Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Video van Lang en Van Gaal bij Oranje: “Tonen dat ik volwassener ben geworden”

Video van Lang en Van Gaal bij Oranje: “Tonen dat ik volwassener ben geworden”

di 05 oktober 2021 11:55 Noa Lang straalde op zijn eerste training bij de Nederlandse nationale ploeg. Dat blijkt uit beelden die Oranje op zijn sociale media zette. De speler van Club Brugge hoop natuurlijk op speelminuten en misschien zelfs meer. Al zal hij dan geen streken moeten uithalen, liet bondscoach Louis van Gaal verstaan. Nederland speelt deze week WK-kwalificatiematchen tegen Letland en Gibraltar. Die bescheiden tegenstanders helpen Noa Lang misschien aan zijn eerste cap voor Oranje. In een filmpje is Lang zichtbaar blij om er bij te zijn.   “Ik voel me goed. Dit is een mooi moment in mijn carrière”, zegt de 22-jarige speler. “Mijn moeder reageerde wat emotioneel. Iedereen was heel trots op mij. Ik verdiende het, volgens hen”, lacht hij.    Lang wil de komende dagen “het beste van zichzelf laten zien”. “Ik wil laten zien dat ik in België een volwassener jongen ben geworden. Ik ben gegroeid, als speler en als mens. Dat wil ik nu ook hier laten zien. Dat is voor mij het belangrijkste doel”, benadrukt hij. “Verder ga ik er gewoon van genieten.”   Op de vraag wanneer zijn week geslaagd zal zijn, antwoordt Lang: “Als ik twee mooie wedstrijden heb mogen meemaken, als ik heb mogen spelen en een ‘haasje’ (een cap, red) naar huis kan nemen. En een paar doelpuntjes, dat zou mooi zijn.” Van Gaal: “Bij mij moet Lang niet provoceren” Louis van Gaal kreeg tijdens zijn persbabbel ook een vraag van een Nederlandse journaliste over het provocerende gedrag van Noa Lang tijdens de topper Anderlect – Club Brugge. Van Gaal maakte duidelijk dat daar wel even over gesproken zou worden.   “Dat moet hij bij mij niet doen”, was Van Gaal kordaat. “Of ik daarover nog een gesprek zal aangaan met hem? Ik denk niet dat ik hem tot bij mij zal moeten roepen. Volgens mij zal hij wel naar mij toe komen. Morgen (vandaag) staat het in de media, dus zal hij wel naar mij komen.” Jupiler Pro League voetbal Club Brugge Noa Lang taal- of schrijffout opgemerkt?  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement