Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

LIVE: Frankrijk bedankt Martial voor snelle gelijkmaker in Oekraïne

LIVE: Frankrijk bedankt Martial voor snelle gelijkmaker in Oekraïne

Fase per fase 65'tweede helft, minuut 65. Vervanging bij Frankrijk, Karim Benzema erin, Anthony Martial eruitwisselAnthony MartialKarim BenzemaFrankrijk 65'tweede helft, minuut 65. Vervanging bij Frankrijk, Clément Lenglet erin, Kingsley Coman eruitwisselKingsley ComanClément LengletFrankrijk 60'tweede helft, minuut 60.  Roman Jaremtsjoek 52'tweede helft, minuut 52. Martial maakt gelijk: 1-1. Oekraïne heeft niet lang kunnen genieten van zijn voorsprong. Martial reageerde goed op een doorgekopte bal en maakte gelijk: 1-1. .Martial maakt gelijk: 1-1Oekraïne heeft niet lang kunnen genieten van zijn voorsprong. Martial reageerde goed op een doorgekopte bal en maakte gelijk: 1-1. 51'Anthony Martial (Frankrijk) scoort. Het staat 1 – 1. tweede helft, minuut 51.Doelpunt voor Frankrijk Anthony Martial (Frankrijk) scoort. Het staat 1 – 1. 51'Doelpunt tijdens tweede helft, minuut 51 door Anthony Martial van Frankrijk. 1, 1.goal  Oekraïne Frankrijk   64'11Anthony MartialFrankrijk 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnen 21:40De heerlijke goal van Sjaparenko. rust, 21 uur 40.De heerlijke goal van Sjaparenko 21:39rust, 21 uur 39. 21:38rust, 21 uur 38. Frankrijk in problemen. Frankrijk zit in de problemen. Het slikte net voor de rust de 1-0 van Sjaparenko (een heerlijke knal in de bovenhoek) en moet na de rust achtervolgen. Martial liet de beste kans voor Frankrijk liggen. .Frankrijk in problemenFrankrijk zit in de problemen. Het slikte net voor de rust de 1-0 van Sjaparenko (een heerlijke knal in de bovenhoek) en moet na de rust achtervolgen. Martial liet de beste kans voor Frankrijk liggen. 21:37rust, 21 uur 37. 45+4' eerste helfteerste helft, minuut 49 match afgelopen 45'Mykola Shaparenko (Oekraïne) scoort. Het staat 1 – 0. eerste helft, minuut 45.Doelpunt voor Oekraïne Mykola Shaparenko (Oekraïne) scoort. Het staat 1 – 0. 45'Doelpunt tijdens eerste helft, minuut 45 door Mykola Shaparenko van Oekraïne. 1, 0.goal  Oekraïne Frankrijk   64'10Mykola ShaparenkoOekraïne 30'eerste helft, minuut 30.   1' eerste helfteerste helft, minuut 1 match begonnen 20:28vooraf, 20 uur 28.20:28 – VoorafVooraf, 20 uur 28 Opstelling Oekraïne. Andriy Pyatov, Mykola Matviyenko, Serhiy Kryvtsov, Illia Zabarnyi, Oleksandr Tymchyk, Taras Stepanenko, Mykola Shaparenko, Vitaliy Mikolenko, Andriy Yarmolenko, Roman Jaremtsjoek, Viktor TsyhankovOpstelling OekraïneAndriy Pyatov, Mykola Matviyenko, Serhiy Kryvtsov, Illia Zabarnyi, Oleksandr Tymchyk, Taras Stepanenko, Mykola Shaparenko, Vitaliy Mikolenko, Andriy Yarmolenko, Roman Jaremtsjoek, Viktor Tsyhankov Opstelling Frankrijk. Hugo Lloris, Leo Dubois, Kurt Zouma, Presnel Kimpembe, Lucas Digne, Kingsley Coman, Aurélien Tchouameni, Paul Pogba, Adrien Rabiot, Antoine Griezmann, Anthony MartialOpstelling FrankrijkHugo Lloris, Leo Dubois, Kurt Zouma, Presnel Kimpembe, Lucas Digne, Kingsley Coman, Aurélien Tchouameni, Paul Pogba, Adrien Rabiot, Antoine Griezmann, Anthony Martial – ploegopstellingenalles weergevenalles weergeven

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement