Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Ook Jan Vertonghen en Thomas Meunier spelen niet tegen Estland

Ook Jan Vertonghen en Thomas Meunier spelen niet tegen Estland

wo 01 september 2021 17:25 Estland België 20u45WK-kwalificatie UEFASpeeldag 402-09-2021 20:45 De Rode Duivels pikken morgen in Le Coq Arena in Tallinn de draad van de WK-voorronde weer op. België leidt in Groep E met 7 op 9. Volg hier de aanloop naar de eerste afspraak van het drieluik Estland – Tsjechië – Wit-Rusland. Fase per fase 20:25vooraf, 20 uur 25. Onze man in Estland: “Alle ogen zullen gericht zijn op Eden Hazard”.Onze man in Estland: “Alle ogen zullen gericht zijn op Eden Hazard” 19:25vooraf, 19 uur 25.Rode Duivels Eden Hazard: “Ik verloor twee jaar door blessures, de honger is nog groot” 18:59vooraf, 18 uur 59. Trainen in Tallinn. Een dag voor de interland maken de Belgische internationals kennis met de grasmat A. Le Coq Arena in Tallinn. Tijdens een training zetten ze de puntjes op de i voor de interland van morgenavond. .Trainen in TallinnEen dag voor de interland maken de Belgische internationals kennis met de grasmat A. Le Coq Arena in Tallinn. Tijdens een training zetten ze de puntjes op de i voor de interland van morgenavond. 18:53vooraf, 18 uur 53.Assistent en voormalig topaanvaller Thierry Henry trapt nog altijd graag een balletje. 18:52vooraf, 18 uur 52.Een goedgemutste Romelu Lukaku. 18:52vooraf, 18 uur 52.Thibaut Courtois doet waar hij goed in is: ballen stoppen. 17:25vooraf, 17 uur 25. Ook Vertonghen en Meunier komen niet in actie. Bondscoach Roberto Martinez moet nog maar eens twee namen schrappen. Jan Vertonghen en Thomas Meunier zijn morgenavond niet inzetbaar in en tegen Estland.  De ervaren verdedigers volgen een apart programma. Of ze matchen tegen Tsjechië (zondag) en Wit-Rusland (volgende week woensdag) halen, is nog afwachten. De voorbije dagen haakten Thorgan Hazard en Anderlecht-verdediger Hannes Delcroix al af. .Ook Vertonghen en Meunier komen niet in actieBondscoach Roberto Martinez moet nog maar eens twee namen schrappen. Jan Vertonghen en Thomas Meunier zijn morgenavond niet inzetbaar in en tegen Estland. De ervaren verdedigers volgen een apart programma. Of ze matchen tegen Tsjechië (zondag) en Wit-Rusland (volgende week woensdag) halen, is nog afwachten.De voorbije dagen haakten Thorgan Hazard en Anderlecht-verdediger Hannes Delcroix al af. 17:24vooraf, 17 uur 24.Jan Vertonghen en Thomas Meunier. 13:50vooraf, 13 uur 50. Van Charleroi naar Tallinn. De Rode Duivels zijn vanochtend op de luchthaven van Charleroi vertrokken naar Tallinn, de hoofdstad van Estland. Vanavond om 18u wordt er getraind in Le Coq Arena. Om 17.15u spreken bondscoach Roberto Martinez en aanvoerder Eden Hazard met de pers. .Van Charleroi naar TallinnDe Rode Duivels zijn vanochtend op de luchthaven van Charleroi vertrokken naar Tallinn, de hoofdstad van Estland.Vanavond om 18u wordt er getraind in Le Coq Arena. Om 17.15u spreken bondscoach Roberto Martinez en aanvoerder Eden Hazard met de pers. 13:46vooraf, 13 uur 46. 11:47vooraf, 11 uur 47. Rode Duivels zijn vertrokken naar Estland.Rode Duivels zijn vertrokken naar Estland 11:47vooraf, 11 uur 47. Rode Duivels zijn vertrokken naar Estland.Rode Duivels zijn vertrokken naar Estland 11:33vooraf, 11 uur 33.Rode Duivels Haal je agenda erbij: dit is het programma van de Rode Duivels 11:31vooraf, 11 uur 31.Rode Duivels Toby Alderweireld: “Niveau in Qatar is veel beter dan ik verwacht had” 11:31vooraf,  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement