Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Verstappen lacht kritiek Hamilton weg: “Te veel druk? Ik kan amper slapen”

Verstappen lacht kritiek Hamilton weg: “Te veel druk? Ik kan amper slapen”

In Monza liep het nog maar eens mis in de verbeten tweestrijd tussen Verstappen en Hamilton. De Nederlander probeerde een inhaalmanoeuvre te forceren en schakelde zo beide bolides uit.    Hamilton had er een eenvoudige verklaring voor: Verstappen heeft last van stress en de hoge verwachtingen. “Ik ben zo zenuwachtig, ik kan er amper van slapen. Het is vreselijk om voor de titel te strijden, ik haat het”, was het sarcastische antwoord van de Red Bull-rijder.   “Iedereen die me een beetje kent, weet dat ik rustig ben. Om elke race mee te doen voor de overwinning met een sterke wagen is een geweldig gevoel. Zijn uitspraken maken duidelijk dat hij me helemaal niet kent.” Zijn uitspraken maken duidelijk dat Hamilton me helemaal niet kent. Dat hoeft ook niet. Max Verstappen Verstappen kreeg in Monza heel wat kritiek, omdat hij na de aanrijding niet even poolshoogte kwam nemen bij Hamilton. Maar dat pikt de Nederlander niet, zeker niet met de GP van Groot-Brittannië in het achterhoofd. Toen vierde Hamilton uitbundig met het thuispubliek, terwijl Verstappen naar het ziekenhuis werd gebracht na hun botsing.    “Er zijn veel hypocrieten op de wereld, dat is nu wel duidelijk”, snoefde Verstappen. “Ik liep weg in Monza, maar hij was duidelijk in orde. Hij probeerde zelfs nog weg te raken uit de grindbak.”   “Een dag later zat Hamilton al op een vlucht naar New York voor een gala. Dat doe je alleen als je in orde bent.” Hamilton: “Ik heb nooit gezegd dat ik zou doodgaan” Het tripje naar New York van Hamilton greep Red Bull-topman Helmut Marko aan om te bewijzen dat de Brit zijn nekproblemen overdrijft. De Oostenrijker zei bij de Duitse zender RTL dat het “voor de show” was. “Met serieuze nekpijn ga je niet 7 uur in een vliegtuig zitten.’   Die opmerkingen schoten bij Hamilton dan weer in het verkeerde keelgat. “Ik heb nooit gezegd dat ik dood zou gaan. Ik ben alleen blij dat ik zonder grote problemen uit de auto ben gekomen.”   “Als er een auto boven op je hoofd landt, dan is het duidelijk dat je daar last van zal hebben. Maar mijn kinesist heeft mijn nek behandeld na de race en nog eens op het vliegtuig. Nu kan ik weer racen.”   Zondag staat de GP van Sotsji, de 15e WK-manche, op het programma. Verstappen verdedigt een voorsprong van 5 punten op titelverdediger Hamilton. Maar Verstappen moet wel 3 plaatsen achteruit op de startgrid na de crash in Monza. Lees ook: Formule 1 Lewis Hamilton dankt de halo in Monza: “Iemand moet over me gewaakt hebben” Formule 1 Van “spuuglelijk” tot “levensredder”: verwenste halo bewijst nog maar eens… Formule 1 BEKIJK: Deze beelden tonen pas echt hoe de halo Hamilton gered heeft

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement