Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Kijk om 15.30u live naar de Primus Classic met MVDP, Alaphilippe en WK-hellingen

Kijk om 15.30u live naar de Primus Classic met MVDP, Alaphilippe en WK-hellingen

za 18 september 2021 13:25 Primus Classic18/09 12u45/wegwedstrijd VertrekBrakel – 12:45 AankomstHaacht – 17:30 Afstand198 km0306090120150198 Acht dagen voor de wegrit op het WK in Leuven kan het peloton de regio nog eens verkennen in de Primus Classic. Het deelnemersveld aan de start in Brakel oogt indrukwekkend, met onder meer Van der Poel en Alaphilippe. Ook enkele WK-beklimmingen worden aangedaan. Kijk straks live om 15.30 uur. Fase per fase 13:4313 uur 43. Er zijn hier veel sterke concurrenten. Het wordt een echte test. Mathieu van der Poel.Er zijn hier veel sterke concurrenten. Het wordt een echte test.Mathieu van der Poel 13:4213 uur 42. 13:3713 uur 37. WK-hellingen onderweg. In het Hageland krijgen de renners vandaag een selectief parcours voorgeschoteld, met ook enkele hellingen uit het WK-parcours van volgend weekend. De Smeysberg, de Moskesstraat en de Bekestraat moeten allemaal overwonnen worden. De laatste helling, de Hulstbergstraat, ligt op een kleine 20 kilometer van de aankomst. .WK-hellingen onderwegIn het Hageland krijgen de renners vandaag een selectief parcours voorgeschoteld, met ook enkele hellingen uit het WK-parcours van volgend weekend. De Smeysberg, de Moskesstraat en de Bekestraat moeten allemaal overwonnen worden. De laatste helling, de Hulstbergstraat, ligt op een kleine 20 kilometer van de aankomst. 13:2013 uur 20. Straffe startlijst met WK-tenoren . Mathieu van der Poel, Julian Alaphilippe, Tim Merlier, Giacomo Nizzolo, Jasper Stuyven, Florian Sénéchal, Tiesj Benoot, Yves Lampaert, Davide Ballerini… Heel wat grote namen strijden vandaag in de Primus Classic mee voor de zege. Het wordt vooral uitkijken hoe WK-tenoren als Van der Poel en Alaphilippe voor de dag komen. Van der Poel sukkelde heel de zomer met zijn rug, maar bewees vorige week in de Antwerp Port Epic dat zijn vorm helemaal niet zo slecht is. Bevestigt hij vandaag in Haacht? .Straffe startlijst met WK-tenoren Mathieu van der Poel, Julian Alaphilippe, Tim Merlier, Giacomo Nizzolo, Jasper Stuyven, Florian Sénéchal, Tiesj Benoot, Yves Lampaert, Davide Ballerini… Heel wat grote namen strijden vandaag in de Primus Classic mee voor de zege.Het wordt vooral uitkijken hoe WK-tenoren als Van der Poel en Alaphilippe voor de dag komen. Van der Poel sukkelde heel de zomer met zijn rug, maar bewees vorige week in de Antwerp Port Epic dat zijn vorm helemaal niet zo slecht is. Bevestigt hij vandaag in Haacht? 13:1513 uur 15. Wie etaleert WK-hoogvorm in Primus Classic? Met de Primus Classic staat er vandaag opnieuw een boeiende klassieker over Vlaamse wegen op het programma. De wedstrijd, vroeger gekend als de GP Impanis-Van Petegem, kan uitpakken met een straf deelnemersveld én een boeiend parcours.  Bij Sporza hoeft u alvast niets te missen van de actie. De live-uitzending op Eén en via onze livestream begint om 15.30 uur. .Wie etaleert WK-hoogvorm in Primus Classic?Met de Primus Classic staat er vandaag opnieuw een boeiende klassieker over Vlaamse wegen op het programma. De wedstrijd, vroeger gekend als de GP Impanis-Van Petegem, kan uitpakken met een straf deelnemersveld én een boeiend parcours. Bij Sporza hoeft u alvast niets te missen van de actie. De live-uitzending op Eén en via onze livestream begint om 15.30 uur.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement