Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Kane wint spitsenduel tegen Lewandowski met knal, maar Polen pakt punt

Kane wint spitsenduel tegen Lewandowski met knal, maar Polen pakt punt

wo 08 september 2021 22:47   Polen Engeland   einde119' – Geel – Kalvin Phillips90+4' – Geel – Damian Szymanski90+3' – Doelpunt – Damian Szymanski (1 – 1)81' – Verv. Kamil Józwiak door Przemyslaw Frankowski81' – Verv. Tymoteusz Puchacz door Maciej Rybus81' – Verv. Kamil Glik door Michal Helik80' – Geel – Karol Linetty79' – Geel – Tymoteusz Puchacz73' – Doelpunt – Harry Kane (0 – 1)69' – Verv. Grzegorz Krychowiak door Damian Szymanski64' – Verv. Adam Buksa door Karol Swiderski61' – Geel – Grzegorz KrychowiakWK-kwalificatie UEFASpeeldag 608-09-2021 20:4673'Harry Kane0 – 190+3'Damian Szymanski1 – 1 Engeland heeft op weg naar het WK in Qatar punten laten liggen in Polen. De drie leeuwen leken de punten op zak te hebben na een prachtige pegel van Harry Kane, maar in de toegevoegde tijd kwam Polen langszij. Het was geen goal van Lewandowski, maar wel een assist. Szymanski werkte af. Het was geen makkelijke avond voor Engeland op bezoek in Polen. Veel was er- meer dan een helft lang niet te beleven op het veld tot Harry Kane de monden deed openvallen met een schitterende schicht.    De Engelsen raakten de zestien niet in en dus besloot de spits maar eens uit te halen vanaf een meter of 20. Szczesny leek verrast en kwam te laat om de 0-1 te verhinderen.   Maar Robert Lewandowski wou niet onderdoen voor Kane. Ook hij wilde een goal meepikken, maar dat lukte niet. Wat hem wel lukte was een assist, precies op maat. Szymanski kopte raak.    Het gelijkspel is geen ramp voor de Engelsen. Het zijn pas de eerste punten die ze laten liggen in deze WK-kwalificatiecampagne. De pegel van Harry Kane Fase per fase 90+5' tweede helfttweede helft, minuut 95 match afgelopen 90+4'Gele kaart voor Damian Szymanski van Polen tijdens tweede helft, minuut 94Damian SzymanskiPolen 90+3'Damian Szymanski kan scoren voor Polen. De assist komt op naam van Robert Lewandowski. tweede helft, minuut 93.Doelpunt voor Polen Damian Szymanski kan scoren voor Polen. De assist komt op naam van Robert Lewandowski. 90+3'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 93 door Damian Szymanski van Polen. 1, 1.goal  Polen Engeland   einde11Damian SzymanskiPolen 81'tweede helft, minuut 81. Vervanging bij Polen, Przemyslaw Frankowski erin, Kamil Józwiak eruitwisselKamil JózwiakPrzemyslaw FrankowskiPolen 81'tweede helft, minuut 81. Vervanging bij Polen, Maciej Rybus erin, Tymoteusz Puchacz eruitwisselTymoteusz PuchaczMaciej RybusPolen 81'tweede helft, minuut 81. Vervanging bij Polen, Michal Helik erin, Kamil Glik eruitwisselKamil GlikMichal HelikPolen 80'Gele kaart voor Karol Linetty van Polen tijdens tweede helft, minuut 80Karol LinettyPolen 79'Gele kaart voor Tymoteusz Puchacz van Polen tijdens tweede helft, minuut 79Tymoteusz PuchaczPolen 73'Harry Kane kan scoren voor Engeland. De assist komt op naam van Kyle Walker. tweede helft, minuut 73.Doelpunt voor Engeland Harry Kane kan scoren voor Engeland. De assist komt op naam van Kyle Walker. 73'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 73 door Harry Kane van Engeland. 0, 1.goal  Polen Engeland   einde01Harry KaneEngeland 69'tweede helft, minuut 69. Vervanging bij Polen, Damian Szymanski erin, Grzegorz Krychowiak eruitwisselGrzegorz KrychowiakDamian SzymanskiPolen 64'tweede helft, minuut 64. Vervanging bij Polen, Karol Swiderski erin, Adam Buksa eruitwisselAdam BuksaKarol SwiderskiPolen 61'Gele kaart voor Grzegorz Krychowiak van Polen tijdens tweede helft,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Advertisement