Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

LIVESTREAM EK wielrennen: Vanhoucke is mee, Gilbert bij de gelosten

LIVESTREAM EK wielrennen: Vanhoucke is mee, Gilbert bij de gelosten

Kijk naar het EK wielrennen bij de profs: Fase per fase 14:0114 uur 01. De 12 leiders uit 7 landen rijden niet weg van het peloton met Evenepoel en alle andere favorieten. De Portugezen brengen het verschil terug naar 39 seconden. .De 12 leiders uit 7 landen rijden niet weg van het peloton met Evenepoel en alle andere favorieten. De Portugezen brengen het verschil terug naar 39 seconden. 13:58Gilbert had kettingproblemen. Er is meer duidelijkheid over Gilbert. Zijn ketting ging eraf tijdens de tweede beklimming van de dag en daardoor raakte hij achterop. . 13 uur 58. Gilbert had kettingproblemenEr is meer duidelijkheid over Gilbert. Zijn ketting ging eraf tijdens de tweede beklimming van de dag en daardoor raakte hij achterop. 13:5613 uur 56. Gilbert in de problemen.Gilbert in de problemen 13:5513 uur 55. De groep gelosten met Gilbert wordt op een halve minuut gemeld. Komen ze nog terug? .De groep gelosten met Gilbert wordt op een halve minuut gemeld. Komen ze nog terug? 13:5413 uur 54. In het peloton zijn het de Portugezen die het werk opknappen. Hun kopmannen: Rui Costa en Joao Almeida. .In het peloton zijn het de Portugezen die het werk opknappen. Hun kopmannen: Rui Costa en Joao Almeida. 13:5313 uur 53. We weten niet wat er met Gilbert is gebeurd. Er zit daar ook een Italiaan, dat zal ook niet de bedoeling zijn. José De Cauwer.We weten niet wat er met Gilbert is gebeurd. Er zit daar ook een Italiaan, dat zal ook niet de bedoeling zijn.José De Cauwer 13:5213 uur 52. Op de lange klim richting Candrai is het peloton niet al te groot meer. Eén ding staat nu al vast: er wint vandaag een sterke beer! .Op de lange klim richting Candrai is het peloton niet al te groot meer. Eén ding staat nu al vast: er wint vandaag een sterke beer! 13:5113 uur 51. Philippe Gilbert en Gianni Vermeersch zitten in een groep achter het peloton. Is hun EK al voorbij voor het goed en wel begon? .Philippe Gilbert en Gianni Vermeersch zitten in een groep achter het peloton. Is hun EK al voorbij voor het goed en wel begon? 13:5013 uur 50. Sterke Fransen en Spanjaarden. Het draait goed rond voorin. De Fransen zijn met drie, de Spanjaarden zelfs met vier. Zij knappen dan ook het harde werk op. .Sterke Fransen en SpanjaardenHet draait goed rond voorin. De Fransen zijn met drie, de Spanjaarden zelfs met vier. Zij knappen dan ook het harde werk op. 13:49Campenaerts bij Vanthourenhout. Na zijn kopbeurt van daarnet moet Campenaerts wat bekomen in de staart van het peloton. Hij zoekt meteen ook de volgwagen van Sven Vanthourenhout op. . 13 uur 49. Campenaerts bij VanthourenhoutNa zijn kopbeurt van daarnet moet Campenaerts wat bekomen in de staart van het peloton. Hij zoekt meteen ook de volgwagen van Sven Vanthourenhout op. 13:4313 uur 43. De Belgen knapten even het harde werk op voorin het peloton, maar zijn daarmee gestopt. Het zijn nu de Italianen die de kop doen. .De Belgen knapten even het harde werk op voorin het peloton, maar zijn daarmee gestopt. Het zijn nu de Italianen die de kop doen. 13:4213 uur 42. Wat een interessante ontwikkeling! Renaat Schotte.Wat een interessante ontwikkeling!Renaat Schotte 13:4113 uur 41. 12 leiders. Pinot, Bonnamour, Paret-Peintre en Vanhoucke hebben het gezelschap gekregen van Izagirre G., Bagioli, Rapp, Grossschartner, Reichenbach, Landa, Soto en De La Cruz.  .12 leidersPinot, Bonnamour, Paret-Peintre en Vanhoucke hebben het gezelschap gekregen van Izagirre G., Bagioli, Rapp, Grossschartner, Reichenbach, Landa, Soto en De La Cruz.  13:3713 uur 37. De situatie:. Vanhoucke, Bonnamour, Paret-Peintre en Pinot zijn met z'n vieren weg. Het peloton volgt op 13 seconden, tussenin zit een grote groep met veel Spanjaarden. .De situatie:Vanhoucke, Bonnamour, Paret-Peintre en Pinot zijn met z’n vieren weg. Het peloton volgt op 13 seconden, tussenin zit een grote groep met veel Spanjaarden. 13:3613 uur 36. Het is oorlog! Renaat Schotte.Het is oorlog!Renaat Schotte 13:36Mis geen moment van de koers met dit duo:. 13 uur 36.Mis geen moment van de koers met dit duo: 13:3513 uur 35. LIVESTREAM. U hoeft vanaf nu geen moment te missen van dit EK wielrennen. Renaat Schotte en José De Cauwer loodsen u doorheen de uitzending op één en in onze livestream. .LIVESTREAMU hoeft vanaf nu geen moment te missen van dit EK wielrennen. Renaat Schotte en José De Cauwer loodsen u doorheen de uitzending op één en in onze livestream. 13:3313 uur 33. Sterke Fransen. Er gebeurt heel veel op de klim richting Vigo Cavedine. De Spanjaarden zijn zowaar met z'n zessen in de achtervolging op Pinot, Vanhoucke, Paret-Peintre en Bonnamour. Soto en Adria zijn teruggewaaid. .Sterke FransenEr gebeurt heel veel op de klim richting Vigo Cavedine. De Spanjaarden zijn zowaar met z’n zessen in de achtervolging op Pinot, Vanhoucke, Paret-Peintre en Bonnamour. Soto en Adria zijn teruggewaaid. 13:3113 uur 31. Pinot is mee. Ook de Fransen hebben een nieuw mannetje in de kopgroep: Thibaut Pinot is zowaar komen aansluiten bergop. .Pinot is meeOok de Fransen hebben een nieuw mannetje in de kopgroep: Thibaut Pinot is zowaar komen aansluiten bergop. 13:2813 uur 28. Adria dicht de kloof met de vier vluchters in geen tijd. Hij zet zich meteen op kop, maar de rest is niet ver. .Adria dicht de kloof met de vier vluchters in geen tijd. Hij zet zich meteen op kop, maar de rest is niet ver.alles weergevenalles weergeven

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement