Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Ceulemans: “Club-spelers slim genoeg om geen shirts te wisselen tijdens de rust”

Ceulemans: “Club-spelers slim genoeg om geen shirts te wisselen tijdens de rust”

wo 15 september 2021 08:43   Club Brugge Paris Saint-Germain   21u00UEFA Champions LeagueSpeeldag 115-09-2021 21:00 Club Brugge telt af naar zijn Europese opener tegen PSG. Vanavond om 21 uur is het zover in Jan Breydel. Mis hier niets van de ontmoeting in de Champions League. Fase per fase 08:42vooraf, 08 uur 42. Om truitjes bedelen tijdens de rust? Dan wordt het inderdaad genant. Maar ze zullen wel zo slim zijn om dat niet te doen. Jan Ceulemans op Radio 1.Om truitjes bedelen tijdens de rust? Dan wordt het inderdaad genant. Maar ze zullen wel zo slim zijn om dat niet te doen.Jan Ceulemans op Radio 1 08:40vooraf, 08 uur 40. Bij Brugge zorgt de komst van Messi voor druk. Anderzijds verwacht niemand dat ze PSG zullen kloppen. Maar je wil toch niet afgaan. Jan Ceulemans op Radio 1.Bij Brugge zorgt de komst van Messi voor druk. Anderzijds verwacht niemand dat ze PSG zullen kloppen. Maar je wil toch niet afgaan.Jan Ceulemans op Radio 1 08:38vooraf, 08 uur 38. Club-boegbeeld Ceulemans: “Niemand verwacht dat Club PSG klopt”. De komst van Messi en co naar Jan Breydel laat geen enkele Club Brugge-fan onberoerd. Ook Club-icoon Jan Ceulemans, goed voor 4 titels en 3 Gouden Schoenen bij blauw-zwart, kijkt met grote ogen uit naar de wedstrijd van vanavond. “Het zijn allemaal wereldsterren bij PSG, maar met Messi steekt er toch eentje bovenuit. Als die dan voor het eerst in België komt spelen, dan wordt daar natuurlijk over gepraat.” “Bij Brugge zorgt dat natuurlijk voor druk. Anderzijds verwacht ook niemand dat ze PSG zullen kloppen. Maar je wil toch ook niet afgaan. Vorige keer in de CL was het snel 0-3 en was de wedstrijd over, hopelijk is het vanavond een ander verhaal.” Manager Vincent Mannaert gaf eerder al aan dat hij zijn spelers tijdens de rust niet om truitjes wil zien bedelen. “Dan wordt het inderdaad genant”, zegt Ceulemans. “Maar ze zullen wel zo slim zijn om dat niet te doen.” “Als ze gewoon hun eigen wedstrijd spelen, zal het 9 op de 10 keer wel lukken om een goed resultaat te behalen. Als ze er alles aan hebben gedaan, kunnen ze later nog tegen hun kleinkinderen vertellen dat ze tegen Messi en co hebben gespeeld.” .Club-boegbeeld Ceulemans: “Niemand verwacht dat Club PSG klopt”De komst van Messi en co naar Jan Breydel laat geen enkele Club Brugge-fan onberoerd. Ook Club-icoon Jan Ceulemans, goed voor 4 titels en 3 Gouden Schoenen bij blauw-zwart, kijkt met grote ogen uit naar de wedstrijd van vanavond.”Het zijn allemaal wereldsterren bij PSG, maar met Messi steekt er toch eentje bovenuit. Als die dan voor het eerst in België komt spelen, dan wordt daar natuurlijk over gepraat.””Bij Brugge zorgt dat natuurlijk voor druk. Anderzijds verwacht ook niemand dat ze PSG zullen kloppen. Maar je wil toch ook niet afgaan. Vorige keer in de CL was het snel 0-3 en was de wedstrijd over, hopelijk is het vanavond een ander verhaal.”Manager Vincent Mannaert gaf eerder al aan dat hij zijn spelers tijdens de rust niet om truitjes wil zien bedelen.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement