Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Origi zet Liverpool op weg naar de zege met assist en knap doelpunt

Origi zet Liverpool op weg naar de zege met assist en knap doelpunt

di 21 september 2021 23:15 Norwich City Liverpool einde0313' – Geel – Dimitrios Giannoulis5' – Doelpunt – Takumi Minamino (0 – 1)90+1' – Geel – Lukas Rupp88' – Verv. Curtis Jones door Jordan Henderson81' – Doelpunt – Takumi Minamino (0 – 3)78' – Verv. Pierre Lees-Melou door Kieran Dowell72' – Geel – Pierre Lees-Melou70' – Verv. Christos Tzolis door Teemu Pukki70' – Verv. Bali Mumba door Milot Rashica67' – Verv. Kostas Tsimikas door Andrew Robertson51' – Doelpunt – Divock Origi (0 – 2)Carabao Cup3e Ronde21-09-2021 20:465'Takumi Minamino0 – 151'Divock Origi0 – 281'Takumi Minamino0 – 3 Liverpool staat in de 4e ronde van de League Cup. Dankzij een prima Divock Origi, goed voor een assist en een doelpunt, rekenden de Reds af met Norwich City. Divock Origi kreeg onlangs nog lof toegezwaaid van coach Jürgen Klopp en in het bekerduel tegen Norwich kreeg de Belg nog eens vanaf de aftrap zijn kans.   Al na 5 minuten bedankte hij voor het vertrouwen. Origi kopte een corner naar de grond en Minamino was er als de kippen bij om de bal in doel te mikken. Vlak voor de rust liet de thuisploeg de kans liggen om langszij te komen. Liverpool-keeper Kelleher stopte de elfmeter van Tzolis. Na de pauze kroop Origi zelf in de rol van afwerker. Met een mooie overhoekse kopbal maakte hij er 0-2 van. In de slotfase van de wedstrijd prikte Minamino nog zijn tweede van de avond binnen. De assist en het doelpunt van Divock Origi: Lees ook: Champions League Jürgen Klopp: “De mensen zijn snel vergeten hoe goed Divock Origi is” Fase per fase 90+2' tweede helfttweede helft, minuut 92 match afgelopen 90+1'Gele kaart voor Lukas Rupp van Norwich City tijdens tweede helft, minuut 91Lukas RuppNorwich City 88'tweede helft, minuut 88. Vervanging bij Liverpool, Jordan Henderson erin, Curtis Jones eruitwisselCurtis JonesJordan HendersonLiverpool 81'Takumi Minamino (Liverpool) scoort. Het staat 0 – 3. tweede helft, minuut 81.Doelpunt voor Liverpool Takumi Minamino (Liverpool) scoort. Het staat 0 – 3. 81'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 81 door Takumi Minamino van Liverpool. 0, 3.goalNorwich City Liverpool einde03Takumi MinaminoLiverpool 78'tweede helft, minuut 78. Vervanging bij Norwich City, Kieran Dowell erin, Pierre Lees-Melou eruitwisselPierre Lees-MelouKieran DowellNorwich City 72'Gele kaart voor Pierre Lees-Melou van Norwich City tijdens tweede helft, minuut 72Pierre Lees-MelouNorwich City 70'tweede helft, minuut 70. Vervanging bij Norwich City, Teemu Pukki erin, Christos Tzolis eruitwisselChristos TzolisTeemu PukkiNorwich City 70'tweede helft, minuut 70. Vervanging bij Norwich City, Milot Rashica erin, Bali Mumba eruitwisselBali MumbaMilot RashicaNorwich City 67'tweede helft, minuut 67. Vervanging bij Liverpool, Andrew Robertson erin, Kostas Tsimikas eruitwisselKostas TsimikasAndrew RobertsonLiverpool 51'Divock Origi (Liverpool) scoort. Het staat 0 – 2. tweede helft, minuut 51.Doelpunt voor Liverpool Divock Origi (Liverpool) scoort. Het staat 0 – 2. 51'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 51 door Divock Origi van Liverpool. 0, 2.goalNorwich City Liverpool einde02Divock OrigiLiverpool 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnen 21:32rust, 21 uur 32. Vervanging bij Liverpool, Tyler Moron erin, Kaide Gordon eruitwisselKaide GordonTyler MoronLiverpool 45+4' eerste helfteerste helft, minuut 49 match afgelopen 13'Gele kaart voor Dimitrios Giannoulis van Norwich City tijdens eerste helft,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement