Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

LIVESTREAM: Kan Racing Genk de punten thuishouden tegen Dinamo Zagreb?

LIVESTREAM: Kan Racing Genk de punten thuishouden tegen Dinamo Zagreb?

do 30 september 2021 20:35 KRC Genk Dinamo Zagreb 2'00UEFA Europa LeagueSpeeldag 230-09-2021 21:01 Na de zege in Wenen opent Genk vanavond zijn Europese campagne in eigen huis. Tegen Dinamo Zagreb hopen de Genkenaars een nieuwe stap te zetten richting Europese overwintering. Volg de wedstrijd bij Sporza vanaf 21.00 uur. Kijk hier live naar de wedstrijd: Fase per fase 1' eerste helfteerste helft, minuut 1 match begonnen 21:01eerste helft, 21 uur 01. Aftrap. Duje Cop brengt de bal aan het rollen in de Cegeka Arena. Kan Genk Dinamo Zagreb met lege handen huiswaarts sturen? .AftrapDuje Cop brengt de bal aan het rollen in de Cegeka Arena. Kan Genk Dinamo Zagreb met lege handen huiswaarts sturen? 20:54vooraf, 20 uur 54. 20:51vooraf, 20 uur 51. In eigen land liet Dinamo Zagreb nog maar 5 punten liggen in 8 wedstrijden. Met 19 punten staat Zagreb derde in de stand, op 1 punt van leider Rijeka, dat wel een wedstrijd meer gespeeld heeft. .In eigen land liet Dinamo Zagreb nog maar 5 punten liggen in 8 wedstrijden. Met 19 punten staat Zagreb derde in de stand, op 1 punt van leider Rijeka, dat wel een wedstrijd meer gespeeld heeft. 20:51vooraf, 20 uur 51. 20:46vooraf, 20 uur 46. Oude bekende bij Dinamo: Duje Cop. Ex-Standard-spits Duje Cop is bij Dinamo Zagreb zonder twijfel de speler die de kwaliteiten van Genk het best kent. Na 4 seizoenen in Luikse loondienst trok hij afgelopen zomer terug naar de club waar hij ook van 2012 tot 2015 onder contract lag. Cop weet hoe het voelt om te scoren in Genk, in februari vorig jaar bezorgde hij er Standard mee een 1-3-overwinning. .Oude bekende bij Dinamo: Duje CopEx-Standard-spits Duje Cop is bij Dinamo Zagreb zonder twijfel de speler die de kwaliteiten van Genk het best kent. Na 4 seizoenen in Luikse loondienst trok hij afgelopen zomer terug naar de club waar hij ook van 2012 tot 2015 onder contract lag. Cop weet hoe het voelt om te scoren in Genk, in februari vorig jaar bezorgde hij er Standard mee een 1-3-overwinning. 20:41vooraf, 20 uur 41. Bongonda komt uit blessure en heeft nog niet veel getraind, we houden hem achter de hand. Dinamo is zeer gevaarlijk in de omschakeling, we moeten vanavond met ons hoofd spelen. Dit zijn de mooie matchen waar we een heel jaar voor gewerkt hebben. Iedereen is fit en scherp om deze wedstrijd te spelen. John van den Brom.Bongonda komt uit blessure en heeft nog niet veel getraind, we houden hem achter de hand. Dinamo is zeer gevaarlijk in de omschakeling, we moeten vanavond met ons hoofd spelen. Dit zijn de mooie matchen waar we een heel jaar voor gewerkt hebben. Iedereen is fit en scherp om deze wedstrijd te spelenJohn van den Brom 20:31vooraf, 20 uur 31. Moeizame winst in Wenen. Genk staat na de eerste speeldag te blinken met 3 punten, al kostte dat behoorlijk wat moeite. Een scoreloos gelijkspel leek in de maak op het veld van Rapid Wenen, maar in de extra tijd kon scherpschutter Paul Onuachu alsnog het verschil maken.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement