Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Tien Fransen blijven steken op een 1-1-gelijkspel tegen Bosnië

Tien Fransen blijven steken op een 1-1-gelijkspel tegen Bosnië

do 02 september 2021 00:15   Frankrijk Bosnië en Herzegovina   einde1141' – Doelpunt – Antoine Griezmann (1 – 1)37' – Doelpunt – Edin Džeko (0 – 1)31' – Geel – Jordan Veretout90+1' – Verv. Kylian Mbappé door Moussa Diaby77' – Geel – Amir Hadziahmetovic77' – Verv. Karim Benzema door Anthony Martial77' – Verv. Antoine Griezmann door Kingsley Coman73' – Verv. Ermedin Demirovic door Smail Prevljak73' – Verv. Gojko Cimirot door Stjepan Loncar65' – Verv. Mateo Sušic door Branimir Cipetic55' – Verv. Sead Kolašinac door Eldar Civic54' – Verv. Jordan Veretout door Leo Dubois52' – Rood – Jules KoundeWK-kwalificatie UEFASpeeldag 401-09-2021 20:4637'Edin Džeko0 – 141'Antoine Griezmann1 – 1 Frankrijk is in WK-kwalificatiegroep D niet verder geraakt dan een 1-1-gelijkspel tegen Bosnië-Herzegovina. Beide teams scoorden voor de rust, de Fransen vielen vlak na de pauze met z’n tienen na rood voor Koundé.  In Straatsburg opende Edin Dzeko na 36 minuten de score voor de bezoekers met een trap van buiten de grote rechthoek. Vijf minuten later zorgde Antoine Griezmann al voor de gelijkmaker met een afgeweken bal.    Frankrijk hoopte het verschil te maken na de rust, maar zag zijn kansen slinken na een domme rode kaart voor Sevilla-verdedigerJules Koundé, op aandringen van de VAR. Hij ging onnodig door op Kolasinac, die geblesseerd van het veld moest.   Met tien man slaagden Les Bleus er niet meer in om echt gevaarlijk te zijn, maar ook Bosnië kwam niet meer verder.. Frankrijk blijft zo aan de leiding in groep D, voor Oekraïne, dat 2-2 gelijkspeelde tegen Kazachstan. Ex-Gentenaar Jaremtsjoek scoorde voor Oekraïne, Bruggeling Sobol speelde 82 minuten mee. De gelukkige gelijkmaker van Griezmann: De rode kaart voor Koundé: Fase per fase 90+3' tweede helfttweede helft, minuut 93 match afgelopen 90+1'tweede helft, minuut 91. Vervanging bij Frankrijk, Moussa Diaby erin, Kylian Mbappé eruitwisselKylian MbappéMoussa DiabyFrankrijk 77'Gele kaart voor Amir Hadziahmetovic van Bosnië en Herzegovina tijdens tweede helft, minuut 77Amir HadziahmetovicBosnië en Herzegovina 77'tweede helft, minuut 77. Vervanging bij Frankrijk, Anthony Martial erin, Karim Benzema eruitwisselKarim BenzemaAnthony MartialFrankrijk 77'tweede helft, minuut 77. Vervanging bij Frankrijk, Kingsley Coman erin, Antoine Griezmann eruitwisselAntoine GriezmannKingsley ComanFrankrijk 73'tweede helft, minuut 73. Vervanging bij Bosnië en Herzegovina, Smail Prevljak erin, Ermedin Demirovic eruitwisselErmedin DemirovicSmail PrevljakBosnië en Herzegovina 73'tweede helft, minuut 73. Vervanging bij Bosnië en Herzegovina, Stjepan Loncar erin, Gojko Cimirot eruitwisselGojko CimirotStjepan LoncarBosnië en Herzegovina 65'tweede helft, minuut 65. Vervanging bij Bosnië en Herzegovina, Branimir Cipetic erin, Mateo Sušic eruitwisselMateo SušicBranimir CipeticBosnië en Herzegovina 55'tweede helft, minuut 55. Vervanging bij Bosnië en Herzegovina, Eldar Civic erin, Sead Kolašinac eruitwisselSead KolašinacEldar CivicBosnië en Herzegovina 54'tweede helft, minuut 54. Vervanging bij Frankrijk, Leo Dubois erin, Jordan Veretout eruitwisselJordan VeretoutLeo DuboisFrankrijk 52'Rode kaart voor Jules Kounde van Frankrijk tijdens tweede helft, minuut 52Jules KoundeFrankrijk 46' tweede helfttweede helft, minuut 46 match begonnen 21:32rust, 21 uur 32. Vervanging bij Frankrijk, Aurélien Tchouameni erin, Thomas Lemar eruitwisselThomas LemarAurélien TchouameniFrankrijk 45+1' eerste helfteerste helft, minuut 46 match afgelopen 41'Antoine Griezmann (Frankrijk) scoort. Het staat 1 – 1. eerste helft, minuut 41.Doelpunt voor Frankrijk Antoine Griezmann (Frankrijk) scoort. Het staat 1 – 1.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement