Connect with us

Hi, what are you looking for?

cbssportz

Formule 1

LIVE: Groepje van 6 renners springt weg uit het peloton, Livyns en Willems mee

LIVE: Groepje van 6 renners springt weg uit het peloton, Livyns en Willems mee

Fase per fase 12:0812 uur 08.wielrennen Wordt Arjen Livyns revelatie in voorjaar? “Doe er alles aan om finales te rijden” 12:0012 uur . 11:5511 uur 55. Durbridge is de dichtste achtervolger van Livyns in het klassement Super 8 strijdlust. De Australiër sprokkelt vandaag 8 punten omdat hij als 3e over de streep bolde. Livyns loopt zo 2 punten verder uit op zijn naaste belager.  .Durbridge is de dichtste achtervolger van Livyns in het klassement Super 8 strijdlust. De Australiër sprokkelt vandaag 8 punten omdat hij als 3e over de streep bolde. Livyns loopt zo 2 punten verder uit op zijn naaste belager.  11:5011 uur 50. Willems wint sprint. Er wordt fel gebikkeld voor de Super 8 sprint. Uiteindelijk gooit Thimo Willems als eerste zijn wiel over de streep, voor Arjen Livyns die leider is in het klassement van de strijdlust. Een Belgisch onderonsje dus. .Willems wint sprintEr wordt fel gebikkeld voor de Super 8 sprint. Uiteindelijk gooit Thimo Willems als eerste zijn wiel over de streep, voor Arjen Livyns die leider is in het klassement van de strijdlust. Een Belgisch onderonsje dus. 11:4811 uur 48. 11:3811 uur 38. 11:3811 uur 38.Remco Evenepoel stond vanochtend gewoon op het startpodium. 11:3311 uur 33. Arjen Livyns is niet aan zijn proefstuk toe in deze Benelux Tour. Ook in de 1e etappe naar Dokkum zat de renner van Bingoal Pauwels Sauzen in de vlucht van de dag.  .Arjen Livyns is niet aan zijn proefstuk toe in deze Benelux Tour. Ook in de 1e etappe naar Dokkum zat de renner van Bingoal Pauwels Sauzen in de vlucht van de dag.  11:2911 uur 29. 11:2511 uur 25. Ondertussen loopt de voorsprong van de koplopers verder op. Ze rijden nu 2'45″ voor het peloton uit. In het grote pak vinden ze het wel goed zo.  .Ondertussen loopt de voorsprong van de koplopers verder op. Ze rijden nu 2’45” voor het peloton uit. In het grote pak vinden ze het wel goed zo.  11:17Het satirische programma De Ideale Wereld maakte een filmpje van de materiaalpech bij Remco Evenepoel tijdens de 1e rit van deze Benelux Tour. . 11 uur 17.Het satirische programma De Ideale Wereld maakte een filmpje van de materiaalpech bij Remco Evenepoel tijdens de 1e rit van deze Benelux Tour. 11:1011 uur 10. Van de 6 koplopers staat Luke Durbridge er het best voor in het algemene klassement. Hij volgt op 39 seconden van leider Bissegger.  .Van de 6 koplopers staat Luke Durbridge er het best voor in het algemene klassement. Hij volgt op 39 seconden van leider Bissegger.  10:5510 uur 55. 2 landgenoten in de kopgroep. De 6 namen van de ontsnapping: Samuele Battistella Taco van der Hoorn Mathias Jorgensen Luke Durbridge Arjen Livyns Thimo Willems .2 landgenoten in de kopgroepDe 6 namen van de ontsnapping:Samuele BattistellaTaco van der HoornMathias JorgensenLuke DurbridgeArjen LivynsThimo Willems 10:5510 uur 55. We krijgen meteen een groepje van 6 renners in een eerste poging om een aanval op te zetten. Ze hebben alvast een voorsprong van 1 minuut op het peloton.  .We krijgen meteen een groepje van 6 renners in een eerste poging om een aanval op te zetten. Ze hebben alvast een voorsprong van 1 minuut op het peloton.  10:5010 uur 50. Start. We zijn vertrokken voor de 3e etappe in deze Benelux Tour. Wie probeert meteen de vlucht van de dag op poten te zetten?  .StartWe zijn vertrokken voor de 3e etappe in deze Benelux Tour. Wie probeert meteen de vlucht van de dag op poten te zetten?  10:3410 uur 34. De renners hijsen zich in het zadel. Ze rijden nu Essen buiten voor de onofficiële start. Na 4,7 kilometer volgt dan ook de officiële start. .De renners hijsen zich in het zadel. Ze rijden nu Essen buiten voor de onofficiële start. Na 4,7 kilometer volgt dan ook de officiële start. 09:5909 uur 59. 09:5209 uur 52. Evenepoel aan de start. Gisteren kampte Remco Evenepoel nog met maagproblemen, maar vandaag staat hij gewoon aan de start van de 3e rit. “Remco start ondanks zijn problemen met de maag. Na de tijdrit heeft hij toch wat voedsel kunnen opnemen. Blijkbaar voldoende om vandaag te kunnen rijden”, vertelt sportdirecteur Rik Van Slycke.  .Evenepoel aan de startGisteren kampte Remco Evenepoel nog met maagproblemen, maar vandaag staat hij gewoon aan de start van de 3e rit. “Remco start ondanks zijn problemen met de maag. Na de tijdrit heeft hij toch wat voedsel kunnen opnemen. Blijkbaar voldoende om vandaag te kunnen rijden”, vertelt sportdirecteur Rik Van Slycke.  08:1608 uur 16. Lokale rondjes. Goeiemorgen wielerliefhebbers. Vandaag staat er weer een interessante etappe op het programma in de Benelux Tour. Het peloton gaat van start met 2 lokale rondjes in Essen waarna de renners de grens oversteken. Eenmaal aangekomen in Hoogerheide wordt er een rondje 3 keer afgewerkt. .Lokale rondjesGoeiemorgen wielerliefhebbers. Vandaag staat er weer een interessante etappe op het programma in de Benelux Tour. Het peloton gaat van start met 2 lokale rondjes in Essen waarna de renners de grens oversteken. Eenmaal aangekomen in Hoogerheide wordt er een rondje 3 keer afgewerkt. 08:1508 uur 15. Benelux Tourma 30 augustus – zo 05 september 2021ritdatumtype ritstart-finishtotaalwinnaarleider130/08 13u23/>/>Surhuisterveen – Dokkum169.6 kmMerlierMerlier231/08 11u45/>Lelystad – Lelystad11.1 kmBisseggerBissegger301/09 10u50/>/>Essen – Hoogerheide168.3 kmnog 102.84 km402/09 11u07/>/>Aalter – Ardooie166.1 km503/09 10u42/>/>Riemst – Bilzen188 km604/09 10u23/>/>Ottignies – Houffalize207.6 km705/09 12u54/>/>Namen – Geraardsbergen180.9 km

Advertisement. Scroll to continue reading.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

voetbal

wo 23 november 2022 20:25 Sporting Anderlecht speelt deze week de Elite Ronde van de Futsal Champions League, met wedstrijden tegen Pula, Barcelona en...

Wielrennen

Sven Vanthourenhout verraste begin deze week door Thibau Nys niet te selecteren voor het WK van volgend weekend in Oostende. De nummer 1 bij...

Wielrennen

Fase per fase 11:3611 uur 36.Hier staat mogelijk content uit een social media netwerk dat cookies kan gebruiken. U heeft hiervoor nog geen toestemming...

voetbal

Martinez: “Hope Lukaku Gets Entry”The appearance of Romelu Lukaku is particularly striking. Some Inter teammates have tested positive for the Corona virus and it...

Wielrennen

Fase per fase 14:4614 uur 46.quiz QUIZ: Reis langs het parcours van de Giro in 10 vragen 14:39Remco Evenepoel tijdens de verkenning. 14 uur...

Wielrennen

Met een pittig Ardennenparcours voor de boeg waren veel aanvallers geïnteresseerd in een avontuur van 194 kilometer. Maar toch raakte in de eerste 2...

Wielrennen

Alpecin-Fenix mist de slag na uithaal van Gilbert De spanning was te snijden na de massaspurt. Mocht Mark Cavendish of Tim Merlier zegevieren in...

voetbal

wo 19 mei 2021 23:10 Voor de 6e keer in 7 jaar tijd heeft PSG de Coupe de France gewonnen. Monaco bleek in de...

Formule 1

hockeyfinale racing – gantoiseclock 14:5614 uur 56. Wie kroont zich tot landskampioen hockey? In Louvain-la-Neuve strijden Gantoise en de Brusselse club Gantoise dit weekend...

Schaken

In een korte wedstrijddag van PogChamps 3 kwartfinales versloeg Tubbo CodeMiko in de troostbeugel. Hij speelt Neeko in de halve finale van de troostbeugel....

Advertisement