Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Champions League-nieuwkomer Sheriff wint meteen van ervaren Sjachtar

Champions League-nieuwkomer Sheriff wint meteen van ervaren Sjachtar

Sheriff Tiraspol heeft flink moeten zwoegen voor een ticket. De Moldaviërs – al spelen ze enkel met buitenlanders – overwonnen maar liefst 4 voorrondes om te mogen deelnemen aan de groepsfase.   Vanavond kreeg Sheriff loon naar werken. Adama Traoré maakte het allereerste doelpunt voor de club in de Champions League. Na een kwartier zat zijn volley er al in. Invaller Momo Yansane gaf Sheriff na het uur zekerheid met een kopbal.   Stunt Sheriff de komende weken nog een keer? Dan heten de tegenstanders Real en Inter. Fase per fase 90+5' tweede helfttweede helft, minuut 95 match afgelopen 85'tweede helft, minuut 85. Vervanging bij FC Sheriff, Stjepan Radeljic erin, Edmund Addo eruitwisselEdmund AddoStjepan RadeljicFC Sheriff 85'tweede helft, minuut 85. Vervanging bij FC Sheriff, Boban Nikolov erin, Frank Castaneda eruitwisselFrank CastanedaBoban NikolovFC Sheriff 67'tweede helft, minuut 67. Vervanging bij FC Sheriff, Bruno Felipe Da Silva erin, Jasurbek Yakhshiboev eruitwisselJasurbek YakhshiboevBruno Felipe Da SilvaFC Sheriff 65'tweede helft, minuut 65. Vervanging bij Shakhtar Donetsk, Mykhaylo Mudryk erin, Fernando eruitwisselFernandoMykhaylo MudrykShakhtar Donetsk 65'tweede helft, minuut 65. Vervanging bij Shakhtar Donetsk, Alan Patrick erin, Marcos Antonio eruitwisselMarcos Antonio Alan PatrickShakhtar Donetsk 62'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 62 door Momo Yansane van FC Sheriff. 2, 0.goal  FC Sheriff Shakhtar Donetsk   einde20Momo YansaneFC Sheriff 55'tweede helft, minuut 55. Vervanging bij FC Sheriff, Momo Yansane erin, Dimitris Kolovos eruitwisselDimitris KolovosMomo YansaneFC Sheriff 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnen 19:31rust, 19 uur 31. Vervanging bij Shakhtar Donetsk, Marlos erin, Tetê eruitwisselTetê MarlosShakhtar Donetsk 45+2' eerste helfteerste helft, minuut 47 match afgelopen 42'Gele kaart voor Gustavo Dulanto van FC Sheriff tijdens eerste helft, minuut 42Gustavo DulantoFC Sheriff 16'Doelpunt tijdens eerste helft, minuut 16 door Adama Traoré van FC Sheriff. 1, 0.goal  FC Sheriff Shakhtar Donetsk   einde10Adama TraoréFC Sheriff 1' eerste helfteerste helft, minuut 1 match begonnen Opstelling FC Sheriff. Giorgos Athanasiadis, Fernando Costanza, Danilo Arboleda, Gustavo Dulanto, Cristiano da Silva, Adama Traoré, Edmund Addo, Dimitris Kolovos, Sebastien Thill, Frank Castaneda, Jasurbek YakhshiboevOpstelling FC SheriffGiorgos Athanasiadis, Fernando Costanza, Danilo Arboleda, Gustavo Dulanto, Cristiano da Silva, Adama Traoré, Edmund Addo, Dimitris Kolovos, Sebastien Thill, Frank Castaneda, Jasurbek Yakhshiboev Opstelling Shakhtar Donetsk. Andriy Pyatov, Dodo, Marlon, Mykola Matviyenko, Ismaily, Tetê, Maycon, Pedrinho, Marcos Antonio, Fernando, Lassina TraoréOpstelling Shakhtar DonetskAndriy Pyatov, Dodo, Marlon, Mykola Matviyenko, Ismaily, Tetê, Maycon, Pedrinho, Marcos Antonio, Fernando, Lassina Traoré – ploegopstellingen

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement