Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Franse haantjes verliezen ook van hun pluimen in Oekraïne

Franse haantjes verliezen ook van hun pluimen in Oekraïne

za 04 september 2021 22:45   Oekraïne Frankrijk   einde1145' – Doelpunt – Mykola Shaparenko (1 – 0)90+4' – Verv. Andriy Yarmolenko door Oleksandr Zubkov90+1' – Geel – Ruslan Malinovskiy90+1' – Verv. Mykola Shaparenko door Serhiy Sydorchuk89' – Geel – Presnel Kimpembe89' – Geel – Andriy Yarmolenko84' – Verv. Aurélien Tchouameni door Jordan Veretout83' – Verv. Viktor Tsyhankov door Ruslan Malinovskiy83' – Verv. Roman Jaremtsjoek door Danylo Sikan65' – Verv. Anthony Martial door Karim Benzema65' – Verv. Kingsley Coman door Moussa Diaby51' – Doelpunt – Anthony Martial (1 – 1)WK-kwalificatie UEFASpeeldag 504-09-2021 20:4545'Mykola Shaparenko1 – 051'Anthony Martial1 – 1 Frankrijk heeft opnieuw punten laten liggen in de WK-kwalificatiecampagne. Net als tegen Bosnië werd het ook in Oekraïne 1-1. Bondscoach Didier Deschamps zal de komende dagen wellicht onder vuur liggen in Frankrijk. Frankrijk, zonder Mbappé en met Benzema op de bank, maakte in Kiev geen verpletterende indruk, maar Martial liet wel de beste kans op de openingsgoal liggen. Net voor de rust sloeg de thuisploeg toe. Jaremtsjoek maakte de actie op de rechterflank en legde terug, de bal belandde bij Sjaparenko en die knalde de bal in de bovenhoek: 1-0. De Franse sterren trokken met zorgen naar de kleedkamer, maar net na de rust verdreef Martial met de gelijkmaker de donkerste wolken.   Frankrijk probeerde door te duwen en was nog dicht bij de overwinning. Na een knappe actie van invaller Benzema kon die andere invaller, Diaby, aanleggen, maar hij trapte op de paal. Zo bleef het 1-1, het vijfde gelijkspel op een rij voor wereldkampioen Frankrijk. Bekijk de heerlijke trap van Sjaparenko bij de 1-0 Fase per fase 90+8' tweede helfttweede helft, minuut 98 match afgelopen 90+7'tweede helft, minuut 97. Einde: 1-1. Oekraïne en Frankrijk delen de punten, het vijfde gelijkspel op een rij voor wereldkampioen Frankrijk. .Einde: 1-1Oekraïne en Frankrijk delen de punten, het vijfde gelijkspel op een rij voor wereldkampioen Frankrijk. 90+4'tweede helft, minuut 94. Vervanging bij Oekraïne, Oleksandr Zubkov erin, Andriy Yarmolenko eruitwisselAndriy YarmolenkoOleksandr ZubkovOekraïne 90+1'Gele kaart voor Ruslan Malinovskiy van Oekraïne tijdens tweede helft, minuut 91Ruslan MalinovskiyOekraïne 90+1'tweede helft, minuut 91. Vervanging bij Oekraïne, Serhiy Sydorchuk erin, Mykola Shaparenko eruitwisselMykola ShaparenkoSerhiy SydorchukOekraïne 89'Gele kaart voor Presnel Kimpembe van Frankrijk tijdens tweede helft, minuut 89Presnel KimpembeFrankrijk 89'Gele kaart voor Andriy Yarmolenko van Oekraïne tijdens tweede helft, minuut 89Andriy YarmolenkoOekraïne 84'tweede helft, minuut 84. Vervanging bij Frankrijk, Jordan Veretout erin, Aurélien Tchouameni eruitwisselAurélien TchouameniJordan VeretoutFrankrijk 83'tweede helft, minuut 83. Vervanging bij Oekraïne, Ruslan Malinovskiy erin, Viktor Tsyhankov eruitwisselViktor TsyhankovRuslan MalinovskiyOekraïne 83'tweede helft, minuut 83. Vervanging bij Oekraïne, Danylo Sikan erin, Roman Jaremtsjoek eruitwisselRoman JaremtsjoekDanylo SikanOekraïne 79'tweede helft, minuut 79. Paal houdt Frankrijk van voorsprong. Invaller Diaby kan zich na een knappe actie van Benzema goed doorzetten, maar zijn schot strandt op de paal. Pech voor Frankrijk, het blijft 1-1. .Paal houdt Frankrijk van voorsprongInvaller Diaby kan zich na een knappe actie van Benzema goed doorzetten, maar zijn schot strandt op de paal. Pech voor Frankrijk, het blijft 1-1. 65'tweede helft, minuut 65. Vervanging bij Frankrijk, Karim Benzema erin, Anthony Martial eruitwisselAnthony MartialKarim BenzemaFrankrijk 65'tweede helft,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Advertisement