Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Teuns ziet ploegmaat Colbrelli als topfavoriet: “Maar ik ga die titel niet gratis geven”

Teuns ziet ploegmaat Colbrelli als topfavoriet: “Maar ik ga die titel niet gratis geven”

Fase per fase 15:3715 uur 37. Colbrelli vindt hier een parcours dat hij zeker moet aankunnen. Voor mij is hij de topfavoriet. Maar ik rijd voor België. Wij willen ook het allerhoogste, dus ik ga hem de titel niet gratis geven. Dylan Teuns.Colbrelli vindt hier een parcours dat hij zeker moet aankunnen. Voor mij is hij de topfavoriet. Maar ik rijd voor België. Wij willen ook het allerhoogste, dus ik ga hem de titel niet gratis geven.Dylan Teuns 15:3415 uur 34. Jongens die het in de Vuelta goed gedaan hebben, zijn hier in het voordeel. Ze zijn ook de warmte al gewoon. Ik kom uit de zeikende regen in Duitsland. Dylan Teuns.Jongens die het in de Vuelta goed gedaan hebben, zijn hier in het voordeel. Ze zijn ook de warmte al gewoon. Ik kom uit de zeikende regen in Duitsland.Dylan Teuns 15:2415 uur 24. Dylan Teuns: “Ik zie mezelf niet als medekopman naast Evenepoel”. Dylan Teuns (Team Bahrain is een van de acht renners in de Belgische selectie. Hij ziet voor ons land maar een echte kopman. “We moeten de tactische bespreking nog houden”, vertelde hij op een persmoment in Trento. “Maar ik zie mezelf niet echt als de medekopman naast Remco Evenepoel. Hij is de kopman, vermoed ik, en dat is ook logisch op basis van zijn resultaten de voorbije weken. De koers zal zondag ook wel snel een en ander uitwijzen. Ik kijk er alleszins naar uit om mijn land te vertegenwoordigen.” Teuns won een rit in de Tour de France en zit na een rustperiode ondertussen bijna weer in topvorm. “Ik ben stilaan naar de vorm van de Tour aan het groeien. In de Ronde van Polen was dat nog niet het geval, maar in Duitsland voelde ik toch dat de vorm in stijgende lijn ging en nu hoop ik nog wat stappen te zetten. Tegen het WK wil ik echt top zijn en daarna misschien nog iets beter in de Ronde van Lombardije, dat is een groot doel.” Wat de concurrentie betreft kijkt hij vooral naar collega's die uit de Vuelta komen. “Jongens die daar goed waren, zijn hier in het voordeel, toch zeker als ze zich de voorbije dagen nog gesoigneerd hebben. Het was er ook warm, dus ze zijn geacclimatiseerd. Ik kom uit de zeikende regen van Duitsland. Voor het WK zal het moeilijker worden voor hen om de conditie te rekken, maar dit EK zou geen probleem mogen vormen.” Sonny Colbrelli, zijn ploegmaat bij Bahrain, is potentieel de gevaarlijkste klant. “Voor mij is Sonny de topfavoriet, zeker op dit parcours. In de Dauphiné was hij ook al zo sterk, en nu zie je hem zo goed rijden. Als je ziet hoe hij klimt, dat is echt straf. Voor mij is Sonny ook geen sprinter, maar meer een puncher. En hier vindt hij een parcours dat hij zeker moet aankunnen. Dat klimmetje in de lokale ronde moet hij kunnen overleven, daar zal hij aanklampen, of nadien aansluiten om vervolgens te sprinten. Hij is de man om in de gaten te houden. De topfavoriet, maar pas op, ik geef hem die titel niet gratis. Ik ben Belg, wij willen hier ook het allerhoogste. Ik ben enorm gemotiveerd om het goed te doen.” .Dylan Teuns: “Ik zie mezelf niet als medekopman naast Evenepoel”Dylan Teuns (Team Bahrain is een van de acht renners in de Belgische selectie. Hij ziet voor ons land maar een echte kopman. “We moeten de tactische bespreking nog houden”, vertelde hij op een persmoment in Trento. “Maar ik zie mezelf niet echt als de medekopman naast Remco Evenepoel. Hij is de kopman, vermoed ik, en dat is ook logisch op basis van zijn resultaten de voorbije weken. De koers zal zondag ook wel snel een en ander uitwijzen. Ik kijk er alleszins naar uit om mijn land te vertegenwoordigen.”Teuns won een rit in de Tour de France en zit na een rustperiode ondertussen bijna weer in topvorm. “Ik ben stilaan naar de vorm van de Tour aan het groeien. In de Ronde van Polen was dat nog niet het geval, maar in Duitsland voelde ik toch dat de vorm in stijgende lijn ging en nu hoop ik nog wat stappen te zetten. Tegen het WK wil ik echt top zijn en daarna misschien nog iets beter in de Ronde van Lombardije, dat is een groot doel.”Wat de concurrentie betreft kijkt hij vooral naar collega’s die uit de Vuelta komen. “Jongens die daar goed waren, zijn hier in het voordeel, toch zeker als ze zich de voorbije dagen nog gesoigneerd hebben. Het was er ook warm, dus ze zijn geacclimatiseerd. Ik kom uit de zeikende regen van Duitsland. Voor het WK zal het moeilijker worden voor hen om de conditie te rekken, maar dit EK zou geen probleem mogen vormen.”Sonny Colbrelli, zijn ploegmaat bij Bahrain, is potentieel de gevaarlijkste klant. “Voor mij is Sonny de topfavoriet, zeker op dit parcours. In de Dauphiné was hij ook al zo sterk, en nu zie je hem zo goed rijden. Als je ziet hoe hij klimt, dat is echt straf. Voor mij is Sonny ook geen sprinter, maar meer een puncher. En hier vindt hij een parcours dat hij zeker moet aankunnen. Dat klimmetje in de lokale ronde moet hij kunnen overleven, daar zal hij aanklampen, of nadien aansluiten om vervolgens te sprinten. Hij is de man om in de gaten te houden. De topfavoriet, maar pas op, ik geef hem die titel niet gratis. Ik ben Belg, wij willen hier ook het allerhoogste. Ik ben enorm gemotiveerd om het goed te doen.” 15:2215 uur 22. Geen Terpstra bij Nederland. Niki Terpstra heeft zich afgemeld voor de EK-wegwedstrijd. De 37-jarige routinier is ziek. Julius van den Berg vervangt Terpstra in de ploeg van bondscoach Koos Moerenhout. De 24-jarige Van den Berg deed donderdag in Noord-Italië ook al mee aan de tijdrit. Hij eindigde daarin als 24e. De Nederlandse ploeg in de wegwedstrijd over bijna 180 kilometer bestaat verder uit Bauke Mollema, Jan Maas, Ide Schelling, Sebastian Langeveld, Koen Bouwman, Nick van der Lijke en Timo Roosen. Mist u wat bekende namen? Dat kan want ook bijvoorbeeld Mathieu van der Poel en Tom Dumoulin liggen in de lappenmand. .Geen Terpstra bij NederlandNiki Terpstra heeft zich afgemeld voor de EK-wegwedstrijd. De 37-jarige routinier is ziek. Julius van den Berg vervangt Terpstra in de ploeg van bondscoach Koos Moerenhout. De 24-jarige Van den Berg deed donderdag in Noord-Italië ook al mee aan de tijdrit. Hij eindigde daarin als 24e.De Nederlandse ploeg in de wegwedstrijd over bijna 180 kilometer bestaat verder uit Bauke Mollema, Jan Maas, Ide Schelling, Sebastian Langeveld, Koen Bouwman, Nick van der Lijke en Timo Roosen.Mist u wat bekende namen? Dat kan want ook bijvoorbeeld Mathieu van der Poel en Tom Dumoulin liggen in de lappenmand.10-09-2021 10-09-2021. 13:2913 uur 29.  EK wielrennen Remco Evenepoel rijdt tijdrit en wegrit op EK in Trento 13:2913 uur 29.  EK wielrennen Tadej Pogacar dubbelt op het EK wielrennen in Trento 13:2713 uur 27.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement