Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Thomas Pieters snijdt slotdag in Rome aan als 20e

Thomas Pieters snijdt slotdag in Rome aan als 20e

15:1715 uur 17. Thomas Pieters klimt naar 20e plaats . Met een 3e ronde van 69 slagen is Thomas Pieters van de 26e naar de 20e plaats geklommen. De 29-jarige speler ging op de 2e hole in de fout, maar na vijf birdies stond hij even in de top 15. Op de 14e moest hij een dubbele bogey incasseren waarna hij nog een birdie en een bogey op zijn kaart schreef. Met zijn totaalscore van 208 slagen, 5 onder par, telt de viervoudige European Tourwinnaar 8 slagen meer dan de Deen Nicolai Højgaard, die met een ronde van 65 slagen de leiding greep.  .Thomas Pieters klimt naar 20e plaats Met een 3e ronde van 69 slagen is Thomas Pieters van de 26e naar de 20e plaats geklommen.De 29-jarige speler ging op de 2e hole in de fout, maar na vijf birdies stond hij even in de top 15. Op de 14e moest hij een dubbele bogey incasseren waarna hij nog een birdie en een bogey op zijn kaart schreef.Met zijn totaalscore van 208 slagen, 5 onder par, telt de viervoudige European Tourwinnaar 8 slagen meer dan de Deen Nicolai Højgaard, die met een ronde van 65 slagen de leiding greep.  15:1415 uur 14.04-09-2021 04-09-2021. 22:3122 uur 31. Pieters staat zijn mannetje, Colsaerts en Detry halen de cut niet. Op dag twee van de Italian Open in Rome hebben de Belgen met wisselend succes gepresteerd. Thomas Pieters steeg 11 plaatsen na een rondje in 2 onder par. Hij staat zo 26e, op 5 slagen van de Australische leider Lee. Nicolas Colsaerts herpakte zich goed na zijn dramatische openingsronde van donderdag. Gisteren ging hij 6 slagen boven par, vandaag ging hij er 3 onder. Met zijn totaal van +3 kwam hij wel tekort om de cut te halen. Zijn toernooi zit erop. Ook Thomas Detry mag zijn koffers pakken in Rome. Hij opende gisteren matig met 1 slag boven par en deed het vandaag nog een pak minder. Met een rondje van 75 slagen komt hij uit op een score van +5. Einde verhaal voor hem. .Pieters staat zijn mannetje, Colsaerts en Detry halen de cut nietOp dag twee van de Italian Open in Rome hebben de Belgen met wisselend succes gepresteerd. Thomas Pieters steeg 11 plaatsen na een rondje in 2 onder par. Hij staat zo 26e, op 5 slagen van de Australische leider Lee.Nicolas Colsaerts herpakte zich goed na zijn dramatische openingsronde van donderdag. Gisteren ging hij 6 slagen boven par, vandaag ging hij er 3 onder. Met zijn totaal van +3 kwam hij wel tekort om de cut te halen. Zijn toernooi zit erop.Ook Thomas Detry mag zijn koffers pakken in Rome. Hij opende gisteren matig met 1 slag boven par en deed het vandaag nog een pak minder. Met een rondje van 75 slagen komt hij uit op een score van +5. Einde verhaal voor hem. 22:30De Australiër Min Woo Lee leidt in Rome. 22 uur 30.De Australiër Min Woo Lee leidt in Rome03-09-2021 03-09-2021. 21:47Het mooiste punt van de dag:. 21 uur 47.Het mooiste punt van de dag: 21:4621 uur 46. Pieters beste Belg in buurt van Rome. Met een openingsronde van 70 slagen en een gedeelde 37e plaats is Thomas Pieters de beste Belg na de eerste dag in de Italian Open.  In de buurt van Rome putte de 29-jarige Antwerpenaar vijf birdies weg, maar hij moest ook vier bogeys op zijn kaartje bijschrijven.  Het voorlopige leiderstrio: de Zweed Henrik Stenson, de Australiër Min Woo Lee en de Fin Kalle Samooja. Zij doen zes slagen beter dan Pieters. Thomas Detry is voorlopig 73e, Nicolas Colsaerts 140e. .Pieters beste Belg in buurt van RomeMet een openingsronde van 70 slagen en een gedeelde 37e plaats is Thomas Pieters de beste Belg na de eerste dag in de Italian Open. In de buurt van Rome putte de 29-jarige Antwerpenaar vijf birdies weg, maar hij moest ook vier bogeys op zijn kaartje bijschrijven. Het voorlopige leiderstrio: de Zweed Henrik Stenson, de Australiër Min Woo Lee en de Fin Kalle Samooja. Zij doen zes slagen beter dan Pieters. Thomas Detry is voorlopig 73e, Nicolas Colsaerts 140e.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement