Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Wie schittert in de eerste Parijs-Roubaix voor vrouwen? Lotte Kopecky is (net) geen topfavoriete

Wie schittert in de eerste Parijs-Roubaix voor vrouwen? Lotte Kopecky is (net) geen topfavoriete

*** Dat Nederland de volledige top van de piramide zou bevolken, mag geen verbazing opwekken. De invulling leverde dan wel weer verdeeldheid op.   Ine Beyen, die vandaag cocommentaar geeft, en Lieselot Decroix zien hun inschatting bevestigd: Ellen van Dijk en Marianne Vos staan bovenaan.   Van Dijk veroverde na de Europese wegtitel ook de wereldtitel tijdrijden, Marianne Vos kan haar veelzijdigheid voor de tigste keer illustreren op de kasseien van Noord-Frankrijk.  ** Het verschil was piepklein, want door het diverse stemgedrag van ons panel hijgen Lotte Kopecky en Chantal van den Broek-Blaak in de nek van de Nederlandse driesterrentandem.   Meer nog: Danny Stam, ploegmanager van SD Worx, zet resoluut in op de afscheidnemende Nederlandse (een van de vele speerpunten binnen zijn equipe) en de Belgisch kampioene.   Mocht Nederland net als vorige zaterdag in Leuven weer afgetroefd worden in Roubaix, dan komt volgens onze analisten het grootste gevaar van Elisa Longo Borghini. Haar kaart wordt nadrukkelijk gespeeld door ploegleidster en landgenote Giorgia Bronzini. * Diezelfde Bronzini vermoedt dat Annemiek van Vleuten verstoppertje speelt met haar beperkt verwachtingspatroon en ziet een prominente rol weggelegd voor de 38-jarige klimster.   Ook Jolien D’hoore zal volgens ons ensemble geen anoniem pensioenfeest beleven. Ruben Van Gucht gaf haar zelfs twee sterren en zijn selectiepolitiek verklaart ook mee de keuze voor Europees tijdritkampioene Marlen Reusser.   Stemgerechtigden Marijn de Vries, Heidi Van De Vijver en Lieselot Decroix zullen dan weer tevreden zijn dat er ook rekening gehouden wordt met hun outsiders Lisa Brennauer en Floortje Mackaij.  De eervolle vermeldingen zijn voor… Ine Beyen, Heidi Van De Vijver en Danny Stam geloven dat Christine Majerus haar bagage als veldrijdster zal kunnen verzilveren Marijn de Vries zal Amy Pieters met een vergrootglas volgen Danny Stam denkt dat Emma Norsgaard weer haar voorjaarsbenen zal vinden Lieselot Decroix is de enige die rekening houdt met kersvers wereldkampioene Elisa Balsamo Lees ook: Parijs-Roubaix Uw gids voor Parijs-Roubaix voor de vrouwen: parcours, deelnemers en livestream einde Parijs-Roubaix Solo van 80 (!) kilometer levert Deignan historische winst in 1e Roubaix…

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Advertisement