Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Vergezelt Genk Club Brugge aan de top van de stand na topper tegen Antwerp?

Vergezelt Genk Club Brugge aan de top van de stand na topper tegen Antwerp?

wo 22 september 2021 13:55 Antwerp KRC Genk 20u45Jupiler Pro LeagueSpeeldag 522-09-2021 20:45 Vanavond staat in de Jupiler Pro League de inhaalwedstrijd Antwerp-Genk op de agenda. Bij winst op de Bosuil kan Genk naar de leiding springen in de stand. Antwerp zal op zijn beurt er alles aan doen om dat te voorkomen. Na een weifelende competitiestart herpakte de ploeg van Brian Priske zich. Wie pakt de 3 punten vanavond? Volg de wedstrijd live met tekst vanaf 20.45 uur.  Fase per fase 14:45vooraf, 14 uur 45.Jupiler Pro League De grote vriendelijke reus Paul Onuachu in cijfers: 51 goals, 2 meter, 0 aanbiedingen 09:52vooraf, 09 uur 52. Genk is klaarge… stoomd voor match tegen Antwerp. Na de wedstrijd tegen STVV blikte Van den Brom al vooruit naar de confrontatie tegen Antwerp. Laat ons stellen dat Genk er klaar voor is. .Genk is klaarge… stoomd voor match tegen AntwerpNa de wedstrijd tegen STVV blikte Van den Brom al vooruit naar de confrontatie tegen Antwerp. Laat ons stellen dat Genk er klaar voor is. 09:52vooraf, 09 uur 52.Jupiler Pro League Oeps! Verspreking van John Van den Brom vlak na de wedstrijd 09:48vooraf, 09 uur 48. “Bij 10 van de 13 Antwerpse goals is Frey betrokken”. In Extra Time nam Franky Van der Elst even de tijd om de prestaties van Frey toe te lichten. De spits van Antwerp was beslissend voor zijn ploeg tegen Seraing met een goal en een assist. “Hij is bij 10 van de 13 doelpunten betrokken én hij doet zijn werk”, is Van der Elst onder de indruk. .”Bij 10 van de 13 Antwerpse goals is Frey betrokken”In Extra Time nam Franky Van der Elst even de tijd om de prestaties van Frey toe te lichten. De spits van Antwerp was beslissend voor zijn ploeg tegen Seraing met een goal en een assist. “Hij is bij 10 van de 13 doelpunten betrokken én hij doet zijn werk”, is Van der Elst onder de indruk. 09:48vooraf, 09 uur 48.Extra Time Moment van Van der Elst: “Frey, toch wel zeer merkwaardig” 09:44vooraf, 09 uur 44. Genk tankt vertrouwen na Limburgse derby. Ook Genk kreeg de drie punten afgelopen weekend niet cadeau. In een altijd felbevochten Limburgse derby tegen STVV kon de ploeg van John van den Brom rekenen op sterkhouders Paintsil en Onuachu. Schiet de Nigeriaanse spits vanavond opnieuw met scherp?  .Genk tankt vertrouwen na Limburgse derbyOok Genk kreeg de drie punten afgelopen weekend niet cadeau. In een altijd felbevochten Limburgse derby tegen STVV kon de ploeg van John van den Brom rekenen op sterkhouders Paintsil en Onuachu. Schiet de Nigeriaanse spits vanavond opnieuw met scherp?  09:44vooraf, 09 uur 44.Jupiler Pro League Invallers Paintsil en Onuachu schenken Genk de zege in Limburgse derby 09:40vooraf, 09 uur 40. Zwoegend Antwerp voorbij Seraing. Afgelopen zondag had Antwerp het knaplastig tegen Seraing om de drie punten op de Bosuil te houden. In het slotkwartier werd de goal van Mikautadze uitgewist, met dank aan Frey en Gerkens. Toont Antwerp een ander gelaat tegen Genk? .Zwoegend Antwerp voorbij SeraingAfgelopen zondag had Antwerp het knaplastig tegen Seraing om de drie punten op de Bosuil te houden.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Advertisement