Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Thomas Pieters zakt naar de 8e plaats in Surrey

Thomas Pieters zakt naar de 8e plaats in Surrey

20:1620 uur 16. Pieters verliest terrein. Na een derde ronde van 71 slagen is Thomas Pieters naar de veertiende plaats gezakt op het PGA Championship golftoernooi. Pieters, die met een foutloze tweede ronde van 66 slagen was opgeklommen naar de achtste plaats, putte op zijn eerste vier holes twee birdies weg, waarmee hij even op de tweede plaats vertoefde. Op de holes zeven, elf en veertien ging hij in de fout, maar op de veertiende en achttiende hole putte de 29-jarige Antwerpenaar nog twee birdies weg, wat resulteerde in een ronde van één onder par en een gedeelde veertiende plaats. In de stand telt Pieters vijf slagen meer dan de Italiaan Francesco Laporta die alleen de leiding waarneemt en een slag beter doet dan de Engelsman Laurie Canter. De 29-jarige Italiaan die vorige week al sterk voor de dag kwam met een vierde plaats in de Italian Open, won nog nooit een toernooi op het hoogste niveau, maar werd twee jaar terug wel eindwinnaar in de Road to Mallorca, het Challenge Tour eindklassement. .Pieters verliest terreinNa een derde ronde van 71 slagen is Thomas Pieters naar de veertiende plaats gezakt op het PGA Championship golftoernooi.Pieters, die met een foutloze tweede ronde van 66 slagen was opgeklommen naar de achtste plaats, putte op zijn eerste vier holes twee birdies weg, waarmee hij even op de tweede plaats vertoefde. Op de holes zeven, elf en veertien ging hij in de fout, maar op de veertiende en achttiende hole putte de 29-jarige Antwerpenaar nog twee birdies weg, wat resulteerde in een ronde van één onder par en een gedeelde veertiende plaats.In de stand telt Pieters vijf slagen meer dan de Italiaan Francesco Laporta die alleen de leiding waarneemt en een slag beter doet dan de Engelsman Laurie Canter. De 29-jarige Italiaan die vorige week al sterk voor de dag kwam met een vierde plaats in de Italian Open, won nog nooit een toernooi op het hoogste niveau, maar werd twee jaar terug wel eindwinnaar in de Road to Mallorca, het Challenge Tour eindklassement.11-09-2021 11-09-2021. 21:2721 uur 27. Detry gediskwalificeerd, Pieters rukt op. Na de tweede dag van de PGA Championship is de Thai Kiradech Aphinbarnrat de enige leider met een score van -12. Thomas Detry, gisteren nog de beste Belg, werd vandaag gediskwalificeerd na het indienen van een incorrecte scorekaart.  Thomas Pieters heeft wel een goede tweede dag achter de rug. Hij is nu gedeeld 8e met -8. Voor Nicolas Colsaerts zit het toernooi erop, hij haalde de cut niet. .Detry gediskwalificeerd, Pieters rukt opNa de tweede dag van de PGA Championship is de Thai Kiradech Aphinbarnrat de enige leider met een score van -12.Thomas Detry, gisteren nog de beste Belg, werd vandaag gediskwalificeerd na het indienen van een incorrecte scorekaart. Thomas Pieters heeft wel een goede tweede dag achter de rug. Hij is nu gedeeld 8e met -8. Voor Nicolas Colsaerts zit het toernooi erop, hij haalde de cut niet. 21:2321 uur 23.10-09-2021 10-09-2021. 21:3921 uur 39. Detry opent met -3, Pieters met -2. Thomas Detry is het beste van de drie Belgen uit de startblokken geschoten in Surrey. Hij opende met een ronde van 69 slagen, goed voor -3 en een gedeelde 12e plaats. Thomas Pieters deed één slag minder goed dan zijn naamgenoot, hij is voorlopig gedeeld 22e. Nicolas Colsaerts haalde net par met 72 slagen. Niet alle spelers hebben alle holes kunnen afwerken door de invallende duisternis. De leidersplaats is voorlopig voor de Thai Kiradech Aphibarnrat en de Zuid-Afrikaan Christiaan Bezuidenhout met -8. .Detry opent met -3, Pieters met -2Thomas Detry is het beste van de drie Belgen uit de startblokken geschoten in Surrey. Hij opende met een ronde van 69 slagen, goed voor -3 en een gedeelde 12e plaats.Thomas Pieters deed één slag minder goed dan zijn naamgenoot, hij is voorlopig gedeeld 22e. Nicolas Colsaerts haalde net par met 72 slagen.Niet alle spelers hebben alle holes kunnen afwerken door de invallende duisternis. De leidersplaats is voorlopig voor de Thai Kiradech Aphibarnrat en de Zuid-Afrikaan Christiaan Bezuidenhout met -8. 20:2120 uur 21. 20:1920 uur 19.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement