Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Club Brugge-PSG: Clement en Mignolet willen “uitgaan van eigen kracht”

Club Brugge-PSG: Clement en Mignolet willen “uitgaan van eigen kracht”

di 14 september 2021 14:45   Club Brugge Paris Saint-Germain   21u00UEFA Champions LeagueSpeeldag 115-09-2021 21:00 Club Brugge telt af naar zijn Europese opener. PSG zakt af naar Jan Breydel. Dat doet het normaal op volle sterkte. Mis hier niets van de ontmoeting in de Champions League van woensdagavond. Fase per fase 19:41vooraf, 19 uur 41. PSG verkent de grasmat in Jan Breydel, maar laat nog niet in zijn kaarten kijken.PSG verkent de grasmat in Jan Breydel, maar laat nog niet in zijn kaarten kijken 19:40vooraf, 19 uur 40. Fans krijgen Messi en de andere PSG-sterren even te zien aan het hotel in Oostkamp.Fans krijgen Messi en de andere PSG-sterren even te zien aan het hotel in Oostkamp 17:21vooraf, 17 uur 21. Clement: “Hebben alleen maar te winnen en niets te verliezen”.Clement: “Hebben alleen maar te winnen en niets te verliezen” 15:23vooraf, 15 uur 23.  Champions League Philippe Clement: “We gaan tegen PSG het veld op om zelf te scoren” 15:20vooraf, 15 uur 20. Mignolet: “Als doelman kan je nooit alleen de 0 houden”.Mignolet: “Als doelman kan je nooit alleen de 0 houden” 14:32vooraf, 14 uur 32. Einde persconferentie. De persconferentie van Club Brugge zit erop. Straks om 17u15 zal ook PSG de pers toespreken in Jan Breydel. Ook dan kan u voor live quotes bij ons terecht. .Einde persconferentieDe persconferentie van Club Brugge zit erop. Straks om 17u15 zal ook PSG de pers toespreken in Jan Breydel. Ook dan kan u voor live quotes bij ons terecht. 14:26vooraf, 14 uur 26. Als de 3 groten (Messi, Neymar en Mbappé) starten, dan verandert dat iets voor ons op offensief en defensief vlak. Maar we zullen morgen zien. Ik wil dat mijn team uitgaat van eigen kracht en zich niet blindstaart op de tegenstanders. Philippe Clement.Als de 3 groten (Messi, Neymar en Mbappé) starten, dan verandert dat iets voor ons op offensief en defensief vlak. Maar we zullen morgen zien. Ik wil dat mijn team uitgaat van eigen kracht en zich niet blindstaart op de tegenstanders.Philippe Clement 14:24vooraf, 14 uur 24. Voor mij is Messi de beste speler aller tijden. Maar dat is een persoonlijk verhaal. Ronaldo zal het misschien niet graag horen. . Philippe Clement.Voor mij is Messi de beste speler aller tijden. Maar dat is een persoonlijk verhaal. Ronaldo zal het misschien niet graag horen. Philippe Clement 14:22vooraf, 14 uur 22. We gaan morgen niet met 11 spelers 90 minuten in onze zestien blijven hangen. Wij gaan het veld op om doelpunten te maken, daar hebben we de voorbije tijd aan gewerkt. Dat is gewoon het voetbal dat wij willen spelen. Verdedigend zullen we een stap vooruit moeten zetten. Philippe Clement.We gaan morgen niet met 11 spelers 90 minuten in onze zestien blijven hangen. Wij gaan het veld op om doelpunten te maken, daar hebben we de voorbije tijd aan gewerkt. Dat is gewoon het voetbal dat wij willen spelen. Verdedigend zullen we een stap vooruit moeten zetten.Philippe Clement 14:18vooraf, 14 uur 18. Het zijn sterren waar we tegen spelen, maar het blijven jongens met twee armen en twee benen.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Advertisement