Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Martinez: “We willen EK-pijn kwijtraken door te winnen tegen Estland”

Martinez: “We willen EK-pijn kwijtraken door te winnen tegen Estland”

do 02 september 2021 09:45   Estland België   20u45WK-kwalificatie UEFASpeeldag 402-09-2021 20:45 De Rode Duivels pikken vanavond in Le Coq Arena in Tallinn de draad van de WK-voorronde weer op. Na 7 op 9 hopen de Belgen hun drieluik goed aan te vatten tegen Estland. Gooit bondscoach Roberto Martinez wat jonge wolven tussen de lijnen? Fase per fase 09:44vooraf, 09 uur 44. Martinez: “Rechtkrabbelen na zwaar EK”. Twee maanden na de nederlaag tegen Italië zindert de uitschakeling op het EK nog wat na bij de Rode Duivels. “Ons doel was om te winnen en we zijn verslagen in de kwartfinales. Die pijn moeten we kwijtraken door te winnen”, zegt Martinez. “Daarom kijken de Rode Duivels ernaar uit om weer samen op het veld te staan. Ze willen rechtkrabbelen na een zwaar EK. We kunnen geen zelfmedelijden hebben. We moeten verbeteren en snel reageren op het veld.” .Martinez: “Rechtkrabbelen na zwaar EK”Twee maanden na de nederlaag tegen Italië zindert de uitschakeling op het EK nog wat na bij de Rode Duivels. “Ons doel was om te winnen en we zijn verslagen in de kwartfinales. Die pijn moeten we kwijtraken door te winnen”, zegt Martinez.”Daarom kijken de Rode Duivels ernaar uit om weer samen op het veld te staan. Ze willen rechtkrabbelen na een zwaar EK. We kunnen geen zelfmedelijden hebben. We moeten verbeteren en snel reageren op het veld.” 09:42vooraf, 09 uur 42. Romelu Lukaku zit in de beste jaren van zijn carrière. Hij ziet er fris uit en zal opnieuw gevaar brengen bij de nationale ploeg. Bondscoach Roberto Martinez.Romelu Lukaku zit in de beste jaren van zijn carrière. Hij ziet er fris uit en zal opnieuw gevaar brengen bij de nationale ploeg.Bondscoach Roberto Martinez 09:41vooraf, 09 uur 41. Zet Martinez in op jeugd? Thomas Meunier en Jan Vertonghen zullen niet in actie komen tegen Estland. Ook Dennis Praet zit met wat achterstand na de vele transferbeslommeringen. Krijgen de jonge spelers een kans? “We hebben 7 nieuwe spelers in de groep, maar het voelt niet onwennig voor hen. Ze waren er een jaar geleden ook al bij voor de oefeninterlands tegen Ivoorkust en Zwitserland”, zegt Martinez. “Vanheusden, Saelemaekers, Sambi Lokonga, Lukebakio, Trossard… zijn allemaal klaar om ingezet te worden.” Toch kan de bondscoach ook rekenen op ervaring in zijn achterhoede. “Alderweireld kan wel wat speelminuten gebruiken in zijn voorbereiding en met Denayer en Boyata hebben we nog ervaren pionnen. Maar ik ben blij dat de jonge spelers klaar zijn.” .Zet Martinez in op jeugd?Thomas Meunier en Jan Vertonghen zullen niet in actie komen tegen Estland. Ook Dennis Praet zit met wat achterstand na de vele transferbeslommeringen. Krijgen de jonge spelers een kans?”We hebben 7 nieuwe spelers in de groep, maar het voelt niet onwennig voor hen. Ze waren er een jaar geleden ook al bij voor de oefeninterlands tegen Ivoorkust en Zwitserland”, zegt Martinez. “Vanheusden, Saelemaekers, Sambi Lokonga, Lukebakio, Trossard… zijn allemaal klaar om ingezet te worden.”Toch kan de bondscoach ook rekenen op ervaring in zijn achterhoede. “Alderweireld kan wel wat speelminuten gebruiken in zijn voorbereiding en met Denayer en Boyata hebben we nog ervaren pionnen.  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Advertisement