Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Deschamps over België – Frankrijk: “WK ligt al 3 jaar achter ons”

Deschamps over België – Frankrijk: “WK ligt al 3 jaar achter ons”

wo 06 oktober 2021 19:52 België Frankrijk 07/10 20u45UEFA Nations LeagueHalve finale07-10-2021 20:45 De Rode Duivels moeten donderdag voorbij wereldkampioen Frankrijk om een plaatsje te bemachtigen in de finale van de Nations League. Volg het nieuws in de aanloop naar de match in het Juve-stadion in Turijn op deze pagina. Fase per fase 22:23vooraf, 22 uur 23.UEFA Nations League Roberto Martinez voor België – Frankrijk: “Zijn sterker dan 3 jaar geleden” 22:20vooraf, 22 uur 20. Alle 24 Duivels op laatste training in Turijn. 24 spelers, 20 veldspelers en 4 doelmannen, verschenen vanavond in het Juventusstadion in Turijn op het veld voor de laatste training van de Rode Duivels voor het duel van morgen. Eerder op woensdag raakte bekend dat Thorgan Hazard niet van de partij zal zijn in Noord-Italië. De vleugelspeler van Borussia Dortmund haakte geblesseerd af en werd vervangen door Arthur Theate, die overgeheveld werd van de beloften. Zo zit er plots een verdediger meer in de selectie van Roberto Martinez, die met Jan Vertonghen, Toby Alderweireld, Dedryck Boyata en Jason Denayer slechts 4 verdedigers had opgeroepen. Die laatste trainde gisteren nog individueel vanwege een overbelasting, maar sloot woensdag opnieuw bij de groep aan en is speelklaar voor het duel tegen de Fransen. .Alle 24 Duivels op laatste training in Turijn24 spelers, 20 veldspelers en 4 doelmannen, verschenen vanavond in het Juventusstadion in Turijn op het veld voor de laatste training van de Rode Duivels voor het duel van morgen.Eerder op woensdag raakte bekend dat Thorgan Hazard niet van de partij zal zijn in Noord-Italië. De vleugelspeler van Borussia Dortmund haakte geblesseerd af en werd vervangen door Arthur Theate, die overgeheveld werd van de beloften.Zo zit er plots een verdediger meer in de selectie van Roberto Martinez, die met Jan Vertonghen, Toby Alderweireld, Dedryck Boyata en Jason Denayer slechts 4 verdedigers had opgeroepen. Die laatste trainde gisteren nog individueel vanwege een overbelasting, maar sloot woensdag opnieuw bij de groep aan en is speelklaar voor het duel tegen de Fransen. 19:48vooraf, 19 uur 48. Deschamps: “Wedstrijd van morgen verandert niets aan WK”. Wie België – Frankrijk zegt, denkt snel terug aan de halve finales van het WK in Rusland. Een geslepen Frankrijk won de wedstrijd met 1-0. “Na de wedstrijd in Rusland is er aan beide kanten uitgehaald in de pers, zijn er zaken uit de context gehaald, geïnterpreteerd, wat dan weer tot nieuwe uitlatingen geleid heeft, al dan niet terecht”, zegt de Franse bondscoach over die match. “Ik voel op de eerste plaats veel respect voor de tegenstander en bondscoach Roberto Martinez.” “Zo'n wedstrijd wil iedereen spelen”, gaat Deschamps voort. “De adrenaline stroomt dan en vanaf de eerste wedstrijd moet er gewonnen worden.” “Wat er in Rusland gebeurd is, dateert al van drie jaar geleden. Die wedstrijd van morgen verandert daar niets meer aan.” .Deschamps: “Wedstrijd van morgen verandert niets aan WK”Wie België – Frankrijk zegt, denkt snel terug aan de halve finales van het WK in Rusland. Een geslepen Frankrijk won de wedstrijd met 1-0.”Na de wedstrijd in Rusland is er aan beide kanten uitgehaald in de pers,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Advertisement