Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Klungelkeeper! Galatasaray wint dankzij misrekening Lazio-doelman

Klungelkeeper! Galatasaray wint dankzij misrekening Lazio-doelman

do 16 september 2021 20:18   Galatasaray SS Lazio   einde1044' – Geel – Jean-Daniel Akpa Akpro9' – Geel – Fernando Muslera90+5' – Geel – Mattia Zaccagni90+2' – Verv. Halil Dervisoglu door Mostafa Mohamed90+1' – Verv. Alexandru Cicaldau door Christian Luyindama89' – Geel – Vedat Muriqi86' – Verv. Olimpiu Morutan door Sofiane Feghouli84' – Verv. Lucas Leiva door Danilo Cataldi80' – Verv. Muhammed Kerem Aktürkoglu door Ryan Babel79' – Verv. Taylan Antalyali door Emre Kilinc68' – Own goal – Thomas Strakosha (1 – 0)67' – Verv. Felipe Anderson door Pedro67' – Verv. Luis Alberto door Toma Basic57' – Verv. Ciro Immobile door Vedat Muriqi57' – Verv. Jean-Daniel Akpa Akpro door Sergej Milinkovic-SavicUEFA Europa LeagueSpeeldag 116-09-2021 18:4668'Thomas Strakosha1 – 0 Thomas Strakosha zal niet goed slapen deze nacht. De doelman van Lazio miskijkt zich compleet op een hoge bal, grabbelt ernaast en zorgt er zo voor dat Galatasaray op voorsprong komt. De Turkse fans kan het niet schelen, zij gaan door het lint.  Bekijk de goal: Fase per fase 90+5' tweede helfttweede helft, minuut 95 match afgelopen 90+5'Gele kaart voor Mattia Zaccagni van SS Lazio tijdens tweede helft, minuut 95Mattia ZaccagniSS Lazio 90+2'tweede helft, minuut 92. Vervanging bij Galatasaray, Mostafa Mohamed erin, Halil Dervisoglu eruitwisselHalil DervisogluMostafa MohamedGalatasaray 90+1'tweede helft, minuut 91. Vervanging bij Galatasaray, Christian Luyindama erin, Alexandru Cicaldau eruitwisselAlexandru CicaldauChristian LuyindamaGalatasaray 89'Gele kaart voor Vedat Muriqi van SS Lazio tijdens tweede helft, minuut 89Vedat MuriqiSS Lazio 86'tweede helft, minuut 86. Vervanging bij Galatasaray, Sofiane Feghouli erin, Olimpiu Morutan eruitwisselOlimpiu MorutanSofiane FeghouliGalatasaray 84'tweede helft, minuut 84. Vervanging bij SS Lazio, Danilo Cataldi erin, Lucas Leiva eruitwisselLucas LeivaDanilo CataldiSS Lazio 80'tweede helft, minuut 80. Vervanging bij Galatasaray, Ryan Babel erin, Muhammed Kerem Aktürkoglu eruitwisselMuhammed Kerem AktürkogluRyan BabelGalatasaray 79'tweede helft, minuut 79. Vervanging bij Galatasaray, Emre Kilinc erin, Taylan Antalyali eruitwisselTaylan AntalyaliEmre KilincGalatasaray 68'Owngoal tijdens tweede helft, minuut 68 door Thomas Strakosha van Galatasaray. 1, 0.own goal  Galatasaray SS Lazio   einde10Thomas StrakoshaGalatasaray 67'tweede helft, minuut 67. Vervanging bij SS Lazio, Pedro erin, Felipe Anderson eruitwisselFelipe Anderson PedroSS Lazio 67'tweede helft, minuut 67. Vervanging bij SS Lazio, Toma Basic erin, Luis Alberto eruitwisselLuis AlbertoToma BasicSS Lazio 57'tweede helft, minuut 57. Vervanging bij SS Lazio, Vedat Muriqi erin, Ciro Immobile eruitwisselCiro ImmobileVedat MuriqiSS Lazio 57'tweede helft, minuut 57. Vervanging bij SS Lazio, Sergej Milinkovic-Savic erin, Jean-Daniel Akpa Akpro eruitwisselJean-Daniel Akpa AkproSergej Milinkovic-SavicSS Lazio 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnen 45+1' eerste helfteerste helft, minuut 46 match afgelopen 44'Gele kaart voor Jean-Daniel Akpa Akpro van SS Lazio tijdens eerste helft, minuut 44Jean-Daniel Akpa AkproSS Lazio 9'Gele kaart voor Fernando Muslera van Galatasaray tijdens eerste helft, minuut 9Fernando MusleraGalatasaray 1' eerste helfteerste helft, minuut 1 match begonnen Opstelling Galatasaray. Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Marcão Teixeira, Victor Nelsson, Patrick van Aanholt, Olimpiu Morutan, Berkan Kutlu, Alexandru Cicaldau, Taylan Antalyali, Muhammed Kerem Aktürkoglu, Halil DervisogluOpstelling GalatasarayFernando Muslera, DeAndre Yedlin, Marcão Teixeira, Victor Nelsson, Patrick van Aanholt, Olimpiu Morutan, Berkan Kutlu, Alexandru Cicaldau, Taylan Antalyali, Muhammed Kerem Aktürkoglu, Halil Dervisoglualles weergevenalles weergeven  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement