Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Club Brugge is in Leipzig: “Hopen resultaat van tegen PSG hier te bevestigen”

Club Brugge is in Leipzig: “Hopen resultaat van tegen PSG hier te bevestigen”

ma 27 september 2021 12:27 RB Leipzig Club Brugge 28/09 21u00UEFA Champions LeagueSpeeldag 228-09-2021 21:00 Club Brugge werkt morgenavond om 21u zijn tweede opdracht in de Champions League af, op bezoek bij RB Leipzig in Duitsland. Fase per fase 16:57vooraf, 16 uur 57. Club Brugge reist met vertrouwen af naar Leipzig voor CL-duel.Club Brugge reist met vertrouwen af naar Leipzig voor CL-duel 15:11vooraf, 15 uur 11. Gehavend Leipzig. RB Leipzig zit voor de komst van Club Brugge met lichte personeelsproblemen. Middenvelder Amadou Haidara en verdediger Josko Gvardiol liepen zaterdag in de ruime competitiezege tegen Hertha Berlijn (6-0) blessures op en konden de laatste training voor het duel tegen Club Brugge niet volledig afwerken. Middenvelder Tyler Adams is nog out met een spierblessure. Linksachter Angelino trainde maandag ook apart. Hij komt tegen Club Brugge sowieso niet in actie door schorsing. Vorige week raakte ook al bekend dat Dani Olmo, de Spaanse aanvaller van RB Leipzig, enkele weken aan de kant staat met een scheur in zijn hamstrings. .Gehavend LeipzigRB Leipzig zit voor de komst van Club Brugge met lichte personeelsproblemen. Middenvelder Amadou Haidara en verdediger Josko Gvardiol liepen zaterdag in de ruime competitiezege tegen Hertha Berlijn (6-0) blessures op en konden de laatste training voor het duel tegen Club Brugge niet volledig afwerken.Middenvelder Tyler Adams is nog out met een spierblessure. Linksachter Angelino trainde maandag ook apart. Hij komt tegen Club Brugge sowieso niet in actie door schorsing.Vorige week raakte ook al bekend dat Dani Olmo, de Spaanse aanvaller van RB Leipzig, enkele weken aan de kant staat met een scheur in zijn hamstrings. 13:10vooraf, 13 uur 10. We hebben een goed resultaat tegen PSG gehaald en dat hopen we te bevestigen tegen Leipzig. Als we daar iets kunnen meegraaien, zou dat fantastisch zijn. Mats Rits (Club Brugge) in Oostende.We hebben een goed resultaat tegen PSG gehaald en dat hopen we te bevestigen tegen Leipzig. Als we daar iets kunnen meegraaien, zou dat fantastisch zijn.Mats Rits (Club Brugge) in Oostende 13:08vooraf, 13 uur 08. Ze leunen kort aan bij het niveau van City en PSG. De spelers van die ploegen zijn wereldsterren, maar daarom niet altijd de beste ploeg. Ik denk dat Leipzig een heel sterke ploeg is, met enorm goede spelers, maar vooral ook als elftal. Mats Rits (Club Brugge) in Oostende.Ze leunen kort aan bij het niveau van City en PSG. De spelers van die ploegen zijn wereldsterren, maar daarom niet altijd de beste ploeg. Ik denk dat Leipzig een heel sterke ploeg is, met enorm goede spelers, maar vooral ook als elftal.Mats Rits (Club Brugge) in Oostende 13:06vooraf, 13 uur 06. Leipzig is een Red Bull-ploeg: we hebben al tegen Salzburg gespeeld. Hun filosofie is duidelijk. De laatste jaren hebben ze al fantastische resultaten behaald. Ze hadden een moeilijke start, maar bij een ploeg met zoveel kwaliteiten kan het alle momenten keren. (Alludeert hij op 6-0 tegen Hertha, red). Mats Rits (Club Brugge) in Oostende.Leipzig is een Red Bull-ploeg: we hebben al tegen Salzburg gespeeld. Hun filosofie is duidelijk.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement