Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Basketbal

Jonge Duivels willen in Turkije bevestigen: “Zullen van in begin bij de zaak moeten zijn”

Jonge Duivels willen in Turkije bevestigen: “Zullen van in begin bij de zaak moeten zijn”

EK-voorronde U21

Intussen heeft hij een stevige transfer gemaakt naar de Franse landskampioen Lille, mocht hij er debuteren in de competitie, kreeg hij bij zijn eerste cap bij de beloften meteen de aanvoerdersband en in die 1-3 overwinning in Kazachstan nam hij ook nog eens een doelpunt voor zijn rekening.

Advertisement. Scroll to continue reading.

"Turkije wordt morgen geen makkelijke wedstrijd. We hebben beelden van hen gezien en het is een ploeg met veel energie, ze zijn bijna altijd aan het pressen. We zullen dus van in het begin bij de zaak moeten zijn." ","textStripped":"Sinds de start van deze EK-kwalificaties hebben de Belgische beloften met Amadou Onana een nieuwe aanvoerder. Enkele maanden geleden was de jeugdinternational voor het Belgische publiek nog een nobele onbekende. Intussen heeft hij een stevige transfer gemaakt naar de Franse landskampioen Lille, mocht hij er debuteren in de competitie, kreeg hij bij zijn eerste cap bij de beloften meteen de aanvoerdersband en in die 1-3 overwinning in Kazachstan nam hij ook nog eens een doelpunt voor zijn rekening. "Turkije wordt morgen geen makkelijke wedstrijd. We hebben beelden van hen gezien en het is een ploeg met veel energie, ze zijn bijna altijd aan het pressen. We zullen dus van in het begin bij de zaak moeten zijn."","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1927577","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1630597562335,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1433428834150277120"},{"eventId":"1927574","title":"Mathijssen: "Verschil met vorige generatie"","source":"","time":"??+?","eventTime":1630597262724,"text":"

Na de goede eerste wedstrijd in Kazachstan wil Jacky Mathijssen morgen met zijn jongens bevestigen in Turkije. "De groep heeft in Kazachstan laten zien dat ze er in moeilijke momenten toch doorheen geraken en dat is toch een verschil met de vorige generatie."

Advertisement. Scroll to continue reading.

"Ik verwacht een forse eerste twintig minuten van de Turken, die voor eigen publiek spelen. De bedoeling is dat wij dan de nul houden, nadien overnemen, het balbezit naar ons toetrekken en van daaruit beginnen te voetballen."

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Na de goede eerste wedstrijd in Kazachstan wil Jacky Mathijssen morgen met zijn jongens bevestigen in Turkije. "De groep heeft in Kazachstan laten zien dat ze er in moeilijke momenten toch doorheen geraken en dat is toch een verschil met de vorige generatie." "Ik verwacht een forse eerste twintig minuten van de Turken, die voor eigen publiek spelen. De bedoeling is dat wij dan de nul houden, nadien overnemen, het balbezit naar ons toetrekken en van daaruit beginnen te voetballen."","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1927576","time":"??+?","eventTime":1630597200000,"text":""Ik wil niet op voorhand zeggen dat een punt in Turkije voldoende is voor ons, alleen als achteraf blijkt dat een punt het maximum haalbare was." ","type":"QUOTE","sport":"GENERIC","url":"","person":"Bondscoach Jacky Mathijssen"},{"eventId":"1927575","title":""Matazo zal slagen"","source":"","time":"??+?","eventTime":1630596900000,"text":"

De beloften zijn met een groep van 24 spelers afgereisd naar Bursa. Charleroi-middenvelder Anass Zaroury en Antwerp-aanwinst Michel Ange Balikwisha (contractuur) zijn er wegens blessures niet bij. 

Advertisement. Scroll to continue reading.

Eliot Matazo is voor het eerst opgeroepen. De negentienjarige middenvelder debuteerde vorig seizoen bij AS Monaco en liet er een uitstekende indruk na. "Het is wel duidelijk dat we er een fantastische speler bij hebben", zegt bondscoach Mathijssen. 

Advertisement. Scroll to continue reading.

"Hij heeft me onmiddellijk weten te overtuigen met zijn vista en goede voeten. Het valt niet vaak voor dat ik zo onder de indruk ben van een speler die ik voor de eerste keer zie. Dat is een jongen die zal slagen in het voetbal."

Advertisement. Scroll to continue reading.

"Nu valt het nog te bekijken wanneer we hem best kunnen introduceren in de ploeg, maar de concurrentie op het middenveld is alvast weer toegenomen." ","textStripped":"De beloften zijn met een groep van 24 spelers afgereisd naar Bursa. Charleroi-middenvelder Anass Zaroury en Antwerp-aanwinst Michel Ange Balikwisha (contractuur) zijn er wegens blessures niet bij. Eliot Matazo is voor het eerst opgeroepen. De negentienjarige middenvelder debuteerde vorig seizoen bij AS Monaco en liet er een uitstekende indruk na. "Het is wel duidelijk dat we er een fantastische speler bij hebben", zegt bondscoach Mathijssen. "Hij heeft me onmiddellijk weten te overtuigen met zijn vista en goede voeten. Het valt niet vaak voor dat ik zo onder de indruk ben van een speler die ik voor de eerste keer zie. Dat is een jongen die zal slagen in het voetbal." "Nu valt het nog te bekijken wanneer we hem best kunnen introduceren in de ploeg, maar de concurrentie op het middenveld is alvast weer toegenomen."","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1927579","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1630596840000,"type":"IMAGE","sport":"GENERIC","url":"//images.vrt.be/orig/2021/09/02/00759b92-0c05-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","caption":"Groeibriljant Eliot Matazo.","altTag":""},{"eventId":"1923794","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1630438549528,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1432708315646148616"},{"eventId":"1923796","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1630438440000,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1432423860272615424"}],"matchId":"3300910","name":"EK-voorronde U21: Turkije - België","status":"AFTER_TODAY","genericType":"SOCCER","startTime":"2021-09-03T19:00:00.000+0200","homeScore":0,"awayScore":0,"winner":"NONE","teams":[{"teamId":"2679","name":"Turkije","type":"HOME_TEAM","_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/teams/2679"}}},{"teamId":"13","name":"België","type":"AWAY_TEAM","_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/teams/13"}}}],"highlight":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3300910"}}},"title":"EK-voorronde U21","host":"https://sport-components.sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","timestamp":"1630605779173","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3300910","interval":10}-->

Advertisement. Scroll to continue reading.

De Belgische beloften hebben een nieuwe missie: het EK 2023 en eventueel een ticket voor de OS van Parijs in 2024. Coach Jacky Mathijssen kan voor de match in Turkije rekenen op Jari Verschaeren en Charles De Ketelaere.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.

,

Fase per fase

 1. 17 uur 48. Aanvoerder Onana: “Van in het begin bij de zaak”. Sinds de start van deze EK-kwalificaties hebben de Belgische beloften met Amadou Onana een nieuwe aanvoerder. Enkele maanden geleden was de jeugdinternational voor het Belgische publiek nog een nobele onbekende.  Intussen heeft hij een stevige transfer gemaakt naar de Franse landskampioen Lille, mocht hij er debuteren in de competitie, kreeg hij bij zijn eerste cap bij de beloften meteen de aanvoerdersband en in die 1-3 overwinning in Kazachstan nam hij ook nog eens een doelpunt voor zijn rekening. “Turkije wordt morgen geen makkelijke wedstrijd. We hebben beelden van hen gezien en het is een ploeg met veel energie, ze zijn bijna altijd aan het pressen. We zullen dus van in het begin bij de zaak moeten zijn.” .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Aanvoerder Onana: “Van in het begin bij de zaak”

  Sinds de start van deze EK-kwalificaties hebben de Belgische beloften met Amadou Onana een nieuwe aanvoerder. Enkele maanden geleden was de jeugdinternational voor het Belgische publiek nog een nobele onbekende. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Intussen heeft hij een stevige transfer gemaakt naar de Franse landskampioen Lille, mocht hij er debuteren in de competitie, kreeg hij bij zijn eerste cap bij de beloften meteen de aanvoerdersband en in die 1-3 overwinning in Kazachstan nam hij ook nog eens een doelpunt voor zijn rekening.

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  “Turkije wordt morgen geen makkelijke wedstrijd. We hebben beelden van hen gezien en het is een ploeg met veel energie, ze zijn bijna altijd aan het pressen. We zullen dus van in het begin bij de zaak moeten zijn.”

 2. 17 uur 41. Mathijssen: “Verschil met vorige generatie”. Na de goede eerste wedstrijd in Kazachstan wil Jacky Mathijssen morgen met zijn jongens bevestigen in Turkije. “De groep heeft in Kazachstan laten zien dat ze er in moeilijke momenten toch doorheen geraken en dat is toch een verschil met de vorige generatie.” “Ik verwacht een forse eerste twintig minuten van de Turken, die voor eigen publiek spelen. De bedoeling is dat wij dan de nul houden, nadien overnemen, het balbezit naar ons toetrekken en van daaruit beginnen te voetballen.” .

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Mathijssen: “Verschil met vorige generatie”

  Na de goede eerste wedstrijd in Kazachstan wil Jacky Mathijssen morgen met zijn jongens bevestigen in Turkije. “De groep heeft in Kazachstan laten zien dat ze er in moeilijke momenten toch doorheen geraken en dat is toch een verschil met de vorige generatie.”

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  “Ik verwacht een forse eerste twintig minuten van de Turken, die voor eigen publiek spelen. De bedoeling is dat wij dan de nul houden, nadien overnemen, het balbezit naar ons toetrekken en van daaruit beginnen te voetballen.”

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 3. 17 uur 40. “Ik wil niet op voorhand zeggen dat een punt in Turkije voldoende is voor ons, alleen als achteraf blijkt dat een punt het maximum haalbare was.” . Bondscoach Jacky Mathijssen.

  Advertisement. Scroll to continue reading.
  “Ik wil niet op voorhand zeggen dat een punt in Turkije voldoende is voor ons, alleen als achteraf blijkt dat een punt het maximum haalbare was.”
  Bondscoach Jacky Mathijssen

 4. 17 uur 35. “Matazo zal slagen”. De beloften zijn met een groep van 24 spelers afgereisd naar Bursa. Charleroi-middenvelder Anass Zaroury en Antwerp-aanwinst Michel Ange Balikwisha (contractuur) zijn er wegens blessures niet bij.  Eliot Matazo is voor het eerst opgeroepen. De negentienjarige middenvelder debuteerde vorig seizoen bij AS Monaco en liet er een uitstekende indruk na. “Het is wel duidelijk dat we er een fantastische speler bij hebben”, zegt bondscoach Mathijssen.  “Hij heeft me onmiddellijk weten te overtuigen met zijn vista en goede voeten. Het valt niet vaak voor dat ik zo onder de indruk ben van een speler die ik voor de eerste keer zie. Dat is een jongen die zal slagen in het voetbal.” “Nu valt het nog te bekijken wanneer we hem best kunnen introduceren in de ploeg, maar de concurrentie op het middenveld is alvast weer toegenomen.” .

  “Matazo zal slagen”

  De beloften zijn met een groep van 24 spelers afgereisd naar Bursa. Charleroi-middenvelder Anass Zaroury en Antwerp-aanwinst Michel Ange Balikwisha (contractuur) zijn er wegens blessures niet bij. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  Eliot Matazo is voor het eerst opgeroepen. De negentienjarige middenvelder debuteerde vorig seizoen bij AS Monaco en liet er een uitstekende indruk na. “Het is wel duidelijk dat we er een fantastische speler bij hebben”, zegt bondscoach Mathijssen. 

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  “Hij heeft me onmiddellijk weten te overtuigen met zijn vista en goede voeten. Het valt niet vaak voor dat ik zo onder de indruk ben van een speler die ik voor de eerste keer zie. Dat is een jongen die zal slagen in het voetbal.”

  Advertisement. Scroll to continue reading.

  “Nu valt het nog te bekijken wanneer we hem best kunnen introduceren in de ploeg, maar de concurrentie op het middenveld is alvast weer toegenomen.”

  Advertisement. Scroll to continue reading.

 5. 17 uur 34.

    
  Groeibriljant Eliot Matazo.

 6. 02-09-2021.

Intussen heeft hij een stevige transfer gemaakt naar de Franse landskampioen Lille, mocht hij er debuteren in de competitie, kreeg hij bij zijn eerste cap bij de beloften meteen de aanvoerdersband en in die 1-3 overwinning in Kazachstan nam hij ook nog eens een doelpunt voor zijn rekening.

Advertisement. Scroll to continue reading.

"Turkije wordt morgen geen makkelijke wedstrijd. We hebben beelden van hen gezien en het is een ploeg met veel energie, ze zijn bijna altijd aan het pressen. We zullen dus van in het begin bij de zaak moeten zijn."

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"Sinds de start van deze EK-kwalificaties hebben de Belgische beloften met Amadou Onana een nieuwe aanvoerder. Enkele maanden geleden was de jeugdinternational voor het Belgische publiek nog een nobele onbekende. Intussen heeft hij een stevige transfer gemaakt naar de Franse landskampioen Lille, mocht hij er debuteren in de competitie, kreeg hij bij zijn eerste cap bij de beloften meteen de aanvoerdersband en in die 1-3 overwinning in Kazachstan nam hij ook nog eens een doelpunt voor zijn rekening. "Turkije wordt morgen geen makkelijke wedstrijd. We hebben beelden van hen gezien en het is een ploeg met veel energie, ze zijn bijna altijd aan het pressen. We zullen dus van in het begin bij de zaak moeten zijn."","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1927577","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1630597562335,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1433428834150277120"},{"eventId":"1927574","title":"Mathijssen: "Verschil met vorige generatie"","source":"","time":"??+?","eventTime":1630597262724,"text":"

Na de goede eerste wedstrijd in Kazachstan wil Jacky Mathijssen morgen met zijn jongens bevestigen in Turkije. "De groep heeft in Kazachstan laten zien dat ze er in moeilijke momenten toch doorheen geraken en dat is toch een verschil met de vorige generatie."

Advertisement. Scroll to continue reading.

"Ik verwacht een forse eerste twintig minuten van de Turken, die voor eigen publiek spelen. De bedoeling is dat wij dan de nul houden, nadien overnemen, het balbezit naar ons toetrekken en van daaruit beginnen te voetballen." ","textStripped":"Na de goede eerste wedstrijd in Kazachstan wil Jacky Mathijssen morgen met zijn jongens bevestigen in Turkije. "De groep heeft in Kazachstan laten zien dat ze er in moeilijke momenten toch doorheen geraken en dat is toch een verschil met de vorige generatie." "Ik verwacht een forse eerste twintig minuten van de Turken, die voor eigen publiek spelen. De bedoeling is dat wij dan de nul houden, nadien overnemen, het balbezit naar ons toetrekken en van daaruit beginnen te voetballen."","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1927576","time":"??+?","eventTime":1630597200000,"text":""Ik wil niet op voorhand zeggen dat een punt in Turkije voldoende is voor ons, alleen als achteraf blijkt dat een punt het maximum haalbare was." ","type":"QUOTE","sport":"GENERIC","url":"","person":"Bondscoach Jacky Mathijssen"},{"eventId":"1927575","title":""Matazo zal slagen"","source":"","time":"??+?","eventTime":1630596900000,"text":"

De beloften zijn met een groep van 24 spelers afgereisd naar Bursa. Charleroi-middenvelder Anass Zaroury en Antwerp-aanwinst Michel Ange Balikwisha (contractuur) zijn er wegens blessures niet bij. 

Advertisement. Scroll to continue reading.

Eliot Matazo is voor het eerst opgeroepen. De negentienjarige middenvelder debuteerde vorig seizoen bij AS Monaco en liet er een uitstekende indruk na. "Het is wel duidelijk dat we er een fantastische speler bij hebben", zegt bondscoach Mathijssen. 

Advertisement. Scroll to continue reading.

"Hij heeft me onmiddellijk weten te overtuigen met zijn vista en goede voeten. Het valt niet vaak voor dat ik zo onder de indruk ben van een speler die ik voor de eerste keer zie. Dat is een jongen die zal slagen in het voetbal."

Advertisement. Scroll to continue reading.

"Nu valt het nog te bekijken wanneer we hem best kunnen introduceren in de ploeg, maar de concurrentie op het middenveld is alvast weer toegenomen."

Advertisement. Scroll to continue reading.
","textStripped":"De beloften zijn met een groep van 24 spelers afgereisd naar Bursa. Charleroi-middenvelder Anass Zaroury en Antwerp-aanwinst Michel Ange Balikwisha (contractuur) zijn er wegens blessures niet bij. Eliot Matazo is voor het eerst opgeroepen. De negentienjarige middenvelder debuteerde vorig seizoen bij AS Monaco en liet er een uitstekende indruk na. "Het is wel duidelijk dat we er een fantastische speler bij hebben", zegt bondscoach Mathijssen. "Hij heeft me onmiddellijk weten te overtuigen met zijn vista en goede voeten. Het valt niet vaak voor dat ik zo onder de indruk ben van een speler die ik voor de eerste keer zie. Dat is een jongen die zal slagen in het voetbal." "Nu valt het nog te bekijken wanneer we hem best kunnen introduceren in de ploeg, maar de concurrentie op het middenveld is alvast weer toegenomen."","type":"PLAIN","sport":"GENERIC"},{"eventId":"1927579","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1630596840000,"type":"IMAGE","sport":"GENERIC","url":"//images.vrt.be/orig/2021/09/02/00759b92-0c05-11ec-b07d-02b7b76bf47f.jpg","caption":"Groeibriljant Eliot Matazo.","altTag":""},{"eventId":"1923794","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1630438549528,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1432708315646148616"},{"eventId":"1923796","title":"","source":"","time":"??+?","eventTime":1630438440000,"type":"TWITTER","sport":"GENERIC","tweetId":"1432423860272615424"}],"matchId":"3300910","name":"EK-voorronde U21: Turkije - België","status":"AFTER_TODAY","genericType":"SOCCER","startTime":"2021-09-03T19:00:00.000+0200","homeScore":0,"awayScore":0,"winner":"NONE","teams":[{"teamId":"2679","name":"Turkije","type":"HOME_TEAM","_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/teams/2679"}}},{"teamId":"13","name":"België","type":"AWAY_TEAM","_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/teams/13"}}}],"highlight":false,"_links":{"self":{"href":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3300910"}}},"title":"Fase per fase","matchID":"3300910","layout":"default","context":"web","slsHost":"https://sporza.be","apiHost":"https://api.sporza.be","timestamp":"1630605752642","sportApiUrl":"https://api.sporza.be/web/generic/matches/3300910","interval":10}-->
Rode Duivels voetbal België Onder-21 Turkije Onder-21
taal- of schrijffout opgemerkt?

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement