Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

LIVE: Spoelt Antwerp de Europese ontgoocheling door tegen Seraing?

LIVE: Spoelt Antwerp de Europese ontgoocheling door tegen Seraing?

","textStripped":"Seraing brengt de bal aan het rollen in het Bosuilstadion. Kan het iets rapen bij Antwerp?","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"eerste helft"},{"deprecatedId":"1994707","time":"1'","eventTime":1632060053000,"text":"We zijn begonnen aan de eerste helft in Antwerp - RFC Seraing.","textStripped":"We zijn begonnen aan de eerste helft in Antwerp - RFC Seraing.","eventType":"KICK_OFF","phaseType":"FIRST_PERIOD","type":"START_TIME","owner":"AWAY","phase":"eerste helft"},{"eventId":"1994486","time":"15:48","eventTime":1632059305722,"type":"TWITTER","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","tweetId":"1439584600645320707"},{"eventId":"1994429","title":"Kan Seraing weer winnen op de Bosuil?","time":"15:45","eventTime":1632059133028,"text":"

Antwerp en Seraing stonden voor het laatst tegenover elkaar tijdens het seizoen 2015-2016,toen beide ploegen in tweede klasse speelden. Seraing hield Antwerp toen thuis op een 0-0-gelijkspel en ging op de Bosuil zelfs winnen met 0-1. ","textStripped":"Antwerp en Seraing stonden voor het laatst tegenover elkaar tijdens het seizoen 2015-2016,toen beide ploegen in tweede klasse speelden. Seraing hield Antwerp toen thuis op een 0-0-gelijkspel en ging op de Bosuil zelfs winnen met 0-1.","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"1994289","time":"15:37","eventTime":1632058665860,"text":"

In defensief opzicht houden Antwerp en Seraing elkaar in evenwicht. Beide ploegen konden dit seizoen nog maar één keer de nul houden. Antwerp slikte in 6 wedstrijden al 9 goals, Seraing zit aan 11 tegentreffers in 7 wedstrijden.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"In defensief opzicht houden Antwerp en Seraing elkaar in evenwicht. Beide ploegen konden dit seizoen nog maar één keer de nul houden. Antwerp slikte in 6 wedstrijden al 9 goals, Seraing zit aan 11 tegentreffers in 7 wedstrijden.","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"1994261","title":"Zet Antwerp ongeslagen reeks voort?","time":"15:35","eventTime":1632058513343,"text":"

Antwerp begon met een 0 op 6 aan het seizoen, maar is sindsdien al 4 wedstrijden ongeslagen. Winnen op eigen veld lukte dit seizoen evenwel nog niet. Na de nederlaag tegen Kortrijk bleef het tegen OH Leuven op een gelijkspel steken. De thuiswedstrijd tegen Genk werd uitgesteld naar komende woensdag. ","textStripped":"Antwerp begon met een 0 op 6 aan het seizoen, maar is sindsdien al 4 wedstrijden ongeslagen. Winnen op eigen veld lukte dit seizoen evenwel nog niet. Na de nederlaag tegen Kortrijk bleef het tegen OH Leuven op een gelijkspel steken. De thuiswedstrijd tegen Genk werd uitgesteld naar komende woensdag.","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"1993950","title":"Mikautadze krijgt voorkeur op Marius","time":"15:24","eventTime":1632057843255,"text":"

Mikautadze moest vorige week in de Luikse derby tegen Standard nog vrede nemen met een invalbeurt, vandaag mag hij in de basis starten bij Seraing. Marius verhuist daardoor naar de bank. Voorts zien we geen wijzigingen bij de bezoekers.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Mikautadze moest vorige week in de Luikse derby tegen Standard nog vrede nemen met een invalbeurt, vandaag mag hij in de basis starten bij Seraing. Marius verhuist daardoor naar de bank. Voorts zien we geen wijzigingen bij de bezoekers.","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"1993859","time":"15:21","eventTime":1632057690063,"text":"

Ook Seraing moest bekomen van een domper. Vorige zondag ging het op eigen veld onderuit in de Luikse derby tegen Standard. Een tegenvaller na de 6 op 6 tegen Cercle Brugge en Eupen. Kan de promovendus vandaag weer aanknopen met de zege? ","textStripped":"Ook Seraing moest bekomen van een domper. Vorige zondag ging het op eigen veld onderuit in de Luikse derby tegen Standard. Een tegenvaller na de 6 op 6 tegen Cercle Brugge en Eupen. Kan de promovendus vandaag weer aanknopen met de zege?","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"1993832","title":"Seraing is goed aangekomen in Antwerpen.","time":"15:20","eventTime":1632057645536,"type":"TWITTER","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","tweetId":"1439578348737417224"},{"eventId":"1993753","title":"Europese kater","time":"15:17","eventTime":1632057473985,"text":"

Antwerp keerde afgelopen donderdag met een flinke kater terug uit Griekenland. Op bezoek bij Olympiakos had Antwerp in zijn 1e Europa League-wedstrijd lang zicht op een punt, maar in de slotfase smeerde Reabciuk "The Great Old" alsnog een nederlaag aan. Antwerp was zo de enige Belgische ploeg die deze week met lege handen achterbleef in Europa.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Antwerp keerde afgelopen donderdag met een flinke kater terug uit Griekenland. Op bezoek bij Olympiakos had Antwerp in zijn 1e Europa League-wedstrijd lang zicht op een punt, maar in de slotfase smeerde Reabciuk "The Great Old" alsnog een nederlaag aan. Antwerp was zo de enige Belgische ploeg die deze week met lege handen achterbleef in Europa.","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"1993678","title":"3 wissels bij Antwerp","time":"15:12","eventTime":1632057157008,"text":"

In vergelijking met de laatste competitiewedstrijd tegen Eupen zien we 3 wijzigingen in de startelf van Antwerp. Dessoleil, Almeida en Samatta komen in de ploeg voor (de geblesseerde) Engels, Bataille en Benson. ","textStripped":"In vergelijking met de laatste competitiewedstrijd tegen Eupen zien we 3 wijzigingen in de startelf van Antwerp. Dessoleil, Almeida en Samatta komen in de ploeg voor (de geblesseerde) Engels, Bataille en Benson.","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"1993497","time":"15:06","eventTime":1632056797652,"type":"TWITTER","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","tweetId":"1439571274234269697"},{"eventId":"1993496","title":"Spoelt Antwerp Europese ontgoocheling door?","time":"15:05","eventTime":1632056749133,"text":"

Na de Griekse tragedie tegen Olympiakos in de Europa League moet Antwerp de focus weer op de competitie richten. Tegen Seraing, dat 1 punt meer heeft, gaat het op zoek naar zijn eerste thuiszege van het seizoen. Volg de wedstrijd hier vanaf 16 u.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Na de Griekse tragedie tegen Olympiakos in de Europa League moet Antwerp de focus weer op de competitie richten. Tegen Seraing, dat 1 punt meer heeft, gaat het op zoek naar zijn eerste thuiszege van het seizoen. Volg de wedstrijd hier vanaf 16 u.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Fase per fase

 1. eerste helft, minuut 6. Na balverlies bij Antwerp schakelt Maziz razendsnel om met een prima steekpass naar Mikautadze. Butez heeft het meteen in de gaten, komt goed uit en werkt de bal voor de neus van Mikautadze weg. .

  Na balverlies bij Antwerp schakelt Maziz razendsnel om met een prima steekpass naar Mikautadze. Butez heeft het meteen in de gaten, komt goed uit en werkt de bal voor de neus van Mikautadze weg.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 2. eerste helft, minuut 5. Beide ploegen tasten nog wat af in deze beginfase. Seraing moet in het spel voorlopig niet onderdoen voor Antwerp. .

  Beide ploegen tasten nog wat af in deze beginfase. Seraing moet in het spel voorlopig niet onderdoen voor Antwerp.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 3. eerste helft, minuut 1. Aftrap. Seraing brengt de bal aan het rollen in het Bosuilstadion. Kan het iets rapen bij Antwerp? .

  Aftrap

  Seraing brengt de bal aan het rollen in het Bosuilstadion. Kan het iets rapen bij Antwerp?

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 4. eerste helft, minuut 1 match begonnen

 5. vooraf, 15 uur 45. Kan Seraing weer winnen op de Bosuil? Antwerp en Seraing stonden voor het laatst tegenover elkaar tijdens het seizoen 2015-2016,toen beide ploegen in tweede klasse speelden. Seraing hield Antwerp toen thuis op een 0-0-gelijkspel en ging op de Bosuil zelfs winnen met 0-1. .

  Kan Seraing weer winnen op de Bosuil?

  Antwerp en Seraing stonden voor het laatst tegenover elkaar tijdens het seizoen 2015-2016,toen beide ploegen in tweede klasse speelden. Seraing hield Antwerp toen thuis op een 0-0-gelijkspel en ging op de Bosuil zelfs winnen met 0-1.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 6. vooraf, 15 uur 37. In defensief opzicht houden Antwerp en Seraing elkaar in evenwicht. Beide ploegen konden dit seizoen nog maar één keer de nul houden. Antwerp slikte in 6 wedstrijden al 9 goals, Seraing zit aan 11 tegentreffers in 7 wedstrijden. .

  In defensief opzicht houden Antwerp en Seraing elkaar in evenwicht. Beide ploegen konden dit seizoen nog maar één keer de nul houden. Antwerp slikte in 6 wedstrijden al 9 goals, Seraing zit aan 11 tegentreffers in 7 wedstrijden.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 7. vooraf, 15 uur 35. Zet Antwerp ongeslagen reeks voort? Antwerp begon met een 0 op 6 aan het seizoen, maar is sindsdien al 4 wedstrijden ongeslagen. Winnen op eigen veld lukte dit seizoen evenwel nog niet. Na de nederlaag tegen Kortrijk bleef het tegen OH Leuven op een gelijkspel steken. De thuiswedstrijd tegen Genk werd uitgesteld naar komende woensdag. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Zet Antwerp ongeslagen reeks voort?

  Antwerp begon met een 0 op 6 aan het seizoen, maar is sindsdien al 4 wedstrijden ongeslagen. Winnen op eigen veld lukte dit seizoen evenwel nog niet. Na de nederlaag tegen Kortrijk bleef het tegen OH Leuven op een gelijkspel steken. De thuiswedstrijd tegen Genk werd uitgesteld naar komende woensdag.

 8. vooraf, 15 uur 24. Mikautadze krijgt voorkeur op Marius. Mikautadze moest vorige week in de Luikse derby tegen Standard nog vrede nemen met een invalbeurt, vandaag mag hij in de basis starten bij Seraing. Marius verhuist daardoor naar de bank. Voorts zien we geen wijzigingen bij de bezoekers. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Mikautadze krijgt voorkeur op Marius

  Mikautadze moest vorige week in de Luikse derby tegen Standard nog vrede nemen met een invalbeurt, vandaag mag hij in de basis starten bij Seraing. Marius verhuist daardoor naar de bank. Voorts zien we geen wijzigingen bij de bezoekers.

 9. vooraf, 15 uur 21. Ook Seraing moest bekomen van een domper. Vorige zondag ging het op eigen veld onderuit in de Luikse derby tegen Standard. Een tegenvaller na de 6 op 6 tegen Cercle Brugge en Eupen. Kan de promovendus vandaag weer aanknopen met de zege? .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Ook Seraing moest bekomen van een domper. Vorige zondag ging het op eigen veld onderuit in de Luikse derby tegen Standard. Een tegenvaller na de 6 op 6 tegen Cercle Brugge en Eupen. Kan de promovendus vandaag weer aanknopen met de zege?

 10. vooraf, 15 uur 17. Europese kater. Antwerp keerde afgelopen donderdag met een flinke kater terug uit Griekenland. Op bezoek bij Olympiakos had Antwerp in zijn 1e Europa League-wedstrijd lang zicht op een punt, maar in de slotfase smeerde Reabciuk “The Great Old” alsnog een nederlaag aan. Antwerp was zo de enige Belgische ploeg die deze week met lege handen achterbleef in Europa. .

  Europese kater

  Antwerp keerde afgelopen donderdag met een flinke kater terug uit Griekenland. Op bezoek bij Olympiakos had Antwerp in zijn 1e Europa League-wedstrijd lang zicht op een punt, maar in de slotfase smeerde Reabciuk “The Great Old” alsnog een nederlaag aan. Antwerp was zo de enige Belgische ploeg die deze week met lege handen achterbleef in Europa.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 11. vooraf, 15 uur 12. 3 wissels bij Antwerp. In vergelijking met de laatste competitiewedstrijd tegen Eupen zien we 3 wijzigingen in de startelf van Antwerp. Dessoleil, Almeida en Samatta komen in de ploeg voor (de geblesseerde) Engels, Bataille en Benson. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  3 wissels bij Antwerp

  In vergelijking met de laatste competitiewedstrijd tegen Eupen zien we 3 wijzigingen in de startelf van Antwerp. Dessoleil, Almeida en Samatta komen in de ploeg voor (de geblesseerde) Engels, Bataille en Benson.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 12. vooraf, 15 uur 05. Spoelt Antwerp Europese ontgoocheling door? Na de Griekse tragedie tegen Olympiakos in de Europa League moet Antwerp de focus weer op de competitie richten. Tegen Seraing, dat 1 punt meer heeft, gaat het op zoek naar zijn eerste thuiszege van het seizoen. Volg de wedstrijd hier vanaf 16 u. .

  Spoelt Antwerp Europese ontgoocheling door?

  Na de Griekse tragedie tegen Olympiakos in de Europa League moet Antwerp de focus weer op de competitie richten. Tegen Seraing, dat 1 punt meer heeft, gaat het op zoek naar zijn eerste thuiszege van het seizoen. Volg de wedstrijd hier vanaf 16 u.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 13. Vooraf, 15 uur 05

 14. Opstelling Antwerp. Jean Butez, Aurélio Buta, Dinis Almeida, Dorian Dessoleil, Ritchie De Laet, Koji Miyoshi, Birger Verstraete, Radja Nainggolan, Viktor Fischer, Mbwana Samatta, Michael Frey

  Opstelling Antwerp

  Jean Butez, Aurélio Buta, Dinis Almeida, Dorian Dessoleil, Ritchie De Laet, Koji Miyoshi, Birger Verstraete, Radja Nainggolan, Viktor Fischer, Mbwana Samatta, Michael Frey

 15. Opstelling RFC Seraing. Guillaume Dietsch, Wagane Faye, Yahya Nadrani, Benjamin Boulenger, Mansoni Sambu, Youssef Maziz, Ibrahima Cissé, Morgan Poaty, Ablie Jallow, Georges Mikautadze, Gérald Kilota

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Opstelling RFC Seraing

  Guillaume Dietsch, Wagane Faye, Yahya Nadrani, Benjamin Boulenger, Mansoni Sambu, Youssef Maziz, Ibrahima Cissé, Morgan Poaty, Ablie Jallow, Georges Mikautadze, Gérald Kilota

","textStripped":"Seraing brengt de bal aan het rollen in het Bosuilstadion. Kan het iets rapen bij Antwerp?","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"eerste helft"},{"deprecatedId":"1994707","time":"1'","eventTime":1632060053000,"text":"We zijn begonnen aan de eerste helft in Antwerp - RFC Seraing.","textStripped":"We zijn begonnen aan de eerste helft in Antwerp - RFC Seraing.","eventType":"KICK_OFF","phaseType":"FIRST_PERIOD","type":"START_TIME","owner":"AWAY","phase":"eerste helft"},{"eventId":"1994486","time":"15:48","eventTime":1632059305722,"type":"TWITTER","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","tweetId":"1439584600645320707"},{"eventId":"1994429","title":"Kan Seraing weer winnen op de Bosuil?","time":"15:45","eventTime":1632059133028,"text":"

Antwerp en Seraing stonden voor het laatst tegenover elkaar tijdens het seizoen 2015-2016,toen beide ploegen in tweede klasse speelden. Seraing hield Antwerp toen thuis op een 0-0-gelijkspel en ging op de Bosuil zelfs winnen met 0-1. ","textStripped":"Antwerp en Seraing stonden voor het laatst tegenover elkaar tijdens het seizoen 2015-2016,toen beide ploegen in tweede klasse speelden. Seraing hield Antwerp toen thuis op een 0-0-gelijkspel en ging op de Bosuil zelfs winnen met 0-1.","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"1994289","time":"15:37","eventTime":1632058665860,"text":"

In defensief opzicht houden Antwerp en Seraing elkaar in evenwicht. Beide ploegen konden dit seizoen nog maar één keer de nul houden. Antwerp slikte in 6 wedstrijden al 9 goals, Seraing zit aan 11 tegentreffers in 7 wedstrijden.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"In defensief opzicht houden Antwerp en Seraing elkaar in evenwicht. Beide ploegen konden dit seizoen nog maar één keer de nul houden. Antwerp slikte in 6 wedstrijden al 9 goals, Seraing zit aan 11 tegentreffers in 7 wedstrijden.","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"1994261","title":"Zet Antwerp ongeslagen reeks voort?","time":"15:35","eventTime":1632058513343,"text":"

Antwerp begon met een 0 op 6 aan het seizoen, maar is sindsdien al 4 wedstrijden ongeslagen. Winnen op eigen veld lukte dit seizoen evenwel nog niet. Na de nederlaag tegen Kortrijk bleef het tegen OH Leuven op een gelijkspel steken. De thuiswedstrijd tegen Genk werd uitgesteld naar komende woensdag. ","textStripped":"Antwerp begon met een 0 op 6 aan het seizoen, maar is sindsdien al 4 wedstrijden ongeslagen. Winnen op eigen veld lukte dit seizoen evenwel nog niet. Na de nederlaag tegen Kortrijk bleef het tegen OH Leuven op een gelijkspel steken. De thuiswedstrijd tegen Genk werd uitgesteld naar komende woensdag.","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"1993950","title":"Mikautadze krijgt voorkeur op Marius","time":"15:24","eventTime":1632057843255,"text":"

Mikautadze moest vorige week in de Luikse derby tegen Standard nog vrede nemen met een invalbeurt, vandaag mag hij in de basis starten bij Seraing. Marius verhuist daardoor naar de bank. Voorts zien we geen wijzigingen bij de bezoekers.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Mikautadze moest vorige week in de Luikse derby tegen Standard nog vrede nemen met een invalbeurt, vandaag mag hij in de basis starten bij Seraing. Marius verhuist daardoor naar de bank. Voorts zien we geen wijzigingen bij de bezoekers.","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"1993859","time":"15:21","eventTime":1632057690063,"text":"

Ook Seraing moest bekomen van een domper. Vorige zondag ging het op eigen veld onderuit in de Luikse derby tegen Standard. Een tegenvaller na de 6 op 6 tegen Cercle Brugge en Eupen. Kan de promovendus vandaag weer aanknopen met de zege? ","textStripped":"Ook Seraing moest bekomen van een domper. Vorige zondag ging het op eigen veld onderuit in de Luikse derby tegen Standard. Een tegenvaller na de 6 op 6 tegen Cercle Brugge en Eupen. Kan de promovendus vandaag weer aanknopen met de zege?","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"1993832","title":"Seraing is goed aangekomen in Antwerpen.","time":"15:20","eventTime":1632057645536,"type":"TWITTER","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","tweetId":"1439578348737417224"},{"eventId":"1993753","title":"Europese kater","time":"15:17","eventTime":1632057473985,"text":"

Antwerp keerde afgelopen donderdag met een flinke kater terug uit Griekenland. Op bezoek bij Olympiakos had Antwerp in zijn 1e Europa League-wedstrijd lang zicht op een punt, maar in de slotfase smeerde Reabciuk "The Great Old" alsnog een nederlaag aan. Antwerp was zo de enige Belgische ploeg die deze week met lege handen achterbleef in Europa.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Antwerp keerde afgelopen donderdag met een flinke kater terug uit Griekenland. Op bezoek bij Olympiakos had Antwerp in zijn 1e Europa League-wedstrijd lang zicht op een punt, maar in de slotfase smeerde Reabciuk "The Great Old" alsnog een nederlaag aan. Antwerp was zo de enige Belgische ploeg die deze week met lege handen achterbleef in Europa.","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"1993678","title":"3 wissels bij Antwerp","time":"15:12","eventTime":1632057157008,"text":"

In vergelijking met de laatste competitiewedstrijd tegen Eupen zien we 3 wijzigingen in de startelf van Antwerp. Dessoleil, Almeida en Samatta komen in de ploeg voor (de geblesseerde) Engels, Bataille en Benson. ","textStripped":"In vergelijking met de laatste competitiewedstrijd tegen Eupen zien we 3 wijzigingen in de startelf van Antwerp. Dessoleil, Almeida en Samatta komen in de ploeg voor (de geblesseerde) Engels, Bataille en Benson.","type":"PLAIN","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf"},{"eventId":"1993497","time":"15:06","eventTime":1632056797652,"type":"TWITTER","owner":"NEUTRAL","phase":"vooraf","tweetId":"1439571274234269697"},{"eventId":"1993496","title":"Spoelt Antwerp Europese ontgoocheling door?","time":"15:05","eventTime":1632056749133,"text":"

Na de Griekse tragedie tegen Olympiakos in de Europa League moet Antwerp de focus weer op de competitie richten. Tegen Seraing, dat 1 punt meer heeft, gaat het op zoek naar zijn eerste thuiszege van het seizoen. Volg de wedstrijd hier vanaf 16 u.

Advertisement. Scroll to continue reading.


,

Advertisement. Scroll to continue reading.
Jupiler Pro League Antwerp Seraing United
taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Advertisement