", is Vertessen beducht voor de tegenstander. "We staan scherp en zijn klaar voor de strijd. Hopelijk mogen we veel supporters ontvangen in Leuven."

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Yorbe Vertessen, spits bij PSV, is opnieuw van de partij. Hij debuteerde in Turkije en scoorde daar meteen. "Naar mijn gevoel was mijn debuut heel goed. Ik ben toen scherp ingevallen. De minuten die ik heb gekregen, heb ik prima benut." "Elke wedstrijd moet echter gespeeld worden", is Vertessen beducht voor de tegenstander. "We staan scherp en zijn klaar voor de strijd. Hopelijk mogen we veel supporters ontvangen in Leuven."","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2076865","title":"Zaroury (Charleroi) hoopt op eerste speelminuten","source":"","time":"??+?","eventTime":1633550596874,"text":"

Anass Zaroury kende een knap seizoensbegin bij Charleroi en zag zichzelf daarvoor beloond met een plek in de selectie van Jacky Matthijsen. "Ik voel me goed in deze groep. Het feit dat ik erbij ben, toont aan dat hard werken zijn vruchten afwerpt." De jonge Duivels wachten een druk schema met 4 wedstrijden in anderhalve maand tijd, te beginnen met Kazachstan. "De 6 op 6 is goed voor het vertrouwen, maar alles moet gespeeld worden. We bekijken het match per match." "Natuurlijk hoop ik mijn eerste speelminuten te maken. Dit is waarvoor je het doet. Dat Charles De Ketelaere en Arthur Theate hebben mogen aansluiten bij het eerste elftal, is nog een extra reden die motiveert om het hier goed te doen", aldus de aanvallend ingestelde speler. ","textStripped":"Anass Zaroury kende een knap seizoensbegin bij Charleroi en zag zichzelf daarvoor beloond met een plek in de selectie van Jacky Matthijsen. "Ik voel me goed in deze groep. Het feit dat ik erbij ben, toont aan dat hard werken zijn vruchten afwerpt." De jonge Duivels wachten een druk schema met 4 wedstrijden in anderhalve maand tijd, te beginnen met Kazachstan. "De 6 op 6 is goed voor het vertrouwen, maar alles moet gespeeld worden. We bekijken het match per match." "Natuurlijk hoop ik mijn eerste speelminuten te maken. Dit is waarvoor je het doet. Dat Charles De Ketelaere en Arthur Theate hebben mogen aansluiten bij het eerste elftal, is nog een extra reden die motiveert om het hier goed te doen", aldus de aanvallend ingestelde speler.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2076863","title":"Tweeluik Kazachstan-Denemarken","source":"","time":"??+?","eventTime":1633550526063,"text":"

Het nationale U21-elftal, met assistent Olivier Deschacht vandaag een eerste keer mee op het trainingsveld, hoopt een vervolgstuk te kunnen breien aan de goede start die het maakte in de kwalificaties voor het EK in Georgië en Roemenië van 2023. Verplaatsingen naar Kazachstan (1-3) en Turkije (0-3) werden succesvol afgerond. Aankomende vrijdag staat de derde groepsmatch, thuis tegen Kazachstan, op het menu in Leuven. Dinsdag komt Denemarken dan weer over de vloer.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Het nationale U21-elftal, met assistent Olivier Deschacht vandaag een eerste keer mee op het trainingsveld, hoopt een vervolgstuk te kunnen breien aan de goede start die het maakte in de kwalificaties voor het EK in Georgië en Roemenië van 2023. Verplaatsingen naar Kazachstan (1-3) en Turkije (0-3) werden succesvol afgerond. Aankomende vrijdag staat de derde groepsmatch, thuis tegen Kazachstan, op het menu in Leuven. Dinsdag komt Denemarken dan weer over de vloer.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"2076860","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1633550346017,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1445751462156374018"},{"eventId":"2076852","title":"België op kop na 2 uitduels","source":"","time":"??+?","eventTime":1633549870896,"text":"

De Belgische U21-ploeg is goed aan de EK-voorronde begonnen met 2 uitzeges in Kazachstan en Turkije. Op de derde speeldag zakt vrijdag Kazachstan naar Leuven af. België staat op kop in groep I met 6 op 6. Denemarken volgt met 3 op 3. ","textStripped":"De Belgische U21-ploeg is goed aan de EK-voorronde begonnen met 2 uitzeges in Kazachstan en Turkije. Op de derde speeldag zakt vrijdag Kazachstan naar Leuven af. België staat op kop in groep I met 6 op 6. Denemarken volgt met 3 op 3.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"}],"matchId":"3302733","name":"Belgische beloften kwalificatie EK 2023 België-Kazachstan","status":"LIVE","genericType":"SOCCER","startTime":"2021-10-08T20:00:00.000+0200","homeScore":1,"awayScore":0,"winner":"HOME_TEAM","teams":[{"teamId":"13","name":"België","type":"HOME_TEAM","_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/teams/13"}}},{"teamId":"2700","name":"Kazachstan","type":"AWAY_TEAM","_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/teams/2700"}}}],"scores":[{"number":1,"homeScore":1,"awayScore":0}],"highlight":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3302733"}}},"title":"België - Kazachstan","matchID":"3302733","layout":"default","context":"web","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","timestamp":"1633719805563","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3302733","interval":10}-->

Advertisement. Scroll to continue reading.
voetbal Rode Duivels België Onder-21
taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement