Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

PSG is in het land, Draxler: “Club Brugge speelt goed voetbal”

PSG is in het land, Draxler: “Club Brugge speelt goed voetbal”

di 14 september 2021 12:20   Club Brugge Paris Saint-Germain   15/09 21u00UEFA Champions LeagueSpeeldag 115-09-2021 21:00 Club Brugge telt af naar zijn Europese opener. PSG zakt af naar Jan Breydel. Dat doet het normaal op volle sterkte. Mis hier niets van de ontmoeting in de Champions League van woensdagavond. Fase per fase 12:41Daar zijn deze 2 dagen alleen de PSG-spelers en -entourage welkom. vooraf, 12 uur 41.Daar zijn deze 2 dagen alleen de PSG-spelers en -entourage welkom   12:40PSG-bus is op weg naar het hotel Van der Valk in Oostkamp. vooraf, 12 uur 40.PSG-bus is op weg naar het hotel Van der Valk in Oostkamp   12:39vooraf, 12 uur 39. Messimania: “Ik wil graag de wereldvedetten eens zien”.Messimania: “Ik wil graag de wereldvedetten eens zien” 12:23vooraf, 12 uur 23. 12:21vooraf, 12 uur 21. MNM is geland. De privéjet van PSG is veilig geland op de luchthaven van Oostende na een vlucht van amper 18 minuten. .MNM is gelandDe privéjet van PSG is veilig geland op de luchthaven van Oostende na een vlucht van amper 18 minuten. 12:20vooraf, 12 uur 20. 11:53vooraf, 11 uur 53. 11:53vooraf, 11 uur 53. 11:53vooraf, 11 uur 53. 11:36vooraf, 11 uur 36. PSG mist Verratti en Ramos met blessures, Di Maria en Gueye zijn geschorst. PSG heeft de kern voor de match tegen Club Brugge bekendgemaakt. Marco Verratti, die bij het voorbije interlandintermezzo zijn linkerknie blesseerde, is nog minstens 10 dagen out. Hij valt dus geblesseerd af, van Sergio Ramos (kuit) was al geweten dat hij niet fit zou zijn. Met Angel di Maria en Idrissa Gueye ontbreken nog 2 grote namen in de Parijse selectie, zij zijn geschorst voor het treffen van morgen. Messi, Neymar en Mbappé vertoeven zoals verwacht in de kern, wellicht is de primeur voor Club Brugge dat ze alle drie voor het eerst samenspelen in een wedstrijd. .PSG mist Verratti en Ramos met blessures, Di Maria en Gueye zijn geschorstPSG heeft de kern voor de match tegen Club Brugge bekendgemaakt. Marco Verratti, die bij het voorbije interlandintermezzo zijn linkerknie blesseerde, is nog minstens 10 dagen out. Hij valt dus geblesseerd af, van Sergio Ramos (kuit) was al geweten dat hij niet fit zou zijn.Met Angel di Maria en Idrissa Gueye ontbreken nog 2 grote namen in de Parijse selectie, zij zijn geschorst voor het treffen van morgen.Messi, Neymar en Mbappé vertoeven zoals verwacht in de kern, wellicht is de primeur voor Club Brugge dat ze alle drie voor het eerst samenspelen in een wedstrijd. 11:35vooraf, 11 uur 35. 11:35vooraf, 11 uur 35. 11:35vooraf, 11 uur 35. 10:59vooraf, 10 uur 59. PSG is onderweg, Club Brugge traint. Terwijl de Franse vedetten reizen, hebben de Club-spelers de schoenen aangebonden. Om 10.45 u. komen ze het trainingsveld op. Coach Philippe Clement met de glimlach. .PSG is onderweg, Club Brugge traintTerwijl de Franse vedetten reizen, hebben de Club-spelers de schoenen aangebonden. Om 10.45 u. komen ze het trainingsveld op. Coach Philippe Clement met de glimlach. 10:59vooraf, 10 uur 59. 09:49vooraf, 09 uur 49. In de Champions League zijn er alleen moeilijke matchen.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement