Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

LIVE Parijs-Roubaix: Het wordt een heroïsche en slopende editie

LIVE Parijs-Roubaix: Het wordt een heroïsche en slopende editie

Fase per fase 11:0011 uur . Départ! Hier gaan we! De ingepakte renners verlaten de steentjes in Compiègne, waar er veel volk is opgedaagd. Over 7 kilometer volgt de officiële start.  .Départ!Hier gaan we! De ingepakte renners verlaten de steentjes in Compiègne, waar er veel volk is opgedaagd. Over 7 kilometer volgt de officiële start.  11:0011 uur match begonnen Start 10:5010 uur 50. 10:4610 uur 46. Ik ben echt benieuwd, want niemand heeft ervaring in deze omstandigheden. Je moet nog meer dan anders overleven en je mag nooit opgeven. Niemand zal de hel verlaten zonder slipper links of rechts. Ik kijk er wel naar uit om dit mee te maken. . Wout van Aert (Jumbo-Visma).Ik ben echt benieuwd, want niemand heeft ervaring in deze omstandigheden. Je moet nog meer dan anders overleven en je mag nooit opgeven. Niemand zal de hel verlaten zonder slipper links of rechts. Ik kijk er wel naar uit om dit mee te maken. Wout van Aert (Jumbo-Visma) 10:43Geen regen meer deze namiddag? Wat zeggen de Franse weerdiensten? Het regent nog altijd in Compiègne bij een graad of 13. Rond 13 u zou het stoppen met druppelen. De namiddag zou droog, maar bewolkt blijven. Al zal dat niet veel veranderen aan het uitzicht van de kasseien: nat, vettig en modderig. . 10 uur 43. Geen regen meer deze namiddag?Wat zeggen de Franse weerdiensten? Het regent nog altijd in Compiègne bij een graad of 13. Rond 13 u zou het stoppen met druppelen. De namiddag zou droog, maar bewolkt blijven. Al zal dat niet veel veranderen aan het uitzicht van de kasseien: nat, vettig en modderig. 10:4010 uur 40. Wel of geen vroege vlucht? . Victor Campenaerts is zo'n klant die je normaal mag opschrijven voor een vroege vlucht, maar de uurrecordhouder twijfelt of er wel een ontsnapping zal ontstaan. “Als ik een kans zie, dan zal ik proberen. Maar als je 10 cartouches verschiet voor de eerste strook, dan doe je dat beter niet.” .Wel of geen vroege vlucht? Victor Campenaerts is zo’n klant die je normaal mag opschrijven voor een vroege vlucht, maar de uurrecordhouder twijfelt of er wel een ontsnapping zal ontstaan. “Als ik een kans zie, dan zal ik proberen. Maar als je 10 cartouches verschiet voor de eerste strook, dan doe je dat beter niet.” 10:2610 uur 26. Nog ruim een halfuur tot de start in Compiègne. De renners praten er met onze verslaggevers en voorspellen een keihard gevecht tot de eerste kasseistrook. Die ontmoeten we na 96 kilometer in Troisvilles. Er wordt verwacht dat na die eerste zones de helft van het peloton zijn boeltje al mag samenrapen en zal afdruipen.  .Nog ruim een halfuur tot de start in Compiègne. De renners praten er met onze verslaggevers en voorspellen een keihard gevecht tot de eerste kasseistrook. Die ontmoeten we na 96 kilometer in Troisvilles. Er wordt verwacht dat na die eerste zones de helft van het peloton zijn boeltje al mag samenrapen en zal afdruipen.  10:2010 uur 20. Ja, deze omstandigheden roepen fijne herinneringen op. Ik weet van 20 jaar geleden hoe belangrijk de eerste stroken zullen zijn. We zullen veel onverwachte wendingen krijgen. . Servais Knaven (ploegleider Ineos) won in 2001 in de gietende regen.Ja, deze omstandigheden roepen fijne herinneringen op. Ik weet van 20 jaar geleden hoe belangrijk de eerste stroken zullen zijn. We zullen veel onverwachte wendingen krijgen. Servais Knaven (ploegleider Ineos) won in 2001 in de gietende regen 10:1510 uur 15. Carl Berteele, man op de motor, maakt zich klaar voor een kletsnatte dag in het zog van de renners.Carl Berteele, man op de motor, maakt zich klaar voor een kletsnatte dag in het zog van de renners 10:1010 uur 10. Onze man op de motor: “In 2002 zijn we er in geslaagd om recht te blijven”. Carl Berteele brengt straks verslag uit op de motor voor Radio 1. Hij was er ook bij tijdens de laatste regeneditie van 2002. “We hebben toen slippers gemaakt en we moesten veel wachten en voorrang verlenen aan de volgwagens. Dat wordt ook nu het geval: we zullen moeten luisteren naar de directieven, maar we willen vertellen wat er gebeurt buiten het oog van de camera's.” .Onze man op de motor: “In 2002 zijn we er in geslaagd om recht te blijven”Carl Berteele brengt straks verslag uit op de motor voor Radio 1. Hij was er ook bij tijdens de laatste regeneditie van 2002. “We hebben toen slippers gemaakt en we moesten veel wachten en voorrang verlenen aan de volgwagens. Dat wordt ook nu het geval: we zullen moeten luisteren naar de directieven, maar we willen vertellen wat er gebeurt buiten het oog van de camera’s.” 10:0010 uur .Parijs-Roubaix POLL: Is het verantwoord om Parijs-Roubaix in deze omstandigheden te rijden? 09:4409 uur 44. 09:3209 uur 32. Ervaringsdeskundigen . Een regendans op de kasseien van Roubaix? Sommige renners die straks aan de start staan, hebben het meegemaakt in de bewuste Tour-etappe van 2014. Peter Sagan werd toen 4e, Michal Kwiatkowski 7e, Matteo Trentin 9e en Sep Vanmarcke 13e. De winnaar die dag was Lars Boom.  .Ervaringsdeskundigen Een regendans op de kasseien van Roubaix? Sommige renners die straks aan de start staan, hebben het meegemaakt in de bewuste Tour-etappe van 2014. Peter Sagan werd toen 4e, Michal Kwiatkowski 7e, Matteo Trentin 9e en Sep Vanmarcke 13e. De winnaar die dag was Lars Boom.  09:2909 uur 29. Herbeleef de kasseirit (in de gietende regen!) in de Tour van 2014.Herbeleef de kasseirit (in de gietende regen!) in de Tour van 2014 09:2609 uur 26. Sinds 17 u gisterennamiddag is het niet gestopt met regenen. Tot 12 u zou het ook blijven gieten. In de Tour van 2014 werden tijdens de uitgeregende kasseirit enkele stroken geschrapt. Daar is nu nog geen sprake van, maar misschien verandert dat straks. Het wordt heel gevaarlijk. Het is een heroïsche koers, maar het moet geen tragedie worden met veel renners in het ziekenhuis. . Maarten Vangramberen maakt zich op voor een dag in de Hel.Sinds 17 u gisterennamiddag is het niet gestopt met regenen. Tot 12 u zou het ook blijven gieten. In de Tour van 2014 werden tijdens de uitgeregende kasseirit enkele stroken geschrapt. Daar is nu nog geen sprake van, maar misschien verandert dat straks. Het wordt heel gevaarlijk. Het is een heroïsche koers, maar het moet geen tragedie worden met veel renners in het ziekenhuis. Maarten Vangramberen maakt zich op voor een dag in de Hel 09:23Ook bij de start regent het onophoudelijk. . 09 uur 23.Ook bij de start regent het onophoudelijk. 09:2209 uur 22. Het staat als een paal boven water dat het “a day in hell” zal worden. Ik houd toch een beetje mijn hart vast. Christophe Vandegoor (commentator Radio 1).Het staat als een paal boven water dat het “a day in hell” zal worden. Ik houd toch een beetje mijn hart vast.Christophe Vandegoor (commentator Radio 1) 09:1009 uur 10. 09:09Gemengde gevoelens bij Mike Teunissen, ploegmakker van Wout van Aert. 09 uur 09.Gemengde gevoelens bij Mike Teunissen, ploegmakker van Wout van Aert. 08:5108 uur 51.Parijs-Roubaix Hoe staan de sterren voor Parijs-Roubaix? Net geen unanimiteit over Van Aert en Van der Poelalles weergevenalles weergeven

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement