Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Tsjechische kapitein Soucek: “Het wordt in België onze moeilijkste wedstrijd”

Tsjechische kapitein Soucek: “Het wordt in België onze moeilijkste wedstrijd”

zo 05 september 2021 10:27   België Tsjechië   20u45WK-kwalificatie UEFASpeeldag 505-09-2021 20:45 In de WK-voorronde zijn de Rode Duivels zondagavond toe aan hun 5e wedstrijd. Romelu Lukaku (28) maakt zich tegen Tsjechië op voor een mijlpaal, zijn 100e interland. Helpt de spits de Belgen zondag aan een zege? Volg het live vanaf 20.45 uur. Fase per fase 10:14vooraf, 10 uur 14. Kevin De Bruyne is de beste middenvelder ter wereld. Zijn afwezigheid is voor ons een opluchting. Tomas Soucek (Tsjechië).Kevin De Bruyne is de beste middenvelder ter wereld. Zijn afwezigheid is voor ons een opluchting.Tomas Soucek (Tsjechië) 10:12vooraf, 10 uur 12. Soucek: “We staan voor de moeilijkste match in de groep”. Tomas Soucek, kapitein van de Tsjechische nationale ploeg, verwacht dat zijn team voor “de lastigste groepswedstrijd” staat tegen de Rode Duivels, zondagavond in de kwalificatiecampagne voor het WK 2022 in Qatar. In de heenwedstrijd eind maart hield een stug Tsjechië België nog in bedwang met 1-1. “Het zal deze keer compleet anders zijn aangezien we op verplaatsing spelen”, gaf Soucek zaterdag op de persbabbel te kennen. “We staan absoluut voor de moeilijkste match in de groep, maar we zijn gemotiveerd door het idee dat we een goed resultaat kunnen neerzetten.” Afgelopen donderdag boekten de Tsjechen een krappe 1-0 overwinning tegen Wit-Rusland. “Die partij bracht veel stress met zich mee omdat we de drie punten moesten pakken. Dankzij de zege rust er tegen België minder druk op onze schouders.” Zondag komt Soucek (West Ham) heel wat bekenden uit de Premier League tegen op het terrein. “Het is moeilijk er een speler uit te pikken omdat ze allemaal zo getalenteerd zijn. Voor mij is Kevin De Bruyne de beste middenvelder ter wereld. Zijn afwezigheid is een opluchting voor ons.” .Soucek: “We staan voor de moeilijkste match in de groep”Tomas Soucek, kapitein van de Tsjechische nationale ploeg, verwacht dat zijn team voor “de lastigste groepswedstrijd” staat tegen de Rode Duivels, zondagavond in de kwalificatiecampagne voor het WK 2022 in Qatar.In de heenwedstrijd eind maart hield een stug Tsjechië België nog in bedwang met 1-1. “Het zal deze keer compleet anders zijn aangezien we op verplaatsing spelen”, gaf Soucek zaterdag op de persbabbel te kennen. “We staan absoluut voor de moeilijkste match in de groep, maar we zijn gemotiveerd door het idee dat we een goed resultaat kunnen neerzetten.”Afgelopen donderdag boekten de Tsjechen een krappe 1-0 overwinning tegen Wit-Rusland. “Die partij bracht veel stress met zich mee omdat we de drie punten moesten pakken. Dankzij de zege rust er tegen België minder druk op onze schouders.”Zondag komt Soucek (West Ham) heel wat bekenden uit de Premier League tegen op het terrein. “Het is moeilijk er een speler uit te pikken omdat ze allemaal zo getalenteerd zijn. Voor mij is Kevin De Bruyne de beste middenvelder ter wereld. Zijn afwezigheid is een opluchting voor ons.” 10:11vooraf, 10 uur 11. We staan absoluut voor de moeilijkste match in de groep, maar we zijn gemotiveerd door het idee dat we een goed resultaat kunnen neerzetten. Tomas Soucek (Tsjechië).We staan absoluut voor de moeilijkste match in de groep,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Advertisement