Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Kijk straks naar de EK-opener van de Red Dragons tegen titelverdediger Servië

Kijk straks naar de EK-opener van de Red Dragons tegen titelverdediger Servië

EK volleybal

België 
Servië 

","textStripped":"Het EK volleybal is voor de Red Dragons de eerste grote opdracht sinds de Final Four van de Golden League in eigen land. Dat toernooi was niet bepaald een succes, met drie kansloze nederlagen. Zit er op het EK wel een goede prestatie in? Te beginnen met een stunt tegen titelverdediger Servië? Volg het hier!","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"permalink":"https://sporza.be/artikels/red-dragons-beginnen-donderdag-aan-ek-op-goeie-dag-kunnen-ze-topland-aan~1630500218747/","teaser":{"externalId":"1630500218747","title":"Red Dragons beginnen donderdag aan EK: "Op goeie dag kunnen ze topland aan"","description":"Terwijl het Europees Kampioenschap bij de vrouwen in de eindfase zit, beginnen ook de mannen deze week aan hun EK. Sporza-volleybalcommentator Marc Willems blikt vooruit op het EK van de Belgische mannen, die morgen aan hun toernooi beginnen met een duel tegen titelverdediger Servië.","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2021/09/01/red-dragons-beginnen-donderdag-aan-ek-op-goeie-dag-kunnen-ze-topland-aan~1630500218747/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2021/06/04/7b24a91f-c569-11eb-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/volleybal","id":"functional:sporza/sports/volleybal","title":"volleybal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/volleybal/ek","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/volleybal/ek","title":"EK volleybal"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/volleybal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/volleybal","title":"volleybal"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/volleybal/ploegen/r/red-dragons","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/volleybal/ploegen/r/red-dragons","title":"Red Dragons","description":""}]},"eventId":"1927603","source":"","time":"??+?","eventTime":1630598700369,"type":"TEASER","sport":"GENERIC"}],"matchId":"3300714","name":"EK volleybal red dragons servie","status":"AFTER_TODAY","genericType":"VOLLEYBALL","startTime":"2021-09-02T20:30:00.000+0200","homeScore":0,"awayScore":0,"winner":"NONE","teams":[{"teamId":"13","name":"België","type":"HOME_TEAM","_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/teams/13"}}},{"teamId":"1764","name":"Servië","type":"AWAY_TEAM","_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/teams/1764"}}}],"highlight":true,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3300714"}}},"title":"EK volleybal","host":"https://sport-components.sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","timestamp":"1630605752648","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3300714","interval":10}-->
Advertisement. Scroll to continue reading.

Na de Yellow Tigers is het de beurt aan de Red Dragons om hun EK volleybal af te werken. De Belgische mannen beginnen in hun groep meteen tegen topland Servië, de titelverdediger. Kijk hier naar de wedstrijd vanaf 20.30 u.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.

,

Advertisement. Scroll to continue reading.

België – Servië

 1. 18 uur 07. Op het EK zullen we zien of de mayonaise pakt tussen de nieuwe bondscoach Fernando Muñoz en de spelers. Volleybalcommentator Marc Willems.

  Op het EK zullen we zien of de mayonaise pakt tussen de nieuwe bondscoach Fernando Muñoz en de spelers.
  Volleybalcommentator Marc Willems

 2. 18 uur 07. Stunt tegen Servië? Het EK volleybal is voor de Red Dragons de eerste grote opdracht sinds de Final Four van de Golden League in eigen land. Dat toernooi was niet bepaald een succes, met drie kansloze nederlagen.  Zit er op het EK wel een goede prestatie in? Te beginnen met een stunt tegen titelverdediger Servië? Volg het hier! .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Stunt tegen Servië?

  Het EK volleybal is voor de Red Dragons de eerste grote opdracht sinds de Final Four van de Golden League in eigen land. Dat toernooi was niet bepaald een succes, met drie kansloze nederlagen. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Zit er op het EK wel een goede prestatie in? Te beginnen met een stunt tegen titelverdediger Servië? Volg het hier!

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 3. 18 uur 05.

    
  EK volleybal
  Advertisement. Scroll to continue reading.
  Red Dragons beginnen donderdag aan EK: “Op goeie dag kunnen ze topland aan”

Zit er op het EK wel een goede prestatie in? Te beginnen met een stunt tegen titelverdediger Servië? Volg het hier!

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Het EK volleybal is voor de Red Dragons de eerste grote opdracht sinds de Final Four van de Golden League in eigen land. Dat toernooi was niet bepaald een succes, met drie kansloze nederlagen. Zit er op het EK wel een goede prestatie in? Te beginnen met een stunt tegen titelverdediger Servië? Volg het hier!","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"permalink":"https://sporza.be/artikels/red-dragons-beginnen-donderdag-aan-ek-op-goeie-dag-kunnen-ze-topland-aan~1630500218747/","teaser":{"externalId":"1630500218747","title":"Red Dragons beginnen donderdag aan EK: "Op goeie dag kunnen ze topland aan"","description":"Terwijl het Europees Kampioenschap bij de vrouwen in de eindfase zit, beginnen ook de mannen deze week aan hun EK. Sporza-volleybalcommentator Marc Willems blikt vooruit op het EK van de Belgische mannen, die morgen aan hun toernooi beginnen met een duel tegen titelverdediger Servië.","externalUrl":"https://sporza.be/nl/2021/09/01/red-dragons-beginnen-donderdag-aan-ek-op-goeie-dag-kunnen-ze-topland-aan~1630500218747/","imageTeaserUrl":"//images.vrt.be/orig/2021/06/04/7b24a91f-c569-11eb-b07d-02b7b76bf47f.jpg","tags":[{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/sports/volleybal","id":"functional:sporza/sports/volleybal","title":"volleybal","description":""},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/volleybal/ek","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/volleybal/ek","title":"EK volleybal"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/volleybal","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/volleybal","title":"volleybal"},{"path":"/content/cq:tags/functional/sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/volleybal/ploegen/r/red-dragons","id":"functional:sporza/categories/sporten-en-toernooien/zaalsporten/volleybal/ploegen/r/red-dragons","title":"Red Dragons","description":""}]},"eventId":"1927603","source":"","time":"??+?","eventTime":1630598700369,"type":"TEASER","sport":"GENERIC"}],"matchId":"3300714","name":"EK volleybal red dragons servie","status":"AFTER_TODAY","genericType":"VOLLEYBALL","startTime":"2021-09-02T20:30:00.000+0200","homeScore":0,"awayScore":0,"winner":"NONE","teams":[{"teamId":"13","name":"België","type":"HOME_TEAM","_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/teams/13"}}},{"teamId":"1764","name":"Servië","type":"AWAY_TEAM","_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/teams/1764"}}}],"highlight":true,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3300714"}}},"title":"België - Servië","matchID":"3300714","layout":"default","context":"web","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","timestamp":"1630605804009","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3300714","interval":10}-->
EK volleybal volleybal Red Dragons
taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Advertisement