Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

EK 3×3 Belgian Lions draait uit op sisser na winst van Oekraïne tegen Servië

EK 3×3 Belgian Lions draait uit op sisser na winst van Oekraïne tegen Servië

De 3×3 Belgian Lions zijn verrassend uitgeschakeld in de groepsfase van het EK 3×3 basketbal in Parijs. Na een goede start met winst tegen Oekraïne, verloren de Belgen van topland Servië. Oekraïne klopte vanavond de Serviërs. Het Belgische kwartet mag zijn koffers alweer pakken.

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Als Servië wint van Oekraïne, ligt de weg naar de kwartfinales voor ons wijd open”, relativeerde kapitein Nick Celis het verlies tegen Servië eerder deze  avond.

 

Advertisement. Scroll to continue reading.

in de partij tussen Oekraïne en Servië toonde die laatse een ander gelaat. Servië speelde zwak en werd al snel op achtervolgen aangewezen. Oekraïne duwde door, won de wedstrijd met 17-21 én verzekerde zich zo van een plek in de kwartfinales. Ten koste van de Belgian Lions.

 

Advertisement. Scroll to continue reading.

Een zware domper voor de Belgen, die eerder vandaag wonnen van Oekraïne. Alle ploegen in groep A wonnen en verloren dus één wedstrijd. België heeft het slechtste puntensaldo en komt morgen niet meer in actie onder de Eiffeltoren.

 

Advertisement. Scroll to continue reading.

Na de puike prestatie in Tokio, is dit een zware domper voor de 3×3 Belgian Lions. Ook in Parijs is eremetaal hen niet gegund. 

Advertisement. Scroll to continue reading.

De Belgen wonnen hun eerste match tegen Oekraïne.

Advertisement. Scroll to continue reading.

,

3×3 Belgian Lions op EK

 1. 20 uur 11. Belgen supporteren voor Servië. Om 20.35 uur staat de laatste groepsmatch van groep A op het programma. Oekraïne treft dan Servië. Als de beul van de Belgen ook die partij wint, gaan de Belgian Lions alsnog door naar de kwartfinales. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Belgen supporteren voor Servië

  Om 20.35 uur staat de laatste groepsmatch van groep A op het programma. Oekraïne treft dan Servië. Als de beul van de Belgen ook die partij wint, gaan de Belgian Lions alsnog door naar de kwartfinales.

 2. 20 uur 09. Celis: “Als Servië wint van Oekraïne, ligt het voor ons wijd open”.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Celis: “Als Servië wint van Oekraïne, ligt het voor ons wijd open”

 3. 20 uur 06. Einde: 20-12. De Belgen moesten de wet van de sterkste ondergaan tegen Servië. Na een felle start van het topland, moesten de Lions achter de feiten aanhollen. Na 10 minuten is de eindstand 20-12. België moet hopen dat Servië ook uitpakt tegen Oekraïne. .

  Einde: 20-12

  De Belgen moesten de wet van de sterkste ondergaan tegen Servië. Na een felle start van het topland, moesten de Lions achter de feiten aanhollen. Na 10 minuten is de eindstand 20-12. België moet hopen dat Servië ook uitpakt tegen Oekraïne.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 4. 20 uur 03. Tweepunters vliegen binnen! Enkele seconden na Servië, gooit Vervoort een knappe tweepunter. 16-10, een moeilijke opgave voor de Belgen met slechts twee minuutjes op de klok. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Tweepunters vliegen binnen!

  Enkele seconden na Servië, gooit Vervoort een knappe tweepunter. 16-10, een moeilijke opgave voor de Belgen met slechts twee minuutjes op de klok.

 5. 20 uur 02. De voorsprong van 7 punten blijft op het bord staan. De Belgen knokken nu wel voor elke bal en kunnen gelijke tred houden. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  De voorsprong van 7 punten blijft op het bord staan. De Belgen knokken nu wel voor elke bal en kunnen gelijke tred houden.

 6. 19 uur 58. Halfweg: 11-4. Servië lijkt een maatje te groot voor de Belgen. Ze zijn technischer en sterker. De voorsprong bedraagt halfweg 7 punten. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Halfweg: 11-4

  Servië lijkt een maatje te groot voor de Belgen. Ze zijn technischer en sterker. De voorsprong bedraagt halfweg 7 punten.

 7. 19 uur 55. Serviërs stomen door. De kloof tussen Servië en België bedraagt 5 punten. De stugge tegenstander van de Lions maakt wel veel fouten: ook 5 stuks. Kunnen de Belgen daar binnenkort van profiteren met vrijworpen? .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Serviërs stomen door

  De kloof tussen Servië en België bedraagt 5 punten. De stugge tegenstander van de Lions maakt wel veel fouten: ook 5 stuks. Kunnen de Belgen daar binnenkort van profiteren met vrijworpen?

 8. 19 uur 51. Na twee minuten voelen de Belgian Lions meteen het niveauverschil. Servië speelt erg agressief en efficiënt. De Belgen hollen achter de feiten aan: 5-1. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Na twee minuten voelen de Belgian Lions meteen het niveauverschil. Servië speelt erg agressief en efficiënt. De Belgen hollen achter de feiten aan: 5-1.

 9. 19 uur 46. Lions betreden het terrein. Voor de tweede en laatste keer vandaag maken de Belgian Lions hun opwachting in Parijs. Kunnen ze zich tegen topland Servië verzekeren van de kwartfinales? .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Lions betreden het terrein

  Voor de tweede en laatste keer vandaag maken de Belgian Lions hun opwachting in Parijs. Kunnen ze zich tegen topland Servië verzekeren van de kwartfinales?

 10. 19 uur 45.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

    

 11. 18 uur 23. 2e wedstrijd om 19.45 uur. Na de nipte overwinning tegen Oekraïne moeten de Belgian Lions straks al opnieuw aan de bak. Om 19.45 uur spelen onze landgenoten namelijk tegen topland Servië. .

  2e wedstrijd om 19.45 uur

  Na de nipte overwinning tegen Oekraïne moeten de Belgian Lions straks al opnieuw aan de bak. Om 19.45 uur spelen onze landgenoten namelijk tegen topland Servië.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 12. 18 uur 22. 3×3 winnen eerste wedstrijd met 11-10. De Belgische 3×3 hebben hun eerste EK-wedstrijd moeizaam gewonnen van Oekraïne. In een matige partij hadden de Lions lange tijd moeite om te scoren, maar in het 2e deel van de wedstrijd kwam de klasse  uit Tokio dan toch af en toe bovendrijven. Uiteindelijk mochten Vervoort en co wel nog blij zijn met een nipte 11-10-overwinning, want in de laatste seconden strandde de Oekraïense buzzer beater op de ring. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  3×3 winnen eerste wedstrijd met 11-10

  De Belgische 3×3 hebben hun eerste EK-wedstrijd moeizaam gewonnen van Oekraïne.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  In een matige partij hadden de Lions lange tijd moeite om te scoren, maar in het 2e deel van de wedstrijd kwam de klasse  uit Tokio dan toch af en toe bovendrijven.

  Uiteindelijk mochten Vervoort en co wel nog blij zijn met een nipte 11-10-overwinning, want in de laatste seconden strandde de Oekraïense buzzer beater op de ring.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Advertisement. Scroll to continue reading.

 13. 18 uur 21. België ontsnapt! Met nog 5 seconden te spelen ontsnappen de Lions in extremis nog aan de nederlaag. De Belgische 3×3 trekken de overwinning uiteindelijk met 11-10 over de streep. .

  België ontsnapt!

  Met nog 5 seconden te spelen ontsnappen de Lions in extremis nog aan de nederlaag. De Belgische 3×3 trekken de overwinning uiteindelijk met 11-10 over de streep.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 14. 18 uur 17. Nog 60 seconden. Na een vrije worp verkleint Oekraïne de Belgische voorsprong opnieuw. Met nog 1 minuut op de klok staat het plots 11-9. .

  Nog 60 seconden

  Na een vrije worp verkleint Oekraïne de Belgische voorsprong opnieuw. Met nog 1 minuut op de klok staat het plots 11-9.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 15. 18 uur 15. 10-5. De Belgen vinden nu toch iets makkelijker de weg naar het net en vergroten hun voorsprong tot 10-5. Met nog iets minder dan 2 minuten te gaan, lijken onze landgenoten zegezeker. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  10-5

  De Belgen vinden nu toch iets makkelijker de weg naar het net en vergroten hun voorsprong tot 10-5. Met nog iets minder dan 2 minuten te gaan, lijken onze landgenoten zegezeker.

 16. 18 uur 13. Voorlopig halen de Lions nog niet hun niveau van op de Spelen. Vervoort en co mogen van geluk spreken dat ook Oekraïne steken laat vallen in het afwerken. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Voorlopig halen de Lions nog niet hun niveau van op de Spelen. Vervoort en co mogen van geluk spreken dat ook Oekraïne steken laat vallen in het afwerken.

 17. 18 uur 10. Nog 4 minuten. Met nog 4 minuten te gaan leidt België nog steeds met 3 punten. Dankzij de 6-3-voorsprong lijken de Belgen op weg naar hun 1e overwinning op dit EK. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Nog 4 minuten

  Met nog 4 minuten te gaan leidt België nog steeds met 3 punten. Dankzij de 6-3-voorsprong lijken de Belgen op weg naar hun 1e overwinning op dit EK.

 18. 18 uur 06. De Belgen drukken het gaspedaal nu wat harder in en slaan een kloofje. Na een knappe treffer van Bogaerts leiden de Lions nu met 5-2. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  De Belgen drukken het gaspedaal nu wat harder in en slaan een kloofje. Na een knappe treffer van Bogaerts leiden de Lions nu met 5-2.

 19. 18 uur 02. Met nog 6 minuten en 30 seconden op de klok krijgen we een korte break. De Lions leiden voorlopig met 3 tegen 2. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Met nog 6 minuten en 30 seconden op de klok krijgen we een korte break. De Lions leiden voorlopig met 3 tegen 2.

 20. 17 uur 56. Beide ploegen houden elkaar in evenwicht in de openingsfase. Het staat voorlopig 2-2. Wie kan er als eerste een kloofje slaan? .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Beide ploegen houden elkaar in evenwicht in de openingsfase. Het staat voorlopig 2-2. Wie kan er als eerste een kloofje slaan?

","textStripped":"Om 20.35 uur staat de laatste groepsmatch van groep A op het programma. Oekraïne treft dan Servië. Als de beul van de Belgen ook die partij wint, gaan de Belgian Lions alsnog door naar de kwartfinales.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1954407","title":"Celis: "Als Servië wint van Oekraïne, ligt het voor ons wijd open"","time":"??+?","eventTime":1631383740000,"type":"VIDEO","sport":"GENERIC","videoId":"vid-e7d294a4-9aa9-4c07-9117-c6f68b377e3d","publicationId":"pbs-pub-460f6c27-9f7a-4ba8-bf77-2697b53ec10b","assetName":"3X3 BELGIE SERVIE RUW INTERVIEW","imageUrl":"//images.vrt.be/width320/2021/09/11/ea21b0ea-133a-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","playerId":"/content/sporza/nl/matches/basketbal/2021-09/ek-3x3-mannen/jcr:content/par-body/timeline/video-5f2d2011-4062-4f11-9ac5-1d1c47e7670d"},{"eventId":"1953313","title":"Einde: 20-12","source":"","time":"??+?","eventTime":1631383568344,"text":"

De Belgen moesten de wet van de sterkste ondergaan tegen Servië. Na een felle start van het topland, moesten de Lions achter de feiten aanhollen. Na 10 minuten is de eindstand 20-12. België moet hopen dat Servië ook uitpakt tegen Oekraïne. ","textStripped":"De Belgen moesten de wet van de sterkste ondergaan tegen Servië. Na een felle start van het topland, moesten de Lions achter de feiten aanhollen. Na 10 minuten is de eindstand 20-12. België moet hopen dat Servië ook uitpakt tegen Oekraïne.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1953176","title":"Tweepunters vliegen binnen!","source":"","time":"??+?","eventTime":1631383423692,"text":"

Enkele seconden na Servië, gooit Vervoort een knappe tweepunter. 16-10, een moeilijke opgave voor de Belgen met slechts twee minuutjes op de klok.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Enkele seconden na Servië, gooit Vervoort een knappe tweepunter. 16-10, een moeilijke opgave voor de Belgen met slechts twee minuutjes op de klok.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1953144","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1631383331884,"text":"

De voorsprong van 7 punten blijft op het bord staan. De Belgen knokken nu wel voor elke bal en kunnen gelijke tred houden. ","textStripped":"De voorsprong van 7 punten blijft op het bord staan. De Belgen knokken nu wel voor elke bal en kunnen gelijke tred houden.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1953054","title":"Halfweg: 11-4","source":"","time":"??+?","eventTime":1631383086898,"text":"

Servië lijkt een maatje te groot voor de Belgen. Ze zijn technischer en sterker. De voorsprong bedraagt halfweg 7 punten.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Servië lijkt een maatje te groot voor de Belgen. Ze zijn technischer en sterker. De voorsprong bedraagt halfweg 7 punten.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1953016","title":"Serviërs stomen door","source":"","time":"??+?","eventTime":1631382905607,"text":"

De kloof tussen Servië en België bedraagt 5 punten. De stugge tegenstander van de Lions maakt wel veel fouten: ook 5 stuks. Kunnen de Belgen daar binnenkort van profiteren met vrijworpen? ","textStripped":"De kloof tussen Servië en België bedraagt 5 punten. De stugge tegenstander van de Lions maakt wel veel fouten: ook 5 stuks. Kunnen de Belgen daar binnenkort van profiteren met vrijworpen?","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1952980","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1631382712930,"text":"

Na twee minuten voelen de Belgian Lions meteen het niveauverschil. Servië speelt erg agressief en efficiënt. De Belgen hollen achter de feiten aan: 5-1.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Na twee minuten voelen de Belgian Lions meteen het niveauverschil. Servië speelt erg agressief en efficiënt. De Belgen hollen achter de feiten aan: 5-1.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1952858","title":"Lions betreden het terrein","source":"","time":"??+?","eventTime":1631382388928,"text":"

Voor de tweede en laatste keer vandaag maken de Belgian Lions hun opwachting in Parijs. Kunnen ze zich tegen topland Servië verzekeren van de kwartfinales? ","textStripped":"Voor de tweede en laatste keer vandaag maken de Belgian Lions hun opwachting in Parijs. Kunnen ze zich tegen topland Servië verzekeren van de kwartfinales?","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1952843","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1631382318410,"type":"IMAGE","sport":"GENERIC","url":"//images.vrt.be/orig/2021/09/11/36989ab6-131e-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","caption":"","altTag":""},{"eventId":"1951994","title":"2e wedstrijd om 19.45 uur","source":"","time":"??+?","eventTime":1631377439961,"text":"

Na de nipte overwinning tegen Oekraïne moeten de Belgian Lions straks al opnieuw aan de bak. Om 19.45 uur spelen onze landgenoten namelijk tegen topland Servië.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Na de nipte overwinning tegen Oekraïne moeten de Belgian Lions straks al opnieuw aan de bak. Om 19.45 uur spelen onze landgenoten namelijk tegen topland Servië.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1952218","title":"3x3 winnen eerste wedstrijd met 11-10","source":"","time":"??+?","eventTime":1631377320000,"text":"

De Belgische 3x3 hebben hun eerste EK-wedstrijd moeizaam gewonnen van Oekraïne. In een matige partij hadden de Lions lange tijd moeite om te scoren, maar in het 2e deel van de wedstrijd kwam de klasse  uit Tokio dan toch af en toe bovendrijven. Uiteindelijk mochten Vervoort en co wel nog blij zijn met een nipte 11-10-overwinning, want in de laatste seconden strandde de Oekraïense buzzer beater op de ring. ","textStripped":"De Belgische 3x3 hebben hun eerste EK-wedstrijd moeizaam gewonnen van Oekraïne. In een matige partij hadden de Lions lange tijd moeite om te scoren, maar in het 2e deel van de wedstrijd kwam de klasse uit Tokio dan toch af en toe bovendrijven. Uiteindelijk mochten Vervoort en co wel nog blij zijn met een nipte 11-10-overwinning, want in de laatste seconden strandde de Oekraïense buzzer beater op de ring.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1951976","title":"België ontsnapt!","source":"","time":"??+?","eventTime":1631377308277,"text":"

Met nog 5 seconden te spelen ontsnappen de Lions in extremis nog aan de nederlaag. De Belgische 3x3 trekken de overwinning uiteindelijk met 11-10 over de streep.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Met nog 5 seconden te spelen ontsnappen de Lions in extremis nog aan de nederlaag. De Belgische 3x3 trekken de overwinning uiteindelijk met 11-10 over de streep.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1951953","title":"Nog 60 seconden","source":"","time":"??+?","eventTime":1631377071713,"text":"

Na een vrije worp verkleint Oekraïne de Belgische voorsprong opnieuw. Met nog 1 minuut op de klok staat het plots 11-9. ","textStripped":"Na een vrije worp verkleint Oekraïne de Belgische voorsprong opnieuw. Met nog 1 minuut op de klok staat het plots 11-9.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1951922","title":"10-5","source":"","time":"??+?","eventTime":1631376909724,"text":"

De Belgen vinden nu toch iets makkelijker de weg naar het net en vergroten hun voorsprong tot 10-5. Met nog iets minder dan 2 minuten te gaan, lijken onze landgenoten zegezeker.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"De Belgen vinden nu toch iets makkelijker de weg naar het net en vergroten hun voorsprong tot 10-5. Met nog iets minder dan 2 minuten te gaan, lijken onze landgenoten zegezeker.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1951885","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1631376780391,"text":"

Voorlopig halen de Lions nog niet hun niveau van op de Spelen. Vervoort en co mogen van geluk spreken dat ook Oekraïne steken laat vallen in het afwerken. ","textStripped":"Voorlopig halen de Lions nog niet hun niveau van op de Spelen. Vervoort en co mogen van geluk spreken dat ook Oekraïne steken laat vallen in het afwerken.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1951861","title":"Nog 4 minuten","source":"","time":"??+?","eventTime":1631376625608,"text":"

Met nog 4 minuten te gaan leidt België nog steeds met 3 punten. Dankzij de 6-3-voorsprong lijken de Belgen op weg naar hun 1e overwinning op dit EK.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Met nog 4 minuten te gaan leidt België nog steeds met 3 punten. Dankzij de 6-3-voorsprong lijken de Belgen op weg naar hun 1e overwinning op dit EK.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1951831","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1631376386353,"text":"

De Belgen drukken het gaspedaal nu wat harder in en slaan een kloofje. Na een knappe treffer van Bogaerts leiden de Lions nu met 5-2. ","textStripped":"De Belgen drukken het gaspedaal nu wat harder in en slaan een kloofje. Na een knappe treffer van Bogaerts leiden de Lions nu met 5-2.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1951754","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1631376169153,"text":"

Met nog 6 minuten en 30 seconden op de klok krijgen we een korte break. De Lions leiden voorlopig met 3 tegen 2.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Met nog 6 minuten en 30 seconden op de klok krijgen we een korte break. De Lions leiden voorlopig met 3 tegen 2.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1951690","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1631375794950,"text":"

Beide ploegen houden elkaar in evenwicht in de openingsfase. Het staat voorlopig 2-2. Wie kan er als eerste een kloofje slaan? ","textStripped":"Beide ploegen houden elkaar in evenwicht in de openingsfase. Het staat voorlopig 2-2. Wie kan er als eerste een kloofje slaan?","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1951586","title":"Daar zijn ze!","source":"","time":"??+?","eventTime":1631375766968,"text":"

Daar zijn de Belgian Lions? Schieten onze landgenoten meteen goed uit de startblokken tegen Oekraïne?

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Daar zijn de Belgian Lions? Schieten onze landgenoten meteen goed uit de startblokken tegen Oekraïne?","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1949729","title":"1e wedstrijd om 17.55 uur","source":"","time":"??+?","eventTime":1631372760997,"text":"

De Belgian Lions beginnen om 17.55 uur aan hun eerste EK-wedstrijd tegen Oekraïne. Om 19.45 uur spelen onze landgenoten vervolgens al een 2e keer, tegen Servië. ","textStripped":"De Belgian Lions beginnen om 17.55 uur aan hun eerste EK-wedstrijd tegen Oekraïne. Om 19.45 uur spelen onze landgenoten vervolgens al een 2e keer, tegen Servië.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"}],"matchId":"3301189","name":"EK 3x3 mannen","startTime":"2021-09-11T09:36:00.000+0200","teams":[],"highlight":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3301189"}}},"title":"3x3 Belgian Lions op EK","matchID":"3301189","layout":"default","context":"web","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","timestamp":"1631441014344","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3301189","interval":10}-->

Advertisement. Scroll to continue reading.
basketbal 3×3 Belgian Lions
taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement