Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Vanavond Italië-Spanje: Donnarumma is niet meer welkom in Milaan

Vanavond Italië-Spanje: Donnarumma is niet meer welkom in Milaan

wo 06 oktober 2021 08:49 Italië Spanje 20u45UEFA Nations LeagueHalve finale06-10-2021 20:45 Wie wordt de eerste finalist in de Nations League? Italië en Spanje vechten het onder elkaar uit in Milaan. Volg de wedstrijd hier vanavond vanaf 20.45 u op de voet. Fase per fase 08:43vooraf, 08 uur 43. Boodschap voor Donnarumma. Bij Italië staat Gianluigi Donnarumma (22) tussen de palen. Deze zomer wisselde hij AC Milan in voor PSG en die overstap ligt nog altijd zwaar op de maag van de Milan-aanhang. Donnarumma was al langer een spelletje aan het spelen met Milan en verhuisde in juni uiteindelijk transfervrij naar Parijs. Op een persbabbel vertelde Donnarumma dat hij rekening hield met boegeroep in San Siro. “Maar ik heb zin om weer in Milaan te spelen: AC Milan zal altijd mijn club blijven”, suste hij. “Ik zou een vijandige reactie betreuren.” Donnarumma weet wat hem te wachten staat. De Milan-aanhang hing in de buurt van hun stadion een duidelijk spandoek op. “In Milaan ben je nooit meer welkom”, schreef de Curva Sud, met nog een scheldwoord als afsluiter.  .Boodschap voor DonnarummaBij Italië staat Gianluigi Donnarumma (22) tussen de palen. Deze zomer wisselde hij AC Milan in voor PSG en die overstap ligt nog altijd zwaar op de maag van de Milan-aanhang. Donnarumma was al langer een spelletje aan het spelen met Milan en verhuisde in juni uiteindelijk transfervrij naar Parijs.Op een persbabbel vertelde Donnarumma dat hij rekening hield met boegeroep in San Siro. “Maar ik heb zin om weer in Milaan te spelen: AC Milan zal altijd mijn club blijven”, suste hij. “Ik zou een vijandige reactie betreuren.”Donnarumma weet wat hem te wachten staat. De Milan-aanhang hing in de buurt van hun stadion een duidelijk spandoek op. “In Milaan ben je nooit meer welkom”, schreef de Curva Sud, met nog een scheldwoord als afsluiter.  08:43vooraf, 08 uur 43. 08:43vooraf, 08 uur 43.UEFA Nations League Neemt Spanje EK-revanche op Italië in Nations League? “We hebben toen afgezien” 08:41vooraf, 08 uur 41. Italië – Spanje. De Rode Duivels spelen donderdagavond tegen Frankrijk voor een plaats in de finale van de Nations League, Italië en Spanje zijn vanavond aan zet. Volg de match in Milaan vanaf 20.45 u op deze pagina. .Italië – SpanjeDe Rode Duivels spelen donderdagavond tegen Frankrijk voor een plaats in de finale van de Nations League, Italië en Spanje zijn vanavond aan zet. Volg de match in Milaan vanaf 20.45 u op deze pagina.08:41 – VoorafVooraf, 08 uur 41 Opstelling Italië. Gianluigi Donnarumma, Giovanni Di Lorenzo, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Emerson Palmieri, Nicolò Barella, Jorginho, Marco Verratti, Federico Chiesa, Ciro Immobile, Lorenzo InsigneOpstelling ItaliëGianluigi Donnarumma, Giovanni Di Lorenzo, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Emerson Palmieri, Nicolò Barella, Jorginho, Marco Verratti, Federico Chiesa, Ciro Immobile, Lorenzo Insigne Opstelling Spanje. Unai Simón, César Azpilicueta, Aymeric Laporte, Pau Torres, Sergio Reguilón, Koke, Sergio Busquets, Pablo Gavi, Pablo Sarabia, Ferrán Torres, Mikel OyarzabalOpstelling SpanjeUnai Simón, César Azpilicueta, Aymeric Laporte, Pau Torres, Sergio Reguilón, Koke, Sergio Busquets, Pablo Gavi, Pablo Sarabia, Ferrán Torres, Mikel Oyarzabal – ploegopstellingen  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement