Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Primoz Roglic geeft in Turijn zijn visitekaartje af voor Lombardije

Primoz Roglic geeft in Turijn zijn visitekaartje af voor Lombardije

Het journaal 19u met o.a. sterke Roglic in Milaan-Turijn Vansevenant 1 ronde solo Met de Ronde van Lombardije in het vizier tekenden alle toppers – op Remco Evenepoel na – vandaag present in Milaan – Turijn. Julian Alaphilippe, Tadej Pogacar, Primoz Roglic, Alejandro Valverde… ze waren allemaal van de partij in de oudste koers ter wereld.   Een van de jongste renners in het peloton opende de finale. Mauri Vansevenant viel aan op de eerste passage op de Superga, een klim van 5 kilometer in de heuvels van Turijn.   De 22-jarige pion van Deceuninck-Quick Step hield zijn inspanning vol tot de tweede en finale beklimming van de Superga. Om het pad te effenen voor Alaphilippe? Neen, want de wereldkampioen moest snel passen. Verschroeiend eindschot Roglic Alaphilippes ploegmaat Almeida beschikte over frissere benen. Hij ging de strijd aan met Pogacar, Roglic en Adam Yates.   Die laatste viel op 3 kilometer van de finish aan. Roglic keek even de kat uit de boom. Toen hij doorhad dat Almeida en Pogacar op hun tandvlees zaten, ging hij alleen op zoek naar Yates.   Met veel klasse beende hij de Ineos-renner bij. Om hem in de slotkilometer achter te laten met een verschroeiend eindschot.   Pakt Roglic zaterdag ook uit in Lombardije? “Daar wil ik nog niet aan denken”, reageerde hij. “Eerst ga ik nog wat rusten.”   “Maar de laatste koers van het jaar wordt een mooie uitdaging, dat wel.” uitslag Milaan – Turijn (1.Pro) 1. Primoz Roglic (Svn) 190 km in 4u17’41” 2. Adam Yates (GBr) op 12″ 3. Joao Almeida (Por) 35″ 4. Tadej Pogacar (Svn)   5. Michael Woods (Can) 48″ 6. David Gaudu (Fra)   7. Diego Ulissi (Ita)   8. Fausto Masnada (Ita)   9. Nairo Quintana (Col)   10. Alejandro Valverde (Spa) 56″ 11. Ben Hermans   19. Mauri Vansevenant 2’30” 25. Julian Alaphilippe (Fra) 3’18” 38. Jan Bakelants 4’22” 44. Vincenzo Nibali (Ita) 4’58” bekijk ook: Ronde van Lombardije Remco Evenepoel voor Lombardije: “Voel me goed, het wordt plezant” wielrennen Tadej Pogacar probeerde Remco Evenepoel te imiteren: “Interessanter voor…

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement