Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

LIVESTREAM: Wat kan Lotte Kopecky op het EK wielrennen?

LIVESTREAM: Wat kan Lotte Kopecky op het EK wielrennen?

Fase per fase 16:0416 uur 04. We klimmen opnieuw, maar de voorsprong van de vier groeit alleen maar. Van Dijk, Biannic, Kasper en Paladin hebben bijna 40 seconden. .We klimmen opnieuw, maar de voorsprong van de vier groeit alleen maar. Van Dijk, Biannic, Kasper en Paladin hebben bijna 40 seconden. 16:0116 uur 01. Wat doet Nederland nu? Lieselot Decroix.Wat doet Nederland nu?Lieselot Decroix 16:0016 uur . Ellen van Dijk bleef in de tijdrit als enige in de buurt van Marlen Reusser. De Nederlandse is dus in goeden doen en dat toont ze nu ook in de wegrit. .Ellen van Dijk bleef in de tijdrit als enige in de buurt van Marlen Reusser. De Nederlandse is dus in goeden doen en dat toont ze nu ook in de wegrit. 15:5915 uur 59. Halfweg. Het kwartet leidsters duikt opnieuw de binnenstad in. We zitten halfweg koers en eindelijk lijkt het EK echt ontploft. .HalfwegHet kwartet leidsters duikt opnieuw de binnenstad in. We zitten halfweg koers en eindelijk lijkt het EK echt ontploft. 15:5815 uur 58. In de achtervolging bundelen Oyarbide (Spa) en Lach (Pol) de krachten. Ze rijden een klein beetje voor het peloton uit, waar Julie Van de Velde nu het werk opknapt. .In de achtervolging bundelen Oyarbide (Spa) en Lach (Pol) de krachten. Ze rijden een klein beetje voor het peloton uit, waar Julie Van de Velde nu het werk opknapt. 15:5515 uur 55. In het peloton is de organisatie niet meteen op poten gezet. De vier hebben al een mooie voorsprong. .In het peloton is de organisatie niet meteen op poten gezet. De vier hebben al een mooie voorsprong. 15:5415 uur 54. Dit is een interessante ontwikkeling. Vier toplanden zijn vertegenwoordigd met goede rensters. Wie neemt nu zijn verantwoordelijkheid. Ruben Van Gucht.Dit is een interessante ontwikkeling. Vier toplanden zijn vertegenwoordigd met goede rensters. Wie neemt nu zijn verantwoordelijkheid.Ruben Van Gucht 15:5315 uur 53. Vier vluchters. Drie vrouwen met Kasper (Dui), Van Dijk (Ned) en Biannic (Fra) hebben een kloofje te pakken, ook Paladin (Ita) komt aansluiten bergaf. .Vier vluchtersDrie vrouwen met Kasper (Dui), Van Dijk (Ned) en Biannic (Fra) hebben een kloofje te pakken, ook Paladin (Ita) komt aansluiten bergaf. 15:5115 uur 51. Een van de Italianen versnelt in de afdaling, maar raakt niet weg. Pieters springt meteen op het wiel. .Een van de Italianen versnelt in de afdaling, maar raakt niet weg. Pieters springt meteen op het wiel. 15:49De voorwacht van het peloton bergop. 15 uur 49.De voorwacht van het peloton bergop   15:4615 uur 46. Nog drie Belgen. Nog drie Belgische vrouwen maken deel uit van het peloton: Julie Van de Velde, Lotte Kopecky en Lone Meertens. Voor alle anderen zit de koers er al op. .Nog drie BelgenNog drie Belgische vrouwen maken deel uit van het peloton: Julie Van de Velde, Lotte Kopecky en Lone Meertens. Voor alle anderen zit de koers er al op. 15:4515 uur 45. Ook Duval redt het niet. Ook het verhaal van Duval is voorbij. Nog 60km op de teller en het zijn nu de Noorse vrouwen die de kop doen. .Ook Duval redt het nietOok het verhaal van Duval is voorbij. Nog 60km op de teller en het zijn nu de Noorse vrouwen die de kop doen. 15:4015 uur 40. We beginnen aan de vierde beklimming van de dag met Eugénie Duval op kop. Ze heeft 15 seconden op de voorwacht van het peloton. .We beginnen aan de vierde beklimming van de dag met Eugénie Duval op kop. Ze heeft 15 seconden op de voorwacht van het peloton. 15:37Van Vleuten mist bevoorrading. Annemiek van Vleuten mist tot twee keer toe een drinkbus tijdens de bevoorradingszone. Ze zal iemand naar de volgauto moeten sturen. . 15 uur 37. Van Vleuten mist bevoorradingAnnemiek van Vleuten mist tot twee keer toe een drinkbus tijdens de bevoorradingszone. Ze zal iemand naar de volgauto moeten sturen. 15:3315 uur 33. Duval solo. De Duitse vrouwen blijven knallen op kop van het peloton. Ze laten Duval wat voor zich uit rijden. .Duval soloDe Duitse vrouwen blijven knallen op kop van het peloton. Ze laten Duval wat voor zich uit rijden. 15:3015 uur 30. Kopecky voor de start: “Het wordt een loodzware wedstrijd”.Kopecky voor de start: “Het wordt een loodzware wedstrijd” 15:2815 uur 28. Annemiek van Vleuten, de topfavoriete, zagen we nog geen enkele keer in beeld. Geen goed teken voor de tegenstand. .Annemiek van Vleuten, de topfavoriete, zagen we nog geen enkele keer in beeld. Geen goed teken voor de tegenstand. 15:2615 uur 26. Kopecky zit attent “voorin”, maar veel vrouwen blijven er eigenlijk niet veel meer over. We zitten nog niet eens halfweg. .Kopecky zit attent “voorin”, maar veel vrouwen blijven er eigenlijk niet veel meer over. We zitten nog niet eens halfweg. 15:2315 uur 23. De koers wordt nu toch wat harder gemaakt en daar is Jesse Vandenbulcke het slachtoffer van. .De koers wordt nu toch wat harder gemaakt en daar is Jesse Vandenbulcke het slachtoffer van. 15:2215 uur 22. De beklimmingen worden aan een strak tempo afgewerkt. Die neem je mee in de rugzak. Ruben Van Gucht.De beklimmingen worden aan een strak tempo afgewerkt. Die neem je mee in de rugzak.Ruben Van Guchtalles weergevenalles weergeven

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement