Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

De Cauwer relativeert vete tussen Van Aert en Evenepoel: “Drink samen een koffie”

De Cauwer relativeert vete tussen Van Aert en Evenepoel: “Drink samen een koffie”

Woensdagavond gaf Remco Evenepoel in Extra Time Koers onomwonden zijn versie van de feiten.   Een dag later diende Wout van Aert, die eerder al wat opvallende vind-ik-leuks had geplaatst op Twitter, zijn landgenoot van antwoord.   Het mag duidelijk zijn dat de ontgoocheling van het WK in Leuven nog nazindert bij de Belgische delegatie.   Moeten we ons zorgen maken?   Ex-bondscoach José De Cauwer haalt de schouders op: “Ach, er zijn al veel grotere intriges gebeurd in de koers. Zulke dingen moet je gewoon laten afkoelen, iedereen even laten bezinnen. Dan kan alles rustig uitgepraat worden.” Volgens De Cauwer zal dat ook sowieso gebeuren. “Gewoon onderweg in de koers zullen ze elkaar wel eens aanspreken. Of desnoods eens bij een pint met de bondscoach erbij. (lacht) Al zal het voor Remco en Wout wel een koffie zijn.” Toppers met een mening Ongetwijfeld zal de waarheid ergens in het midden liggen. “Over elke versie van de feiten valt iets te zeggen”, aldus De Cauwer. “Wout gaf zelf toe dat hij te laat reageerde en misschien deed Remco dat ook. Maar de druk op hem was zo groot… Op die leeftijd kan je niet opstaan tijdens een vergadering om te zeggen wat je wilt.”   Om dat nadien publiekelijk te doen, vond de voormalige bondscoach misschien ook niet de beste keuze. “Maar Remco is impulsief, hé – dat vindt iedereen geweldig aan hem. Een echte winnaar ook, net als Wout. Toppers waarbij onderdanigheid normaal niet in het woordenboek staat. Bovendien zijn het twee kerels die allebei hun mening durven zeggen.” In Vlaanderen kan je moeilijk discussiëren zonder ruzie te maken. In Nederland is dat totaal anders. José De Cauwer De voormalige bondscoach weet dat dat in Vlaanderen soms escaleert. “Hier kan je moeilijk discussiëren zonder ruzie te maken. In Nederland is dat totaal anders. Daar kan je veel zeggen zonder met elkaar in dispuut te gaan. (knipoogt) Ach, geen probleem… Zondag komen ze elkaar toch sowieso niet tegen.” Lees ook: Extra Time Koers Evenepoel had “twijfelachtige nacht” na teammeeting: “Gevraagd of ik kans… wielrennen Van Aert: “Remco was het eens met de tactiek, raar om nu 180 graden te draaien”

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement