Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Lukaku nodigt bazen sociale media uit om samen haters af te stoppen

Lukaku nodigt bazen sociale media uit om samen haters af te stoppen

do 23 september 2021 15:53 Romelu Lukaku wil graag een keer samenzitten met de hoge piefen van sociale media zoals Facebook, Twitter en Instagram. De Rode Duivel wil hen vragen voorop te gaan in de strijd tegen haatberichten. Dat vertelt hij in een interview met CNN. De grote spelers hebben al actie ondernomen om aanstootgevende berichten of reacties te filteren op hun platformen. Toch krijgen topsporters nog steeds haatberichten naar hun hoofd geslingerd op de sociale media.   Chelsea-spits Romelu Lukaku wil de strijd aangaan met de haters. “We moeten een keer samenzitten met de grote bazen van de sociale media, politici, de Engelse voetbalbond en de spelersorganisatie PFA”, stelt hij voor. “Laat ons er openlijk over praten.”   “We zouden de sociale media ook kunnen boycotten”, gaat Lukaku voort, “maar ik leg de bal in hun kamp. Omdat ik echt denk dat zij een manier kunnen vinden om de haatberichten te stoppen.”   “Want voetbal moet vooral een plezierig spel zijn. Discriminatie mag dat niet verpesten. Nooit”, is hij duidelijk bij CNN.   Lukaku is al langer een voorvechter. “Ik moet dat doen”, vindt de Rode Duivel. “Ik doe het niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn zoon, voor mijn toekomstige kinderen, voor mijn broer, voor alle andere spelers en hun kinderen, voor iedereen.” Voetbal moet vooral een plezierig spel zijn. Discriminatie mag dat niet verpesten. Nooit. Romelu Lukaku Om de strijd tegen racisme onder de aandacht te brengen knielen veel voetballers voor een wedstrijd. Al gelooft niet iedereen meer in de kracht van het signaal. Chelsea-verdediger Marcos Alonso bleef gisteravond rechtstaan.   Romelu Lukaku begrijpt zijn ploegmaat. “We doen het nog, we krijgen applaus, maar na een wedstrijd hoor je soms andere dingen”, weet hij uit ervaring. Romelu Lukaku en zijn ploegmaat Marcos Alonso. bekijk ook: voetbal Romelu Lukaku in FC United: “Diep vanbinnen had ik zodanig veel woede” voetbal Filip Joos in FC United: “Ik zal nooit denken: “Hé, Lukaku, stop eens met… Champions League VIDEO: De goal van Lukaku tegen Zenit; Tuchel: “Romelu creëert energie” Premier League Rode Duivels Buitenlands voetbal voetbal België Chelsea Romelu Lukaku taal- of schrijffout opgemerkt?  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement