Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Campenaerts mag uitkijken naar nieuwe ploeg: “Mijn telefoon staat niet stil”

Campenaerts mag uitkijken naar nieuwe ploeg: “Mijn telefoon staat niet stil”

Victor Campenaerts viel niet uit de lucht toen het nieuws naar buiten kwam over Qhubeka. “We wisten het al een tijdje. Het is niet leuk, want je bouwt toch iets op bij een team.”   “Maar ik ben in een situatie dat dit nog meevalt. Mijn gsm staat niet stil met interesse van andere ploegen. Ik heb nog geen beslissing genomen, maar er zijn al enkele goeie gesprekken geweest.”   “Voor andere renners zal dit een stuk lastiger zijn om op dit moment van het jaar nog te moeten verkassen. Om nog maar te zwijgen van het personeel, toch een markt die vrij verzadigd is.” Ik heb al enkele goeie gesprekken gehad met andere ploegen. Victor Campenaerts Het geval-Armée: “Hopen dat de ploeg blijft bestaan” Een van de renners die in een lastig parket zitten, is Sander Armée. “Voor hem wordt het lastig”, zegt Campenaerts. “Hij heeft een pechseizoen gehad, met eerst die zware val in Parijs-Nice en daarna een nog zwaardere val in de Vuelta.”   “Sander moet hopen dat de ploeg blijft bestaan, wat nog altijd een mogelijkheid is.”   Armée heeft er zelf alvast goeie hoop op. “De ploeg is gewoon nog niet rond met alle sponsors. Omdat dat nog niet voor 30 september gelukt is, verplichten de UCI en de rennersvakbond om alle renners de mogelijkheid te geven om uit te kijken naar een andere ploeg. Hopelijk komt het de komende  weken nog in orde.” Zijn eerste Roubaix: “Een ontdekkingstocht” We konden met Victor Campenaerts praten terwijl hij met zijn team in Noord-Frankrijk zat voor Parijs-Roubaix. Wat verwacht hij er zelf van zondag? “Het is mijn eerste keer, dat wordt een ontdekkingstocht.”   “Door het weer zal het hectisch zijn, maar wel aantrekkelijk om naar te kijken. Ik denk zelf dat ik iets te licht ben voor dit werk. Ik heb er zin in, maar absoluut geen verwachtingen. Als ik buiten tijd eindig, is dat maar zo. Als ik bij de eerste 20 eindig, spring ik een gat in de lucht.”   “Daarna rijd ik de Ronde van Lombardije. Ik heb het gevoel dat de benen nog goed zijn, dus ik dacht: waarom niet? En mijn trainingsmaat Tiesj (Benoot) doet ook mee en zei: “Kom af, dan gaan we ’s avonds iets eten en sluiten we het seizoen mooi af.”” Lees ook: wielrennen Renners van Team Qhubeka mogen andere oorden opzoeken: “Verplichting van…

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Advertisement