Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Red Flames zoeken vanaf vrijdag hun (eerste) WK-ticket: “Goeie start is belangrijk”

Red Flames zoeken vanaf vrijdag hun (eerste) WK-ticket: “Goeie start is belangrijk”

do 16 september 2021 13:25 WK-kwalificatiePolen België 19u00 Vrijdag beginnen de Belgische voetbalvrouwen aan hun zoektocht naar een WK-ticket. Polen is de eerste tegenstander.  Polen – België 12:2212 uur 22.  Red Flames Red Flames voorzichtig optimistisch na loting: “Groepswinst mag ambitie zijn” 12:2112 uur 21. Wij gaan voor de overwinning. Dat is onze ambitie. In een kwalificatiecampagne is het altijd belangrijk om een goede eerste wedstrijd te spelen. Als je drie punten kan halen, dan start je goed en doe je een heel goeie zaak. Dat is het uitgangspunt. Ives Serneels.Wij gaan voor de overwinning. Dat is onze ambitie. In een kwalificatiecampagne is het altijd belangrijk om een goede eerste wedstrijd te spelen. Als je drie punten kan halen, dan start je goed en doe je een heel goeie zaak. Dat is het uitgangspunt.Ives Serneels 12:1712 uur 17. Alleen groepswinnaar rechtstreeks door. De Red Flames staan als 19e op de FIFA-ranking 10 plaatsen hoger dan Polen. De Noren zijn op papier, als nummer 12, de sterkste ploeg en wonnen in april ook een oefenduel tegen België met 0-2. Alleen de groepswinnaar plaatst zich rechtstreeks voor het WK in Australië en Nieuw-Zeeland. Een goeie start voor België, dat nog nooit deelnam aan een WK, is belangrijk, onderstreept bondscoach Serneels. .Alleen groepswinnaar rechtstreeks doorDe Red Flames staan als 19e op de FIFA-ranking 10 plaatsen hoger dan Polen. De Noren zijn op papier, als nummer 12, de sterkste ploeg en wonnen in april ook een oefenduel tegen België met 0-2. Alleen de groepswinnaar plaatst zich rechtstreeks voor het WK in Australië en Nieuw-Zeeland. Een goeie start voor België, dat nog nooit deelnam aan een WK, is belangrijk, onderstreept bondscoach Serneels. 12:1512 uur 15. Polen is een goeie ploeg met enkele speelsters die veel individuele kwaliteiten hebben. Ze zullen hier morgen ook kunnen genieten van de steun van hun supporters. Het is aan ons om daar op de juiste manier mee om te gaan. Bondscoach Ives Serneels.Polen is een goeie ploeg met enkele speelsters die veel individuele kwaliteiten hebben. Ze zullen hier morgen ook kunnen genieten van de steun van hun supporters. Het is aan ons om daar op de juiste manier mee om te gaan.Bondscoach Ives Serneels 12:1012 uur 10.  Red Flames Red Flames treffen onder meer Noorwegen en Polen in voorronde WK 2023 12:0012 uur . België versus Polen. Vrijdagavond spelen de Red Flames hun eerste wedstrijd in de voorronde van het WK 2023. In Gdansk geven ze Polen partij, naast Noorwegen de sterkste tegenstander in de groep. .België versus PolenVrijdagavond spelen de Red Flames hun eerste wedstrijd in de voorronde van het WK 2023. In Gdansk geven ze Polen partij, naast Noorwegen de sterkste tegenstander in de groep.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement