Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Een goed voorteken? Club NXT walst over Leipzig in Youth League

Een goed voorteken? Club NXT walst over Leipzig in Youth League

di 28 september 2021 16:28 RB Leipzig Club Brugge 21u00UEFA Champions LeagueSpeeldag 228-09-2021 21:00 Club Brugge werkt vanavond om 21u zijn tweede opdracht in de Champions League af, op bezoek bij RB Leipzig. Na de 1-1 thuis tegen PSG zakt Club Brugge met vertrouwen naar Duitsland. Volg de match hier live met tekstupdates. Fase per fase 16:28vooraf, 16 uur 28. Club NXT klopt Leipzig met 1-4. Na het 2-2-gelijkspel tegen PSG op de openingsspeeldag heeft de U19 van Club Brugge, zeg maar Club NXT, zijn tweede groepsmatch in de Youth League overtuigend gewonnen: 1-4. De Duitsers openden wel de score met een goal van Robin Friedrich, maar daarna was het al Club wat de klok sloeg. Audoor maakte nog voor de rust gelijk. Sandra (2 stuks) en Talbi luisterden een sterke tweede helft op met 3 goals. .Club NXT klopt Leipzig met 1-4Na het 2-2-gelijkspel tegen PSG op de openingsspeeldag heeft de U19 van Club Brugge, zeg maar Club NXT, zijn tweede groepsmatch in de Youth League overtuigend gewonnen: 1-4.De Duitsers openden wel de score met een goal van Robin Friedrich, maar daarna was het al Club wat de klok sloeg. Audoor maakte nog voor de rust gelijk. Sandra (2 stuks) en Talbi luisterden een sterke tweede helft op met 3 goals. 16:28vooraf, 16 uur 28. 09:18vooraf, 09 uur 18.Champions League Wat u moet weten over RB Leipzig, de tegenstander van Club Brugge 07:40vooraf, 07 uur 40. Leipzig speelt heel ander voetbal dan PSG, met meer pressing op de bal en heel sterk in de omschakeling. Dit weekend zijn ze nog van systeem veranderd, ze speelden met een driemansdefensie. Het wordt afwachten hoe ze tegen ons zullen aantreden. Hans Vanaken (Club Brugge).Leipzig speelt heel ander voetbal dan PSG, met meer pressing op de bal en heel sterk in de omschakeling. Dit weekend zijn ze nog van systeem veranderd, ze speelden met een driemansdefensie. Het wordt afwachten hoe ze tegen ons zullen aantreden.Hans Vanaken (Club Brugge) 07:40vooraf, 07 uur 40. Het klopt dat het gelijkspel tegen PSG ons vertrouwen heeft gegeven. Met onze kwaliteiten kunnen we elke ploeg in de problemen brengen. Hans Vanaken (Club Brugge).Het klopt dat het gelijkspel tegen PSG ons vertrouwen heeft gegeven. Met onze kwaliteiten kunnen we elke ploeg in de problemen brengen.Hans Vanaken (Club Brugge) 07:36vooraf, 07 uur 36. Vanaken: “Weinig teams voetballen zoals Leipzig”. Leipzig wordt geroemd voor zijn dynamische spel, een speelstijl die Club Brugge in België weinig tegenkomt. Toch is het spel Hans Vanaken niet onbekend. “Weinig teams voetballen zoals Leipzig, maar we hebben in het verleden ook al tegen Salzburg (de zusterclub van Leipzig, red.) gespeeld. Zij speelden op dezelfde manier.” “En ook Oostende-coach Alexander Blessin hanteert veel facetten van hun spel. Het is aan ons als spelers om onze opdrachten proberen zo goed mogelijk uit te voeren. We hebben onze kwaliteiten en kunnen elke ploeg pijn doen.” “Het gevaar komt bij ons ook vanuit verschillende hoeken. Als je een ploeg als PSG in de problemen kan brengen, een van de beste ploegen ter wereld,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement