Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Wie heerst op de Citadel van Namen in de Grote Prijs van Wallonië?

Wie heerst op de Citadel van Namen in de Grote Prijs van Wallonië?

Fase per fase 11:59U herkent onder meer Ben Hermans, Sep Vanmarcke en Greg Van Avermaet. 11 uur 59.U herkent onder meer Ben Hermans, Sep Vanmarcke en Greg Van Avermaet 11:58De presentatie van de renners is bijna afgelopen. 11 uur 58.De presentatie van de renners is bijna afgelopen 11:1811 uur 18. Belangrijkste deelnemers. Israel Start-Up Nation Hermans, Vanmarcke, Würtz Schmidt, Van Asbroeck AG2R-Citroën Van Avermaet, Gallopin, Calmejane, Godon, Paret-Peintre Bora-Hansgrohe Buchmann, Konrad, Politt, Schelling, Aleotti Cofidis Laporte, Geschke, Consonni EF Education-Nippo Rutsch, Hofland, Beppu Intermarché-Wanty-Gobert Van der Hoorn, Aimé De Gendt, Baptiste Planckaert Lotto-Soudal Wellens, Van der Sande, Kron, Cras, Van Gils DSM Benoot, Van Wilder, Vandenabeele, Brenner Qhubeka-NextHash Campenaerts, Claeys, Gogl, Nizzolo Alpecin-Fenix Meurisse, Vermeersch, Vervaeke, Bayer Bingoal-Pauwels Sauzen Vanendert, Livyns Sport Vlaanderen-Baloise Reynders, Sprengers Arkea-Samsic Barguil, Anacona, Capiot .Belangrijkste deelnemersIsrael Start-Up NationHermans, Vanmarcke, Würtz Schmidt, Van AsbroeckAG2R-CitroënVan Avermaet, Gallopin, Calmejane, Godon, Paret-PeintreBora-HansgroheBuchmann, Konrad, Politt, Schelling, AleottiCofidisLaporte, Geschke, ConsonniEF Education-NippoRutsch, Hofland, BeppuIntermarché-Wanty-GobertVan der Hoorn, Aimé De Gendt, Baptiste PlanckaertLotto-SoudalWellens, Van der Sande, Kron, Cras, Van GilsDSMBenoot, Van Wilder, Vandenabeele, BrennerQhubeka-NextHashCampenaerts, Claeys, Gogl, NizzoloAlpecin-FenixMeurisse, Vermeersch, Vervaeke, BayerBingoal-Pauwels SauzenVanendert, LivynsSport Vlaanderen-BaloiseReynders, SprengersArkea-SamsicBarguil, Anacona, Capiot 11:1311 uur 13. Parcours onderging facelift. De parcoursbouwer heeft wat gesleuteld aan het traject van de Waalse eendagskoers. Zo is er sinds dit jaar een lokaal circuit, waardoor de renners 2 keer de Citadel van Namen moeten temmen. Belangrijk: de kasseien van de Citadel laten de renners links liggen, de klim wordt langs een andere weg bedwongen. .Parcours onderging faceliftDe parcoursbouwer heeft wat gesleuteld aan het traject van de Waalse eendagskoers. Zo is er sinds dit jaar een lokaal circuit, waardoor de renners 2 keer de Citadel van Namen moeten temmen.Belangrijk: de kasseien van de Citadel laten de renners links liggen, de klim wordt langs een andere weg bedwongen. 11:1211 uur 12. De nieuwe finale is spectaculairder en minder stereotiep dan vroeger. Christophe Brandt (wedstrijddirecteur).De nieuwe finale is spectaculairder en minder stereotiep dan vroegerChristophe Brandt (wedstrijddirecteur) 11:0911 uur 09. Laatste winnaar was een Let. In de laatste editie verschalkte Krists Neilands (Israel Start-Up Nation) het uitgedunde peloton met een snedige aanval. Jasper Stuyven zette de sprint voor plek 2 naar zijn hand, Jasper De Buyst mocht als 3e mee op het podium. .Laatste winnaar was een LetIn de laatste editie verschalkte Krists Neilands (Israel Start-Up Nation) het uitgedunde peloton met een snedige aanval. Jasper Stuyven zette de sprint voor plek 2 naar zijn hand, Jasper De Buyst mocht als 3e mee op het podium. 11:0911 uur 09. Zo was het in 2019: Neilands blijft uit de greep van Stuyven en co.Zo was het in 2019: Neilands blijft uit de greep van Stuyven en co 11:07Het kaartje met het parcours. 11 uur 07.Het kaartje met het parcours 11:0311 uur 03. Grote Prijs van Wallonië. Na een jaartje zonder editie strijden de renners vandaag weer voor de zegeruiker in de Grote Prijs van Wallonië. De Waalse semiklassieker gaat om 12 uur van start in Aywaille. 208 kilometer later ligt de aankomst op de Citadel van Namen. Op deze pagina kan u de wedstrijd volgen met updates. .Grote Prijs van WalloniëNa een jaartje zonder editie strijden de renners vandaag weer voor de zegeruiker in de Grote Prijs van Wallonië. De Waalse semiklassieker gaat om 12 uur van start in Aywaille. 208 kilometer later ligt de aankomst op de Citadel van Namen. Op deze pagina kan u de wedstrijd volgen met updates.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement