Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

Winnen en Qatar lonkt voor de Rode Duivels, maar nog niet helemaal

Winnen en Qatar lonkt voor de Rode Duivels, maar nog niet helemaal

Fase per fase 17:24vooraf, 17 uur 24. Match in (Wit-)Rusland. De match van de Duivels vindt morgen niet plaats in Wit-Rusland, vanwege de onstabiele politieke situatie. De twee landen ontmoeten mekaar in de Russische stad Kazan. Helaas voor de internationals niet in de WK-arena van Kazan, wel in het oudere Centraalstadion. Om 18 uur maken de Belgen kennis met de grasmat. Dan trainen ze in het stadion. .Match in (Wit-)RuslandDe match van de Duivels vindt morgen niet plaats in Wit-Rusland, vanwege de onstabiele politieke situatie.De twee landen ontmoeten mekaar in de Russische stad Kazan. Helaas voor de internationals niet in de WK-arena van Kazan, wel in het oudere Centraalstadion.Om 18 uur maken de Belgen kennis met de grasmat. Dan trainen ze in het stadion. 17:06vooraf, 17 uur 06. Nog niet 100 % zeker. Als de Rode Duivels morgen een tweede keer winnen, zijn ze goed op weg naar Qatar, maar nog niet helemaal. Wales moet nog 2 inhaalmatchen spelen en kan de Belgische voetballers nog op de hielen zitten. Over een maand kunnen de Rode Duivels zich wel verzekeren van deelname. Terwijl België aan de slag is in de eindronde van de Nations League, komen eerste achtervolgers Tsjechië en Wales 2 keer in actie. Met wat meeval wordt de kloof dan wel onoverbrugbaar. En anders moeten de Rode Duivels het in november zelf zien klaar te spelen: tegen Estland op 13/11 of tegen Wales op 16/11. .Nog niet 100 % zekerAls de Rode Duivels morgen een tweede keer winnen, zijn ze goed op weg naar Qatar, maar nog niet helemaal. Wales moet nog 2 inhaalmatchen spelen en kan de Belgische voetballers nog op de hielen zitten.Over een maand kunnen de Rode Duivels zich wel verzekeren van deelname. Terwijl België aan de slag is in de eindronde van de Nations League, komen eerste achtervolgers Tsjechië en Wales 2 keer in actie.Met wat meeval wordt de kloof dan wel onoverbrugbaar. En anders moeten de Rode Duivels het in november zelf zien klaar te spelen: tegen Estland op 13/11 of tegen Wales op 16/11.07-09-2021 07-09-2021. 12:31vooraf, 12 uur 31. Romelu Lukaku, Jan Vertonghen en Thomas Meunier hebben de Rode Duivels verlaten en zijn teruggekeerd naar hun club. Zoals vooraf aangekondigd komen Yari Verschaeren en Charles De Ketelaere erbij voor de match tegen Wit-Rusland. Ook Hugo Siquet mocht maandagochtend meetrainen met de grote jongens, maar hij reist niet mee naar Kazan. .Romelu Lukaku, Jan Vertonghen en Thomas Meunier hebben de Rode Duivels verlaten en zijn teruggekeerd naar hun club. Zoals vooraf aangekondigd komen Yari Verschaeren en Charles De Ketelaere erbij voor de match tegen Wit-Rusland.Ook Hugo Siquet mocht maandagochtend meetrainen met de grote jongens, maar hij reist niet mee naar Kazan. 12:25vooraf, 12 uur 25.  Rode Duivels België moet het zonder Courtois, Vertonghen en Lukaku doen tegen Wit-Rusland 12:19vooraf, 12 uur 19.06-09-2021 06-09-2021. 11:34vooraf, 11 uur 34.  Rode Duivels Haal je agenda erbij: dit is het programma van de Rode Duivels11:34 – VoorafVooraf, 11 uur 34

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement