Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

3×3 Belgian Lions moeten meerdere erkennen in Servië, dat later Oekraïne treft

3×3 Belgian Lions moeten meerdere erkennen in Servië, dat later Oekraïne treft

De 3×3 Belgian Lions doen dit weekend een gooi naar eremetaal op het EK 3×3. Op de Olympische Spelen grepen ze net naast een medaille. Doen ze in Parijs beter? We volgen het hier op de voet.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Advertisement. Scroll to continue reading.

Celis: “Als Servië wint van Oekraïne, ligt het voor ons wijd open”

Advertisement. Scroll to continue reading.
Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.

,

3×3 Belgian Lions op EK

 1. 20 uur 11. Belgen supporteren voor Servië. Om 20.35 uur staat de laatste groepsmatch van groep A op het programma. Oekraïne treft dan Servië. Als de beul van de Belgen ook die partij wint, gaan de Belgian Lions alsnog door naar de kwartfinales. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Belgen supporteren voor Servië

  Om 20.35 uur staat de laatste groepsmatch van groep A op het programma. Oekraïne treft dan Servië. Als de beul van de Belgen ook die partij wint, gaan de Belgian Lions alsnog door naar de kwartfinales.

 2. 20 uur 06. Einde: 20-12. De Belgen moesten de wet van de sterkste ondergaan tegen Servië. Na een felle start van het topland, moesten de Lions achter de feiten aanhollen. Na 10 minuten is de eindstand 20-12. België moet hopen dat Servië ook uitpakt tegen Oekraïne. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Einde: 20-12

  De Belgen moesten de wet van de sterkste ondergaan tegen Servië. Na een felle start van het topland, moesten de Lions achter de feiten aanhollen. Na 10 minuten is de eindstand 20-12. België moet hopen dat Servië ook uitpakt tegen Oekraïne.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 3. 20 uur 03. Tweepunters vliegen binnen! Enkele seconden na Servië, gooit Vervoort een knappe tweepunter. 16-10, een moeilijke opgave voor de Belgen met slechts twee minuutjes op de klok. .

  Tweepunters vliegen binnen!

  Enkele seconden na Servië, gooit Vervoort een knappe tweepunter. 16-10, een moeilijke opgave voor de Belgen met slechts twee minuutjes op de klok.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 4. 20 uur 02. De voorsprong van 7 punten blijft op het bord staan. De Belgen knokken nu wel voor elke bal en kunnen gelijke tred houden. .

  De voorsprong van 7 punten blijft op het bord staan. De Belgen knokken nu wel voor elke bal en kunnen gelijke tred houden.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 5. 19 uur 58. Halfweg: 11-4. Servië lijkt een maatje te groot voor de Belgen. Ze zijn technischer en sterker. De voorsprong bedraagt halfweg 7 punten. .

  Halfweg: 11-4

  Servië lijkt een maatje te groot voor de Belgen. Ze zijn technischer en sterker. De voorsprong bedraagt halfweg 7 punten.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 6. 19 uur 55. Serviërs stomen door. De kloof tussen Servië en België bedraagt 5 punten. De stugge tegenstander van de Lions maakt wel veel fouten: ook 5 stuks. Kunnen de Belgen daar binnenkort van profiteren met vrijworpen? .

  Serviërs stomen door

  De kloof tussen Servië en België bedraagt 5 punten. De stugge tegenstander van de Lions maakt wel veel fouten: ook 5 stuks. Kunnen de Belgen daar binnenkort van profiteren met vrijworpen?

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 7. 19 uur 51. Na twee minuten voelen de Belgian Lions meteen het niveauverschil. Servië speelt erg agressief en efficiënt. De Belgen hollen achter de feiten aan: 5-1. .

  Na twee minuten voelen de Belgian Lions meteen het niveauverschil. Servië speelt erg agressief en efficiënt. De Belgen hollen achter de feiten aan: 5-1.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 8. 19 uur 46. Lions betreden het terrein. Voor de tweede en laatste keer vandaag maken de Belgian Lions hun opwachting in Parijs. Kunnen ze zich tegen topland Servië verzekeren van de kwartfinales? .

  Lions betreden het terrein

  Voor de tweede en laatste keer vandaag maken de Belgian Lions hun opwachting in Parijs. Kunnen ze zich tegen topland Servië verzekeren van de kwartfinales?

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 9. 19 uur 45.

    

 10. 18 uur 23. 2e wedstrijd om 19.45 uur. Na de nipte overwinning tegen Oekraïne moeten de Belgian Lions straks al opnieuw aan de bak. Om 19.45 uur spelen onze landgenoten namelijk tegen topland Servië. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  2e wedstrijd om 19.45 uur

  Na de nipte overwinning tegen Oekraïne moeten de Belgian Lions straks al opnieuw aan de bak. Om 19.45 uur spelen onze landgenoten namelijk tegen topland Servië.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 11. 18 uur 22. 3×3 winnen eerste wedstrijd met 11-10. De Belgische 3×3 hebben hun eerste EK-wedstrijd moeizaam gewonnen van Oekraïne. In een matige partij hadden de Lions lange tijd moeite om te scoren, maar in het 2e deel van de wedstrijd kwam de klasse  uit Tokio dan toch af en toe bovendrijven. Uiteindelijk mochten Vervoort en co wel nog blij zijn met een nipte 11-10-overwinning, want in de laatste seconden strandde de Oekraïense buzzer beater op de ring. .

  3×3 winnen eerste wedstrijd met 11-10

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  De Belgische 3×3 hebben hun eerste EK-wedstrijd moeizaam gewonnen van Oekraïne.

  In een matige partij hadden de Lions lange tijd moeite om te scoren, maar in het 2e deel van de wedstrijd kwam de klasse  uit Tokio dan toch af en toe bovendrijven.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Uiteindelijk mochten Vervoort en co wel nog blij zijn met een nipte 11-10-overwinning, want in de laatste seconden strandde de Oekraïense buzzer beater op de ring.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 12. 18 uur 21. België ontsnapt! Met nog 5 seconden te spelen ontsnappen de Lions in extremis nog aan de nederlaag. De Belgische 3×3 trekken de overwinning uiteindelijk met 11-10 over de streep. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  België ontsnapt!

  Met nog 5 seconden te spelen ontsnappen de Lions in extremis nog aan de nederlaag. De Belgische 3×3 trekken de overwinning uiteindelijk met 11-10 over de streep.

 13. 18 uur 17. Nog 60 seconden. Na een vrije worp verkleint Oekraïne de Belgische voorsprong opnieuw. Met nog 1 minuut op de klok staat het plots 11-9. .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Nog 60 seconden

  Na een vrije worp verkleint Oekraïne de Belgische voorsprong opnieuw. Met nog 1 minuut op de klok staat het plots 11-9.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 14. 18 uur 15. 10-5. De Belgen vinden nu toch iets makkelijker de weg naar het net en vergroten hun voorsprong tot 10-5. Met nog iets minder dan 2 minuten te gaan, lijken onze landgenoten zegezeker. .

  10-5

  De Belgen vinden nu toch iets makkelijker de weg naar het net en vergroten hun voorsprong tot 10-5. Met nog iets minder dan 2 minuten te gaan, lijken onze landgenoten zegezeker.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 15. 18 uur 13. Voorlopig halen de Lions nog niet hun niveau van op de Spelen. Vervoort en co mogen van geluk spreken dat ook Oekraïne steken laat vallen in het afwerken. .

  Voorlopig halen de Lions nog niet hun niveau van op de Spelen. Vervoort en co mogen van geluk spreken dat ook Oekraïne steken laat vallen in het afwerken.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 16. 18 uur 10. Nog 4 minuten. Met nog 4 minuten te gaan leidt België nog steeds met 3 punten. Dankzij de 6-3-voorsprong lijken de Belgen op weg naar hun 1e overwinning op dit EK. .

  Nog 4 minuten

  Met nog 4 minuten te gaan leidt België nog steeds met 3 punten. Dankzij de 6-3-voorsprong lijken de Belgen op weg naar hun 1e overwinning op dit EK.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 17. 18 uur 06. De Belgen drukken het gaspedaal nu wat harder in en slaan een kloofje. Na een knappe treffer van Bogaerts leiden de Lions nu met 5-2. .

  De Belgen drukken het gaspedaal nu wat harder in en slaan een kloofje. Na een knappe treffer van Bogaerts leiden de Lions nu met 5-2.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 18. 18 uur 02. Met nog 6 minuten en 30 seconden op de klok krijgen we een korte break. De Lions leiden voorlopig met 3 tegen 2. .

  Met nog 6 minuten en 30 seconden op de klok krijgen we een korte break. De Lions leiden voorlopig met 3 tegen 2.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 19. 17 uur 56. Beide ploegen houden elkaar in evenwicht in de openingsfase. Het staat voorlopig 2-2. Wie kan er als eerste een kloofje slaan? .

  Beide ploegen houden elkaar in evenwicht in de openingsfase. Het staat voorlopig 2-2. Wie kan er als eerste een kloofje slaan?

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 20. 17 uur 56. Daar zijn ze! Daar zijn de Belgian Lions? Schieten onze landgenoten meteen goed uit de startblokken tegen Oekraïne? .

  Daar zijn ze!

  Daar zijn de Belgian Lions? Schieten onze landgenoten meteen goed uit de startblokken tegen Oekraïne?

  Advertisement. Scroll to continue reading.

","textStripped":"De Belgen moesten de wet van de sterkste ondergaan tegen Servië. Na een felle start van het topland, moesten de Lions achter de feiten aanhollen. Na 10 minuten is de eindstand 20-12. België moet hopen dat Servië ook uitpakt tegen Oekraïne.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1953176","title":"Tweepunters vliegen binnen!","source":"","time":"??+?","eventTime":1631383423692,"text":"

Enkele seconden na Servië, gooit Vervoort een knappe tweepunter. 16-10, een moeilijke opgave voor de Belgen met slechts twee minuutjes op de klok. ","textStripped":"Enkele seconden na Servië, gooit Vervoort een knappe tweepunter. 16-10, een moeilijke opgave voor de Belgen met slechts twee minuutjes op de klok.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1953144","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1631383331884,"text":"

De voorsprong van 7 punten blijft op het bord staan. De Belgen knokken nu wel voor elke bal en kunnen gelijke tred houden.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"De voorsprong van 7 punten blijft op het bord staan. De Belgen knokken nu wel voor elke bal en kunnen gelijke tred houden.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1953054","title":"Halfweg: 11-4","source":"","time":"??+?","eventTime":1631383086898,"text":"

Servië lijkt een maatje te groot voor de Belgen. Ze zijn technischer en sterker. De voorsprong bedraagt halfweg 7 punten. ","textStripped":"Servië lijkt een maatje te groot voor de Belgen. Ze zijn technischer en sterker. De voorsprong bedraagt halfweg 7 punten.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1953016","title":"Serviërs stomen door","source":"","time":"??+?","eventTime":1631382905607,"text":"

De kloof tussen Servië en België bedraagt 5 punten. De stugge tegenstander van de Lions maakt wel veel fouten: ook 5 stuks. Kunnen de Belgen daar binnenkort van profiteren met vrijworpen?

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"De kloof tussen Servië en België bedraagt 5 punten. De stugge tegenstander van de Lions maakt wel veel fouten: ook 5 stuks. Kunnen de Belgen daar binnenkort van profiteren met vrijworpen?","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1952980","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1631382712930,"text":"

Na twee minuten voelen de Belgian Lions meteen het niveauverschil. Servië speelt erg agressief en efficiënt. De Belgen hollen achter de feiten aan: 5-1. ","textStripped":"Na twee minuten voelen de Belgian Lions meteen het niveauverschil. Servië speelt erg agressief en efficiënt. De Belgen hollen achter de feiten aan: 5-1.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1952858","title":"Lions betreden het terrein","source":"","time":"??+?","eventTime":1631382388928,"text":"

Voor de tweede en laatste keer vandaag maken de Belgian Lions hun opwachting in Parijs. Kunnen ze zich tegen topland Servië verzekeren van de kwartfinales?

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Voor de tweede en laatste keer vandaag maken de Belgian Lions hun opwachting in Parijs. Kunnen ze zich tegen topland Servië verzekeren van de kwartfinales?","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1952843","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1631382318410,"type":"IMAGE","sport":"GENERIC","url":"//images.vrt.be/orig/2021/09/11/36989ab6-131e-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","caption":"","altTag":""},{"eventId":"1951994","title":"2e wedstrijd om 19.45 uur","source":"","time":"??+?","eventTime":1631377439961,"text":"

Na de nipte overwinning tegen Oekraïne moeten de Belgian Lions straks al opnieuw aan de bak. Om 19.45 uur spelen onze landgenoten namelijk tegen topland Servië. ","textStripped":"Na de nipte overwinning tegen Oekraïne moeten de Belgian Lions straks al opnieuw aan de bak. Om 19.45 uur spelen onze landgenoten namelijk tegen topland Servië.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1952218","title":"3x3 winnen eerste wedstrijd met 11-10","source":"","time":"??+?","eventTime":1631377320000,"text":"

De Belgische 3x3 hebben hun eerste EK-wedstrijd moeizaam gewonnen van Oekraïne. In een matige partij hadden de Lions lange tijd moeite om te scoren, maar in het 2e deel van de wedstrijd kwam de klasse  uit Tokio dan toch af en toe bovendrijven. Uiteindelijk mochten Vervoort en co wel nog blij zijn met een nipte 11-10-overwinning, want in de laatste seconden strandde de Oekraïense buzzer beater op de ring.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"De Belgische 3x3 hebben hun eerste EK-wedstrijd moeizaam gewonnen van Oekraïne. In een matige partij hadden de Lions lange tijd moeite om te scoren, maar in het 2e deel van de wedstrijd kwam de klasse uit Tokio dan toch af en toe bovendrijven. Uiteindelijk mochten Vervoort en co wel nog blij zijn met een nipte 11-10-overwinning, want in de laatste seconden strandde de Oekraïense buzzer beater op de ring.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1951976","title":"België ontsnapt!","source":"","time":"??+?","eventTime":1631377308277,"text":"

Met nog 5 seconden te spelen ontsnappen de Lions in extremis nog aan de nederlaag. De Belgische 3x3 trekken de overwinning uiteindelijk met 11-10 over de streep. ","textStripped":"Met nog 5 seconden te spelen ontsnappen de Lions in extremis nog aan de nederlaag. De Belgische 3x3 trekken de overwinning uiteindelijk met 11-10 over de streep.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1951953","title":"Nog 60 seconden","source":"","time":"??+?","eventTime":1631377071713,"text":"

Na een vrije worp verkleint Oekraïne de Belgische voorsprong opnieuw. Met nog 1 minuut op de klok staat het plots 11-9.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Na een vrije worp verkleint Oekraïne de Belgische voorsprong opnieuw. Met nog 1 minuut op de klok staat het plots 11-9.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1951922","title":"10-5","source":"","time":"??+?","eventTime":1631376909724,"text":"

De Belgen vinden nu toch iets makkelijker de weg naar het net en vergroten hun voorsprong tot 10-5. Met nog iets minder dan 2 minuten te gaan, lijken onze landgenoten zegezeker. ","textStripped":"De Belgen vinden nu toch iets makkelijker de weg naar het net en vergroten hun voorsprong tot 10-5. Met nog iets minder dan 2 minuten te gaan, lijken onze landgenoten zegezeker.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1951885","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1631376780391,"text":"

Voorlopig halen de Lions nog niet hun niveau van op de Spelen. Vervoort en co mogen van geluk spreken dat ook Oekraïne steken laat vallen in het afwerken.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Voorlopig halen de Lions nog niet hun niveau van op de Spelen. Vervoort en co mogen van geluk spreken dat ook Oekraïne steken laat vallen in het afwerken.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1951861","title":"Nog 4 minuten","source":"","time":"??+?","eventTime":1631376625608,"text":"

Met nog 4 minuten te gaan leidt België nog steeds met 3 punten. Dankzij de 6-3-voorsprong lijken de Belgen op weg naar hun 1e overwinning op dit EK. ","textStripped":"Met nog 4 minuten te gaan leidt België nog steeds met 3 punten. Dankzij de 6-3-voorsprong lijken de Belgen op weg naar hun 1e overwinning op dit EK.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1951831","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1631376386353,"text":"

De Belgen drukken het gaspedaal nu wat harder in en slaan een kloofje. Na een knappe treffer van Bogaerts leiden de Lions nu met 5-2.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"De Belgen drukken het gaspedaal nu wat harder in en slaan een kloofje. Na een knappe treffer van Bogaerts leiden de Lions nu met 5-2.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1951754","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1631376169153,"text":"

Met nog 6 minuten en 30 seconden op de klok krijgen we een korte break. De Lions leiden voorlopig met 3 tegen 2. ","textStripped":"Met nog 6 minuten en 30 seconden op de klok krijgen we een korte break. De Lions leiden voorlopig met 3 tegen 2.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1951690","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1631375794950,"text":"

Beide ploegen houden elkaar in evenwicht in de openingsfase. Het staat voorlopig 2-2. Wie kan er als eerste een kloofje slaan?

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Beide ploegen houden elkaar in evenwicht in de openingsfase. Het staat voorlopig 2-2. Wie kan er als eerste een kloofje slaan?","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1951586","title":"Daar zijn ze!","source":"","time":"??+?","eventTime":1631375766968,"text":"

Daar zijn de Belgian Lions? Schieten onze landgenoten meteen goed uit de startblokken tegen Oekraïne? ","textStripped":"Daar zijn de Belgian Lions? Schieten onze landgenoten meteen goed uit de startblokken tegen Oekraïne?","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1949729","title":"1e wedstrijd om 17.55 uur","source":"","time":"??+?","eventTime":1631372760997,"text":"

De Belgian Lions beginnen om 17.55 uur aan hun eerste EK-wedstrijd tegen Oekraïne. Om 19.45 uur spelen onze landgenoten vervolgens al een 2e keer, tegen Servië.

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"De Belgian Lions beginnen om 17.55 uur aan hun eerste EK-wedstrijd tegen Oekraïne. Om 19.45 uur spelen onze landgenoten vervolgens al een 2e keer, tegen Servië.","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"}],"matchId":"3301189","name":"EK 3x3 mannen","startTime":"2021-09-11T09:36:00.000+0200","teams":[],"highlight":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3301189"}}},"title":"3x3 Belgian Lions op EK","matchID":"3301189","layout":"default","context":"web","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","timestamp":"1631390644111","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3301189","interval":10}-->
basketbal 3×3 Belgian Lions
taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement