Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Nicolas Colsaerts zakt wat weg na mindere tweede dag in Schotland

Nicolas Colsaerts zakt wat weg na mindere tweede dag in Schotland

19:0719 uur 07. Colsaerts zakt weg. Na een minder goede tweede dag is Nicolas Colsaerts weggezakt naar de 16e plaats in Schotland. Onder moeilijke omstandigheden, met een stevige wind, startte hij nochtans goed met twee birdies op de eerste drie holes. Daarna ging het bergaf voor de 38-jarige Brusselaar. Met 75 slagen bleef hij 11 boven zijn totaal van gisteren, goed voor -5 na twee dagen. Thomas Pieters is voorlopig 41e, ook hij had 70 slagen nodig vandaag, Detry 100e. .Colsaerts zakt wegNa een minder goede tweede dag is Nicolas Colsaerts weggezakt naar de 16e plaats in Schotland.Onder moeilijke omstandigheden, met een stevige wind, startte hij nochtans goed met twee birdies op de eerste drie holes. Daarna ging het bergaf voor de 38-jarige Brusselaar.Met 75 slagen bleef hij 11 boven zijn totaal van gisteren, goed voor -5 na twee dagen.Thomas Pieters is voorlopig 41e, ook hij had 70 slagen nodig vandaag, Detry 100e. 19:0319 uur 03.01-10-2021 01-10-2021. 20:5320 uur 53. Uitstekende Colsaerts op dag 1. Nicolas Colsaerts is uitstekend gestart in Schotland. Onze landgenoot staat na de 1e dag aan de leiding na een eerste rondje van 64 slagen, 8 onder par. Colsaerts moest op de 2e hole nog een bogey op zijn kaart schrijven, maar op de resterende 16 holes putte hij 2 eagles en 5 birdies weg. Hij deelt de leiding met de Spanjaard Adri Arnaus, de Engelsman Tyrrel Hatton en de Chinees Li Haotong. Voor Thomas Pieters en Thomas Detry liep het minder vlot. Allebei deden ze niet beter dan 72 slagen en een gedeelde 105e plaats. Om na 3 rondes de cut te halen is een plaats in de top zestig nodig. .Uitstekende Colsaerts op dag 1Nicolas Colsaerts is uitstekend gestart in Schotland. Onze landgenoot staat na de 1e dag aan de leiding na een eerste rondje van 64 slagen, 8 onder par. Colsaerts moest op de 2e hole nog een bogey op zijn kaart schrijven, maar op de resterende 16 holes putte hij 2 eagles en 5 birdies weg. Hij deelt de leiding met de Spanjaard Adri Arnaus, de Engelsman Tyrrel Hatton en de Chinees Li Haotong.Voor Thomas Pieters en Thomas Detry liep het minder vlot. Allebei deden ze niet beter dan 72 slagen en een gedeelde 105e plaats. Om na 3 rondes de cut te halen is een plaats in de top zestig nodig. 20:5320 uur 53.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement