Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

voetbal

Rode Duivels komen aan in Tallinn voor WK-voorrondeduel van morgen

Rode Duivels komen aan in Tallinn voor WK-voorrondeduel van morgen

ma 07 december 2020 19:34 Estland België 02/09 20u45WK-kwalificatie UEFASpeeldag 402-09-2021 20:45 De Rode Duivels pikken morgen in Le Coq Arena in Tallinn de draad van de WK-voorronde weer op. België leidt in Groep E met 7 op 9. Volg hier de aanloop naar de eerste afspraak van het drieluik Estland-Tsjechië-Wit-Rusland. Fase per fase 13:50vooraf, 13 uur 50. Van Charleroi naar Tallinn. De Rode Duivels zijn vanochtend op de luchthaven van Charleroi vertrokken naar Tallinn, de hoofdstad van Estland. Vanavond om 18u wordt er getraind in Le Coq Arena. Om 17.15u spreken bondscoach Roberto Martinez en aanvoerder Eden Hazard met de pers. .Van Charleroi naar TallinnDe Rode Duivels zijn vanochtend op de luchthaven van Charleroi vertrokken naar Tallinn, de hoofdstad van Estland.Vanavond om 18u wordt er getraind in Le Coq Arena. Om 17.15u spreken bondscoach Roberto Martinez en aanvoerder Eden Hazard met de pers. 13:46vooraf, 13 uur 46. 11:47vooraf, 11 uur 47. Rode Duivels zijn vertrokken naar Estland.Rode Duivels zijn vertrokken naar Estland 11:47vooraf, 11 uur 47. Rode Duivels zijn vertrokken naar Estland.Rode Duivels zijn vertrokken naar Estland 11:33vooraf, 11 uur 33.Rode Duivels Haal je agenda erbij: dit is het programma van de Rode Duivels 11:31vooraf, 11 uur 31.Rode Duivels Toby Alderweireld: “Niveau in Qatar is veel beter dan ik verwacht had” 11:31vooraf, 11 uur 31.Rode Duivels Thorgan Hazard haakt af bij de Rode Duivels wegens “fysiek niet klaar” 11:31vooraf, 11 uur 31.Rode Duivels Sambi Lokonga: “Ik hoop op mijn eerste speelminuten bij de Rode Duivels” 11:31vooraf, 11 uur 31.Rode Duivels Vertonghen denkt nog niet aan stoppen: “Kan Rode Duivels nog veel bijbrengen” 11:30vooraf, 11 uur 30.Rode Duivels 6 EK-gangers, onder wie Mignolet en De Bruyne, niet opgeroepen voor drieluik 10:44vooraf, 10 uur 44.Rode Duivels Zinho Vanheusden: “Mijn doel is om met de Rode Duivels naar het WK te gaan”10:44 – VoorafVooraf, 10 uur 44  » Read More

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

palms

Articles Payment Alternatives Mobile Check out Specialized Product Credit Cards You’re for a top-tier website and our support services reflects that. Twenty-four hours a...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Atletiek

Elise Vanderelst (archieffoto)

Advertisement