Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Italië kan niet winnen van Zwitserland, maar verbetert wel wereldrecord

Italië kan niet winnen van Zwitserland, maar verbetert wel wereldrecord

zo 05 september 2021 22:46   Zwitserland Italië   einde0042' – Geel – Giorgio Chiellini7' – Geel – Djibril Sow90+1' – Verv. Lorenzo Insigne door Giacomo Raspadori90+1' – Verv. Nicolò Barella door Matteo Pessina88' – Geel – Fabian Frei86' – Verv. Haris Seferovic door Andi Zeqiri78' – Verv. Manuel Locatelli door Marco Verratti72' – Verv. Renato Steffen door Christian Fassnacht69' – Geel – Nico Elvedi64' – Verv. Steven Zuber door Ruben Vargas64' – Verv. Djibril Sow door Denis Zakaria64' – Verv. Ricardo Rodríguez door Ulisses Garcia60' – Geel – Michel Aebischer60' – Verv. Ciro Immobile door Nicolò Zaniolo60' – Verv. Domenico Berardi door Federico Chiesa54' – Gemiste strafschop – JorginhoWK-kwalificatie UEFASpeeldag 505-09-2021 20:46 Europees kampioen Italië is niet voorbij een stug Zwitserland geraakt. Onder meer door een penaltymisser van Jorginho bleef de 0-0 op het scorebord. Dankzij de draw is Italië nu al 36 duels op rij ongeslagen en dat is een record. Na de teleurstellende 1-1 in Bulgarije was Italië uit op een zege in Zwitserland. De Europese kampioen dwong ook de beste kansen af, maar scoren lukte niet in Bazel.   Net na de rust kreeg Italië een uitgelezen mogelijkheid toen de bal op de stip ging na een fout van Rodriguez op Berardi. Jorginho, die in de penaltyreeks in de EK-finale had gemist, pakte uit met zijn “hupje” maar Sommer pakte zijn zwak schot.   De Zwitserse doelman hield daarna ook Insigne van de 0-1 en zo keerde Italië gefrustreerd terug naar huis. Het speelde 2 keer gelijk sinds de gewonnen EK-finale.   De Italianen kunnen zich troosten met een record. Dankzij de draw heeft Italië nu een reeks van 36 wedstrijden zonder nederlaag neergezet en dat is een record. Daarmee doet Italië beter dan Brazilië (1993-1996) en Spanje (2006-2009). Fase per fase 90+5' tweede helfttweede helft, minuut 95 match afgelopen 90+1'tweede helft, minuut 91. Vervanging bij Italië, Giacomo Raspadori erin, Lorenzo Insigne eruitwisselLorenzo InsigneGiacomo RaspadoriItalië 90+1'tweede helft, minuut 91. Vervanging bij Italië, Matteo Pessina erin, Nicolò Barella eruitwisselNicolò BarellaMatteo PessinaItalië 88'Gele kaart voor Fabian Frei van Zwitserland tijdens tweede helft, minuut 88Fabian FreiZwitserland 86'tweede helft, minuut 86. Vervanging bij Zwitserland, Andi Zeqiri erin, Haris Seferovic eruitwisselHaris SeferovicAndi ZeqiriZwitserland 78'tweede helft, minuut 78. Vervanging bij Italië, Marco Verratti erin, Manuel Locatelli eruitwisselManuel LocatelliMarco VerrattiItalië 72'tweede helft, minuut 72. Vervanging bij Zwitserland, Christian Fassnacht erin, Renato Steffen eruitwisselRenato SteffenChristian FassnachtZwitserland 69'Gele kaart voor Nico Elvedi van Zwitserland tijdens tweede helft, minuut 69Nico ElvediZwitserland 64'tweede helft, minuut 64. Vervanging bij Zwitserland, Ruben Vargas erin, Steven Zuber eruitwisselSteven ZuberRuben VargasZwitserland 64'tweede helft, minuut 64. Vervanging bij Zwitserland, Denis Zakaria erin, Djibril Sow eruitwisselDjibril SowDenis ZakariaZwitserland 64'tweede helft, minuut 64. Vervanging bij Zwitserland, Ulisses Garcia erin, Ricardo Rodríguez eruitwisselRicardo RodríguezUlisses GarciaZwitserland 60'Gele kaart voor Michel Aebischer van Zwitserland tijdens tweede helft, minuut 60Michel AebischerZwitserland 60'tweede helft, minuut 60. Vervanging bij Italië, Nicolò Zaniolo erin, Ciro Immobile eruitwisselCiro ImmobileNicolò ZanioloItalië 60'tweede helft, minuut 60. Vervanging bij Italië, Federico Chiesa erin, Domenico Berardi eruitwisselDomenico BerardiFederico ChiesaItalië 54'Gemiste strafschop tijdens tweede helft, minuut 54 door Jorginho van Italië.penalty gemist  Zwitserland Italië   einde00 JorginhoItalië 46'  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement