Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Bondscoach over 100e cap Lukaku: “Hij is een levend icoon”

Bondscoach over 100e cap Lukaku: “Hij is een levend icoon”

za 04 september 2021 14:36   België Tsjechië   05/09 20u45WK-kwalificatie UEFASpeeldag 505-09-2021 20:45 In de WK-voorronde zijn de Rode Duivels zondagavond toe aan hun 5e wedstrijd. Romelu Lukaku (28) maakt zich tegen Tsjechië op voor een mijlpaal. De aanvaller speelt zijn 100e interland voor de nationale ploeg. Fase per fase 14:45vooraf, 14 uur 45.  Romelu Lukaku heeft er veel zin in. 14:44vooraf, 14 uur 44. “Eden heeft stappen gezet sinds het EK”. In Estland leek Eden Hazard, die twee seizoenen blessureleed achter de rug heeft, opnieuw zonder muizenissen te spelen. Roberto Martinez: “Ik heb nu een Eden gezien die een stap vooruit heeft gezet in vergelijking met het EK. Tegen Estland speelde hij helemaal pijnvrij. Als hij pijnvrij blijft en minuten maakt, dan zullen we opnieuw een speler zien die een wedstrijd met een actie kan beslissen.” “Hij zet volgens mij nu stappen in die richting. De voorbije twee jaar heeft hij veel afgezien. Eindelijk wordt hij weer zichzelf. Zijn voordeel is zijn enorme talent en dat heeft hij nooit verloren. Hij zal opnieuw tonen wat hij presteerde voor zijn periode bij Real Madrid.” .”Eden heeft stappen gezet sinds het EK”In Estland leek Eden Hazard, die twee seizoenen blessureleed achter de rug heeft, opnieuw zonder muizenissen te spelen.Roberto Martinez: “Ik heb nu een Eden gezien die een stap vooruit heeft gezet in vergelijking met het EK. Tegen Estland speelde hij helemaal pijnvrij. Als hij pijnvrij blijft en minuten maakt, dan zullen we opnieuw een speler zien die een wedstrijd met een actie kan beslissen.””Hij zet volgens mij nu stappen in die richting. De voorbije twee jaar heeft hij veel afgezien. Eindelijk wordt hij weer zichzelf. Zijn voordeel is zijn enorme talent en dat heeft hij nooit verloren. Hij zal opnieuw tonen wat hij presteerde voor zijn periode bij Real Madrid.” 14:42vooraf, 14 uur 42. Voetbal met lege stadions, dat slaat nergens op. Nu kunnen we eindelijk weer emoties delen met de supporters. We kijken er erg naar uit. Roberto Martinez.Voetbal met lege stadions, dat slaat nergens op. Nu kunnen we eindelijk weer emoties delen met de supporters. We kijken er erg naar uit.Roberto Martinez 14:40vooraf, 14 uur 40. “Wordt fantastische wedstrijd tegen Tsjechië”. Tegen Tsjechië moet België morgen beter aan de match beginnen dan donderdag in Estland (2-5). “In de heenmatch speelden ze al goed en op het EK hebben ze zich ook laten zien”, vertelt Roberto Martinez met veel respect over de tegenstander. “Tsjechië heeft een dynamisch team. Ze verdedigen uitstekend en kunnen snel omschakelen. Het wordt een fantastische wedstrijd”, denkt de bondscoach. “Het is een belangrijke match met het oog op de eindrangschikking in de poule. We moeten nu van het thuisvoordeel profiteren, wat we door de coronapandemie eerder niet konden doen.” .”Wordt fantastische wedstrijd tegen Tsjechië”Tegen Tsjechië moet België morgen beter aan de match beginnen dan donderdag in Estland (2-5).”In de heenmatch speelden ze al goed en op het EK hebben ze zich ook laten zien”, vertelt Roberto Martinez met veel respect over de tegenstander.”Tsjechië heeft een dynamisch team.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement