Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Golf

Pieters stijgt na goed rondje in Rome, Detry en Colsaerts halen cut niet

Pieters stijgt na goed rondje in Rome, Detry en Colsaerts halen cut niet

22:3122 uur 31. Pieters staat zijn mannetje, Colsaerts en Detry halen de cut niet. Op dag twee van de Italian Open in Rome hebben de Belgen met wisselend succes gepresteerd. Thomas Pieters steeg 11 plaatsen na een rondje in 2 onder par. Hij staat zo 26e, op 5 slagen van de Australische leider Lee. Nicolas Colsaerts herpakte zich goed na zijn dramatische openingsronde van donderdag. Gisteren ging hij 6 slagen boven par, vandaag ging hij er 3 onder. Met zijn totaal van +3 kwam hij wel tekort om de cut te halen. Zijn toernooi zit erop. Ook Thomas Detry mag zijn koffers pakken in Rome. Hij opende gisteren matig met 1 slag boven par en deed het vandaag nog een pak minder. Met een rondje van 75 slagen komt hij uit op een score van +5. Einde verhaal voor hem. .Pieters staat zijn mannetje, Colsaerts en Detry halen de cut nietOp dag twee van de Italian Open in Rome hebben de Belgen met wisselend succes gepresteerd. Thomas Pieters steeg 11 plaatsen na een rondje in 2 onder par. Hij staat zo 26e, op 5 slagen van de Australische leider Lee.Nicolas Colsaerts herpakte zich goed na zijn dramatische openingsronde van donderdag. Gisteren ging hij 6 slagen boven par, vandaag ging hij er 3 onder. Met zijn totaal van +3 kwam hij wel tekort om de cut te halen. Zijn toernooi zit erop.Ook Thomas Detry mag zijn koffers pakken in Rome. Hij opende gisteren matig met 1 slag boven par en deed het vandaag nog een pak minder. Met een rondje van 75 slagen komt hij uit op een score van +5. Einde verhaal voor hem. 22:30De Australiër Min Woo Lee leidt in Rome. 22 uur 30.De Australiër Min Woo Lee leidt in Rome03-09-2021 03-09-2021. 21:47Het mooiste punt van de dag:. 21 uur 47.Het mooiste punt van de dag: 21:4621 uur 46. Pieters beste Belg in buurt van Rome. Met een openingsronde van 70 slagen en een gedeelde 37e plaats is Thomas Pieters de beste Belg na de eerste dag in de Italian Open.  In de buurt van Rome putte de 29-jarige Antwerpenaar vijf birdies weg, maar hij moest ook vier bogeys op zijn kaartje bijschrijven.  Het voorlopige leiderstrio: de Zweed Henrik Stenson, de Australiër Min Woo Lee en de Fin Kalle Samooja. Zij doen zes slagen beter dan Pieters. Thomas Detry is voorlopig 73e, Nicolas Colsaerts 140e. .Pieters beste Belg in buurt van RomeMet een openingsronde van 70 slagen en een gedeelde 37e plaats is Thomas Pieters de beste Belg na de eerste dag in de Italian Open. In de buurt van Rome putte de 29-jarige Antwerpenaar vijf birdies weg, maar hij moest ook vier bogeys op zijn kaartje bijschrijven. Het voorlopige leiderstrio: de Zweed Henrik Stenson, de Australiër Min Woo Lee en de Fin Kalle Samooja. Zij doen zes slagen beter dan Pieters. Thomas Detry is voorlopig 73e, Nicolas Colsaerts 140e.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement